Cari Artikel

Friday, December 23, 2016

Zenithgolds profit eta 22 Dis 2016


Zenithgolds profit eta 22 Dis 2016

Alhamdulillah....Ini screenshot is sendiri. Setiap hari profits masuk dlm usd. Jom buka akaun zenithgold.
Tunggu lama² jadi penunggu.

Whatsapp now
0195527632

DEFINITION OF COMPOUNDING


#ILMU_YANG_ANDA_PERLU_TAHU,.

👉🏿🎷👉🏿🎷👉🏿🎷👉🏿🎷👉🏿🎷👉🏿
*DEFINITION OF COMPOUNDING*

Sistem Kompounding ibarat pokok yg tumbuh dn berbuah byk kali.

*The ability of an asset to generate earnings, which are then reinvested in order to generate their own earnings. In other words, compounding refers to generating earnings from previous earnings.*

Bagaimana ETA Profit (Pasif Income) menjana keuntungan dari pelaburan anda. (ilustrasi berdasarkan kadar keuntungan sbyk 1.5% harian terkumpul / compounding) :

*Anda melabur sbyk $1,000 (rm3,800) bersamaan dgn nilai tunai 250CV.*

Setiap $500 (rm1,900) = 125CV.

Day 1 - 250.00 x 1.5% = $3.75

Day 2 - 250 + 3.75 = 253.75 x 1.5% = $3.80

Day 3 - 253.75 + 3.80 = 257.55 x 1.5% = $3.86

Day 4 - 257.55 + 3.86 = 261.41 x 1.5% = $3.92

Day 5 - 261.41 + 3.92 = 265.33 x 1.5% = $3.98

Day 6 - 265.33 + 3.98 = 269.31 x 1.5% = $4.04

Day 7 - 269.31 + 4.04 = 273.35 x 1.5% = $4.10

Day 8 - 273.35 + 4.10 = 277.45 x 1.5% = $4.16

Day 9 - 277.45 + 4.16 = 281.61 x 1.5% = $4.22

Day 10 - 281.61 + 4.22 = 285.83 x 1.5% = $4.29

ETA Profit terkumpul selama 10 hari = $40.14
(RM120)

ETA Profit terkumpul selama 100 hari = $858.01
(RM2,574)

ETA Profit terkumpul selama 200 hari = $4660.76
(RM13,982)

ETA Profit terkumpul selama 300 hari = $21514.70 (rm64,544)

ETA Profit terkumpul selama 400 hari = $96212.14 (rm288,636)

*Keuntungan dari pelaburan anda hny akn matang pd hari ke 100. Anda blh mengeluarkan pulangan slps 100 hari atau anda blh meneruskan ke 200 hari, 300 hari & 400 hari.*

Slps 400 hari anda dikehendaki mengeluarkan kesemua pulangan anda dimana 70% cash (akaun bank anda) & baki 30% anda membeli emas fizikal dgn pihak kompani.

*Pendapatan ETA Profit tdk tetap bergantung kpd urusniaga ETA emas & harga emas dunia dgn kadar keuntungan sbyk 0.5% to 2.0%. Pengiraan diatas bertujuan utk memudahkan pemahaman.*
[22/12, 9:15 a.m.] JUMA TRADING FB: Sedikit renungan 👉😇👈

Mungkin sesetengah org bila nak join program yg ada sistem networking akan berfikir "ahh kayakan org atas je"...mungkin kita terlupa jika kita mkn gaji atau bkerja dgn sykt..siapa yg lbh kaya? kita atau boss? sudah tentu la boss kan? tp knp kita kerja jgk? sbb dpt gaji utk sarahidup...

Jadi, disini jika anda yakin ZG blh memberikan pendapatan tambahan, knp perlu fikir ttg org atas? Ini adalah simpanan pelaburan..anda labur lebih untung lebih la..lebih dari org atas anda jika anda labur lebih dari dia...dia bkn boss anda...dia cuma kongsikn peluang kpd anda..

Ada tak org yg join ape2 biz/ pelaburan, tahu dgn sendirinya bkn kerana org lain kongsi/cerita?😎

Pm/whatsapp/sms/call
0195527632

❎Selamat tinggal Negatif
✅Selamat datang Positif

Monday, December 12, 2016

Adakah 2017 pun kita masih lagi sama?


Hari bergnti hari,minggu berganti minggu,bulan berganti bulan..2016 pun bakal mnggal kan kita..🙋🏻‍♂2017 pula menyambut kita💁🏻‍♂

Adakah 2017 pun kita masih lagi sama?

