Cari Artikel

About Me



About iskandarX


Aku Berlindung Dengan Nama Allah S.W.T Daripada Godaan Syaitan Yang Direjam, Dengan Nama Allah S.W.T Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasihani, Aku Bersaksi Bahawa Tiada Tuhan Yang Layak Disembah Melainkan Allah S.W.T Dan Aku Bersaksi Bahawa Nabi Muhammad S.A.W Itu Pesuruh Allah S.W.T. Assalamualaikum W.B.T, kepada semua pembaca yang terjumpa blog ini. 

is ucapkan tahniah sebab nie blog is nak buat private atau suka-suka bukan untuk tujuan revenue pun macam iskandarX Society tu. 

Blog ini hanyalah untuk sekadar is nak lepak dan bersantai dengan korang atau sorang-sorang atau dengan beruang.




Ok, mungkin belum ramai yang kenali diri is sebab sebelum ini is aktif di wordpress berbayar, hehehehe dah berbayar dah tak bayar downlah ia. wordpress is punya link ff-penang.com/iskandarX. Services hosting dia server luaq so payah is nak pegi hinggut dorang bila ada masalah.

Sebab is tinggalkan wordpress tu sebab dorang suruh is upgrade ke dedicated server terus sebab tak tertanggung jumlah bandwidth server lagging dek kena pukulan hikmat super affiliate is,.jurus viral tak terbatas. Itu baru viral punya jurus, tak main facebook dengan myspace lagi dah dorang bising suruh is upgrade.

So nak is upgrade? Kirim salam lah, korang tau is labur berapa kat wordpress tu? is beli services selama 10 tahun, dah telan 5000k usd termasuk theme yang is beli dari Thesis Studio, domain name is tak beli sebab is pakai domain main is punya so is sub sudah lah betul tak?

Kalau cerita balik pasal blog tu memang sedeh aaa sebab pulangan dari blog tu lumayan siot. Kat situ kiranya is buat untuk linker lah, is review pendek kat blog tu, yang selebihnya is link ke blogspot yang is buat lain pulak. 

Hehehhe nie tekniknya. So amacam hosting is leh bising lagging pulak kalau dah semua link keluar? iskiskisk is pelik betul dengan dorang.
So pehal pun nie BIO is


Nama of Author: 



Nickname: iskandarX, Duke iskandarX

Umur: 31 Tahun

Tarikh Lahir: 20.11.1984

Status: Single (lifetime broken heart) (is rasa is nak cari awek yang boleh jadi calon isteri is :P).

Rank: General 3 Star

Ability Type: Ancient Martial Art, Pure Old School Martial Ars.

Special Ability: EDA (Extremely Dangerous Agility)

Hikmat: Jabat 14, Siku 12, Kota Takbir, Karabi Karabong, Muay Kushan, Karate Gishikhan, Karate Yosanryu, Taichi, Sendeng 3 Pernuma, Sendeng Kucing Hutan, Sendeng 7 Hari, Sendeng Nusantara.

Specialist: Tinju Maut Komannder Syaitan, Sharingan.
Specialist Life: Geek Computer, Programming, Crasher, HTML, XHTML, JavaScript, C, C++, C#, Fortran, Ada, Assembly language, Harbour, Go, Java, Lisp, Lua, Pascal, PL/I, RPG, Perl, Pike, PHP, Python, Ruby, Scala, Tcl.

Menetap: Pulau Pinang.

Pekerjaan: Super Affiliate, Super Blogger

Google Plus: 

Twitter: @iskandarX


Facebook: 

Myspace: 


Kalau ada apa-apa nak tanya, tanyalah kalau sudi nak berkawan dengan is nie. Yang di atas tu hanya sekadar lawak-lawak je bukan betul2 punya is punya profile kalau nak tahu kena tanya is sendiri ok?


5 comments:

Follow My Twitter http://twitter.com/iskandarX @iskandarX
Follow My Facebook http://facebook.ocm/iskandarX
Follow My Blog http://feeds.feedburner.com/IskandarxSociety-MakeMoneyOnlineIskandarxStylo
Follow Me on Google ++ https://plus.google.com/u/0/102871867053782912924
Jika Artikel ini Memuaskan Hati Anda, Sila Tulis Review Untuk Kami di: http://www.alexa.com/write/review/iskandarx.com.my

Please Use Proper Words To Comment. Do not put your site or any url link inside comment box please or I will remove the comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rujukan