Dianggarkan 2017 adalah tahun yg lebih mencabar..kos sara hidup dll semakin meningkat,apakah persedian kita..💪🏻

Alangkah ruginya jika kita tdk merancang atau tidak mencuba sesuatu yg baru..sdg kan yg mencuba sudah pun berjaya.💵💵

Yg sudah berjaya,mereka tdk lagi menoleh ke belakang..peluang di depan mata..💰💰💰

Apa tunggu lagi..ayuh daftar *akaun ZG anda* skrg!!!!

Renung-renungkan!!!!

Masa tidak menggu anda!!!!!

Yg pipis tdk datang melayang,yg bulat tdk datang bergolek..jika anda sendiri tdk mencoba..👍

Beranikan diri untk mencuba,insyaallah moga dipermudahkan..

📲whatsapp 0195527632
www.zenithgolds.com
💥💥💥💥💥💥💥💥💥

KENAPA KAMI BERIA2 BERKONGSI PELUANG DI ZENITH GOLD?


KENAPA KAMI BERIA2 BERKONGSI PELUANG DI ZENITH GOLD?

🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀

✳Ada antara kita di ZG ni golongan miskin. Ada yang sederhana. Ada yang kaya.

✳Tapi tujuan utama kami buat ZG bukanlah mengejar kekayaan atau nk jadi jutawan. Setiap dari kami bersyukur dgn apa yang kami miliki sekarang.

✳Dgn biz ZG ni, yg miskin akan bertambah baik ekonomi, mampu support keluarga, mampu beri kehidupan yg lbh baik pd mak ayah, isteri serta anak2. Bagi yg sederhana boleh lah dpt pendapatan sampingan yg lebih dan menampung apa2 yg kurang sebelum ini. Bagi yang kaya pula, dpt lagi income lebih dan dpt jadi lebih kaya. Bila lebih kaya dpt bantu mereka yang memerlukan dan tambah amal jariah.

✳Peluang ada di mana2. Cuma terpulang kepada kita sahaja lagi untuk berusaha merebut peluang yang ada itu. Kalau org Pakistan, Iran, Cina, Indonesia, India boleh menjadi kaya raya di negara kita, kenapa kita tak boleh jadi kaya seperti mereka? Adakah kerana nasib? Atau adakah kita gagal melihat serta merebut peluang yang ada itu? maka masih ada peluang terbaik utk kita di zenithgolds,jangan biarkan ianya berlalu ,tapi ambillah peluang ini sabaik mungkin...! masa itu emas di zg.

Fikir2kan lah.

Sekadar perkongsian

Pm/whatsapp
0195527632

ZG sama macam ASNB


Zenith Gold secara ringkas.

ZG sama macam ASNB. Menjalankan aktiviti pelaburan. ZG menjalankan pelaburan saham Emas Dunia.Labur duit di ZG dan ASNB ada bezanya.

Perbezaan ASNB dgn ZG :

ASNB
1. Labur RM3,800
2. Peratus dividen: 7.75% setahun
3. Tempoh matang: 365 hari
4. Bentuk pulangan: Wang tunai sahaja
5. Hasil pelaburan: RM4,094 dan tiada emas

ZG
1. Labur RM3,800
2. Peratus dividen: ETA profit 0.50-2.00% setiap hari
3. Tempoh matang: 400 hari
4. Bentuk pulangan: 70% tunai & 30% emas fizikal 99.99
5. Hasil pelaburan: RM14,931 dan 18 gram emas

Beza yg ketara antara ASNB dgn ZG adalah nilai wang dan emas fizikal.

Anda org yg bijak menilai dan diharapkan bijak membuat keputusan pemilihan.

SAYA NASIHATKAN ANDA AGAR TERUS MENDAPATKAN INFO-INFO BERKENAAN ZG.
Anda digalakkan bertanya apa sahaja kemusykilan tentang ZG.
Saya akan menjawabnya dgn sebaik mungkin.

Selepas itu, hak anda utk menyertai/menyimpan atau berundur. Saya memberi peluang terbaik utk anda nilaikan.

Anggaran keuntungan yg ditawarkan oleh ZG:

LABUR        DIVIDEN        EMAS
RM380.      RM1,400.      1 gram
RM760.      RM2,800.      2 gram
RM1,140.   RM5,200.      3 gram
RM3,800.   RM14,000.    14 gram
RM7,600.   RM28,000.     29 gram
RM11,400. RM52,000.     36 gram

P/S : RM380 ini adalah modal minimum yg ditetapkn ZG utk matawang RM. Ia mungkin akan berubah mengikut nilai matawang ringgit (RM) semasa.

Banyak lagi maklumat yg mesti anda ketahui.

Teruskan bersama ZG.
Selamat menimba ilmu baru pada semua. Positifkan minda dan merdekakan hidup anda dari masalah kewangan.

Pm/whatsapp
0195527632

Saturday, December 10, 2016

Adakah Zenith Gold (ZG) tidak patuh syariah?


Adakah Zenith Gold (ZG) tidak patuh syariah?

Ada org cakap :*

Zenith Gold (ZG) tidak patuh syariah cara pembelian emas nya. Beli emas tapi tak dapat emas yang sama nilai dengan nilai yang dibayar.

Macam mana nak jawab ? 😅

*khabaq kat depa :*

sape kata kita *BELI* emas ???
kita *BUKAN BELI* emas !!!
kita *DIBAYAR* dengan emas !!!
jangan hangpa tak tau pula.

modal yg kita keluarkan tu bukan untuk beli emas ...

modal tu adalah untuk penyertaan kita dalam Zenith Enterpreneuer Network (ZEN) yg berkonsepkan investment + afilliate networking.

hasil dari ZEN tadi la kita dibayar dalam bentuk :
70% cash
30% emas fizikal

macam kita kerja dengan kerajaan juga ...

sebahagian dari pendapatan kita dibayar cash sebagai gaji ... masuk akaun bank kita ...

sebahagian lagi masuk KWSP untuk simpanan pencen hari tua ...

kalau askar ... masuk LTAT.

cuba kita mintak kerajaan bayar pencen kita tu dalam bentuk emas fizikal ...
haram atau tak ?
itu dikira kita beli atau kita dibayar ?
ke macam mana tu ?

Untk maklumat lanjut mengenai Zenithgold dan mendaftar akaun

Pm/whatsapp/sms/call
0195527632

Atau klik link bawah untuk terus join group whatsapp saya.

https://chat.whatsapp.com/9Iag1Kat0FQGqJp8JNHEQf

💥💥💥💥💥💥💥💥

ZENITH GOLDS 👇👇Soalan vs Jawapan


ZENITH GOLDS 👇👇Soalan vs Jawapan

📌Saya dengar ZG ni tidak berdaftar dimalaysia,betulke?

📝ye betul,tidak berdaftar dimalaysia tapi berdaftar di UK..

📌Saya dengar orang cakap ZG ni tidak patuh syariah,betul ke?

📝In sya Allah patuh..ZG menjalankan aktiviti pelaburan emas.bukan jual beli emas.sebab itu ZG beri 70% cash dan 30% emas fizikal..lagi pun dividen mengikut profit antara 0.5%-2.0%..pulangan yg diberikan mengikut harga emas semasa.

📌Saya dengar orang cakap ZG system piramid.keuntungan dikaut dgn kerahan org bwh.betulke?

📝Tidak,dalam bab ni atas usaha diri sendiri..jika aktif ada bonus menaja.jika tidak hanya tunggu dividen pasif.lagi pun apa2 bonus tajaan ahli bole rujuk pada acc masing2 sebab dekat situ automatik akan di update.tiada penindasan..

📌Saya dengar ZG ni orang cakap dapat emas tapi nak kena tunggu cukup 10gm baru bole tebus.jadi emas tu hanya taktik marketing.betulke?

📝Perlu kita tahu,syarikat ZG da tetapkan pulangan cash 70% cash money dan 30% emas fizikal.bila da join ahli harus akur dgn perjanjian syarikat.jika dikata teknik marketing,knp jika ahli labur rm3800 akan dpt 1gm emas percuma selepas daftar acc tdk perlu tunggu tempoh matang?klau teknik marketing mesti ZG xnak rugi kan.1gm pun berharga.fikir fikirla..

📌Ada yang cakap ZG ni rolling modal sebab tu kena topap.betulke?

📝Tidak,system topap ni ikut kemampuan.tiada paksaan.jika nak kutip hasil tiap bulan pd taun kedua,ahli bole topap tiap bln pada taun pertama.konsep senang,sendiri buat sendri dapat.nak lebih buat lebih.betulkan??

📌Ada orang cakap goldbar ZG ni tak tulen.betulke?

📝Tidak,goldbar ZG adalah 999% tulen.setajat ini kedai2 emas menerima emas ZG.arrahnu juga terima..

goldbar 999% ZG dilebur jadikan brg perhiasan..anda rasa tulen ke tak tulen??999% ye bukan 916%..kalau jual balik untung ke tak untung??

✅ZENITHGOLDS

Untk maklumat lanjut mengenai Zenithgold dan mendaftar akaun

Pm/whatsapp/sms/call
0195527632

Atau klik link bawah untuk terus join group whatsapp saya.

https://chat.whatsapp.com/9Iag1Kat0FQGqJp8JNHEQf

PEMAHAMAN RINGKAS MENGENAI ZENITHGOLDS mengkayakan kita


PEMAHAMAN RINGKAS MENGENAI ZENITHGOLDS mengkayakan kita.

Zenithgolds Ada 2 Plan Mengkayakan kita👍🏻

1) Plan Pasif - Kita simpan @ investment sejumlah modal minima 100usd bersamaan rm380 dan maksima tak ada limit..ikut kemampuan..
Duit kita zg akan laburkan di bursa emas dunia dan kita akan dapat untung harian terkumpul hingga 400 hari..
hasil keuntungan di bayar 70% Tunai & 30% emas pure 99.99  Tak perlu buat apa2 sama seperti simpan ASB..

2) Plan Aktif - Dengan modal simpanan tadi juga anda boleh menaja dan ada 5 bonus hebat menanti anda. Boleh buat pengluaran setiap bulan 2 kali tanpa tunggu 400 hari..
Sama juga 70%  tunai & 30% emas..

INI YG KAMI AHLI ZG MENAJA DAPAT SELAMA 2 TAHUN DAN KINI MENITI TAHUN KE 3...

www.zenithgolds.com
🎯🎯🎯💥💥💥💥👍🏻👍🏻

Ingin tahu pm / Whatsapp
0195527632

ZENITH GOLD ATAU YANG LAIN?


ZENITH GOLD ATAU YANG LAIN?

Saya menyimpan dengan asb rm380 selama setahun (365 hari)..diumumkan dividen tahun lepas sebanyak 7.5%..Setahun saya tunggu, keuntungan sy ialah sebanyak rm28.50..HANYA dpt rm28.50!!!! Alahaiii...

Saya menyimpan pulak di akaun emas zenith gold..rm380 jugak selama 400 hari (beza kena tunggu lebih 35 hari je, takpelah..tak lama mana pun..boleh tunggu lagi).. di zg ni plak, setiap hari saya TERPAKSA TERIMA DIVIDEN dari 0.5%-2.0% mengikut turun naik harga emas dunia di GOLD SPOT INDEX selama 400 hari TANPA HENTI..Ini bermakna, sy akan mendapat keuntungan berganda-ganda-ganda-ganda lagi dr jumlh modal y sy simpan tu ...Matang plak dapat CASH, EMAS 99.99 free pn dapat!!! WOWWW!!! Ini lagi untung!! Masa menunggu pun tak lah terasa sia-sia camtu je kalau pulangan income cmni kan? Yihuuuu.. ^_^

JADI, Kenapa sy nk bazirkan masa tunggu setahun untuk dapat dividen sekali sahaja sedangkan zg mampu bayar dividen setiap hari kan...Anda plak rasa macam mana? ;-)👉😉👈

Akaun Simpanan Emas Zenith Gold..
www.zenithgolds.com
TheBest!TheRest!TheRare!

masa depan anda, anda tentukan..
time is gold :-)

📲 Untk maklumat lanjut mengenai Zenithgold dan mendaftar akaun

Pm/whatsapp/sms/call
0195527632

Atau klik link bawah untuk terus join group whatsapp saya.

https://chat.whatsapp.com/9Iag1Kat0FQGqJp8JNHEQf

SIMPANAN BIASA-BIASA” kepada “SIMPANAN LUAR BIASA


💥💥ZENITH GOLD💥💥

Program ini khas buat mereka yang ingin berubah dari “SIMPANAN BIASA-BIASA” kepada “SIMPANAN LUAR BIASA”

👉�Sesuai untuk dipraktiskan sendiri mahupun untuk MENJANA PENDAPATAN KELUARGA.

👉�Kami akan tunjukkan jalan,supaya anda sedar HAKIKAT antara wang fiat dan wang yang sebenar (emas) serta CARA menuju ke arah kebebasan kewangan.

👉KEUNTUNGAN 70% wang dlm bentuk CASH terus ke Account Bank anda & 30 GOLDBAR dlm bentuk FIZIKAL akn dikirim melalui POS LAJU terus dihantar ke pintu RUMAH anda atau boleh redeem dgn MERCHANT.�

👉�Kami komited membantu anda untuk mengenali konsep simpanan dan pelaburan emas dalam dimensi yang sebenar dan rasa bersalah jika tidak berkongsi dengan anda.

*Siapa Yang patut sertai ?*

👉�MEREKA yang telah dan sedang menyimpan WANG KERTAS sebagai TABUNGAN/SIMPANAN.

👉�MENCARI PELUANG menambah PENDAPATAN tanpa perlu mencari "downline" kerana kami bukan MLM,atau skim cepat kaya.

👉�Menambah portfolio pelaburan dalam emas fizikal.

👉�Mereka yang ingin keluar dari hidup biasa-biasa kepada hidup yang LUAR BIASA.

Jomm SAVING
DAPAT DUIT,EMASPUN DAPAT...
Untk maklumat lanjut mengenai Zenithgold dan mendaftar akaun

Pm/whatsapp/sms/call
0195527632

Atau klik link bawah untuk terus join group whatsapp saya.

https://chat.whatsapp.com/9Iag1Kat0FQGqJp8JNHEQf
www.zenithgolds.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rujukan