Cari Artikel

Friday, December 9, 2016

Antara semua perlaburan mana anda pilih?


Antara semua perlaburan mana anda pilih? Mesti nak yang banyak kan?

KWSP              - 6.40% setahun
ASB                  - 7.75% setahun
Tabung Haji    - 8.00% setahun
ZENITH GOLDS  - 0.5%-2.0% *setiap hari*

ANDA pilih yg mano?

Labur dalam ASB RM10,000
kalau dividen 8% setahun dapat RM800

Kalau join zenithgolds RM7600
Tunggu 400hari dapat  RM 26,460 + 22 gram emas😍

Setuju? Jom join Zenith Golds

Untk maklumat lanjut mengenai Zenithgold dan mendaftar akaun

Pm/whatsapp/sms/call
0195527632

Atau klik link bawah untuk terus join group whatsapp saya.

https://chat.whatsapp.com/9Iag1Kat0FQGqJp8JNHEQf

JOM AKTIF DI ZENITHGOLDS


*JOM AKTIF DI ZENITHGOLDS*

*BONUS AKTIF* : BAGI YG AKTIF MENAJA ORANG LAIN

MARKETING PLAN ZENITH GOLDS

1. ETA Profits 0.5% - 2.0% setiap hari

2. Sponsor Bonus CV 30% @ USD 7.5%

- Referral Bonus 30% atas nilai CV

   * Contoh: anda menaja dgn jumlah pelaburan:

      Newbie 1 - $500 (RM1'900), = 125CV x 30% = $37.50

      Newbie 2 - $1'000 (RM3'800) = 250CV x 30% = $75.00

      Newbie 3 - $10'000 (RM38'000) = 2'500CV x 30% = $750.00

3. Pairing Bonus CV 40% @ USD 10% (INFINITY)

- Dual Team Bonus(Pairing) 40% atas nilai CV (INFINITY)

   * L/R = 2'500CV x 40% = $1'000

4. Matching ETA  3% x 5 Level = 15% (5 Direct Sponsor)

- ETA Profits Matching Bonus 5 Level = TOTAL 15%

   Anda akan overide 3% setiap level dari pendapatan harian ETA Profits Direct & Indirect sponsor anda sehingga 5 level.

* Contoh : Pendapatan harian ETA Profit Newbie 1 ialah $10 x 3% =$0.30

    💰  Pendapatan anda juga akan bertambah seiring dgn pertambahan pendapatan direct/indirect sponsor anda.

*** Syarat kelayakkan mesti sponsor 5 orang.    

L1 - 3%

L2 - 3%

L3 - 3%

L4 - 3%

L5 - 3%

5. Placement Bonus 1% x 20 Level = 20% (Minimum 3 Direct Sponsor)

Setiap unit/akaun yg diletakkan dibawah rangkaian anda samada 

dari limpahan Upline, Direct & Indirect sponsor anda akan mendapat, jika jumlah pelaburannya:

      $500 = $1.25

      $1'000 = $2.50

      $10'000 = $25.00

      *** Syarat kelayakkan mesti sponsor minimum 3 orang.

L1 - 1%

L2 - 1%

L3 - 1%

L20 - 1%

(TOTAL 20%)

6. Rewards – 3 Months (Group Sales) Accumulate BMW CARS

    CV 125,000      L/R  BMW 3 SERIES

    CV 500,000     L/R  BMW 5 SERIES

    CV 2,000,000  L/R  BMW 6 SERIES

WITHDRAWAL

- Boleh dibuat pada 15 & 30hb setiap bulan.

- Wang akan didepositkan ke akaun bank anda(Maybank, CIMB, Public Bank & dll) dalam tempoh 7 -14 hari bekerja.

** Ingin saya menyatakan disini bahawa deposit Bukan melalui Upline, Saya Atau Orang Tengah (Anda sendiri yang akan withdraw melalui Web Akaun) 

- 70% dari setiap withdrawal akan didepositkan ke akaun bank anda.

- 30% dikehendaki redeem/tebus gold bar 99.9 dari syarikat.

- 10% charge(handling fees) dikenakan bagi setiap withdrawal.

Jomm cipta networking dlm biz ZENITH GOLD🚀

🙋Tiada paksaan untuk anda mendapatkan bonus2 diatas...anda duduk diampunn...profit pasif 0.5~2% masuk setiap hari🚀Aktif hanya bg mereka yg komited dan serius mencipta peluang dn bijak menafaatkn 400hr bersama biz ZENITH GOLD👍🏻👍🏻🚀

*ZG THE BEST THE REST THE RARE*

Untk maklumat lanjut mengenai Zenithgold dan mendaftar akaun

Pm/whatsapp/sms/call
0195527632

Atau klik link bawah untuk terus join group whatsapp saya.

https://chat.whatsapp.com/9Iag1Kat0FQGqJp8JNHEQf

ZENITHGOLD umpama PETRONAS, SHELL, PETRON


ZENITHGOLD umpama PETRONAS, SHELL, PETRON

[JOM KENAL ZG]
YANG PERLU ANDA TAHU
ZENITHGOLD umpama PETRONAS, SHELL, PETRON yang mengaut bahan mentah dari perut bumi lalu menjual kepada syarikat2 besar serata dunia
SEBENARNYA
ZENITHGOLD tidak memerlukan SUNTIKAN modal dari kita untuk menampung KOS OPERASI PERNIAGAAN mereka. ZENITHGOLD tidak terdesak dengan masalah modal kerana levelnya jika di Malaysia setara dengan ‘GLC’ iaitu gabungan syarikat2 kerajaan Malaysia
SEBENARNYA
Modal yang kita laburkan akan diapungkan di BURSA SAHAM EMAS DUNIA. Program yang ‘WOW VERY BRILLIANT CONCEPT’ dinamakan ‘AFFIALATE PROGRAM’. Fungsi ZENITHGOLD ialah mengurus selia modal pelabur berpandukan TERM AND CONDITION yang wajib dituruti oleh pelabur. Keuntungan dan kerugian akan ditentukan mengikut GRAF harga turun naik EMAS dipasaran GLOBAL dan persentage profit yang ZENITHGOLD beri kepada pelabur ialah 0.5%-2.0% SETIAP HARI dan tempoh contract adalah selama 400 HARI pada setiap transasi yang ada di AKAUN EMAS pelabur. Oleh kerana ZENITHGOLD sebuah company yang bertunjangkan EMAS telah menetapkan syarat pembayaran profite kepada pelabur. 70% pembayaran akan dibayar dalam bentuk wang fiat dan terus ke akaun bank pelabur dan 30% dalam bentuk goldbar dan akan dihantar melalui poslaju terus ke alamat pelabur
SEBENARNYA
Itulah sebab kenapa perlu melabur/membuka akaun di ZENITHGOLD. Kekuatan company dan diiringi pula dengan 1 program yang sememangnya ‘WOW’. 1 kerugian jika anda abaikan message ini tanpa ada reseach yang anda lakukan.
2/3 tahun dari sekarang, In Syaa Allah akan ada perubahan pada penyata kewangan bank anda, asalkan anda tidak abaikan message ini

Wallahualam

Untk maklumat lanjut mengenai Zenithgold dan mendaftar akaun

Pm/whatsapp/sms/call
0195527632

Atau klik link bawah untuk terus join group whatsapp saya.

https://chat.whatsapp.com/9Iag1Kat0FQGqJp8JNHEQf

Lama sungguh naih xupdate nii


Assalammualaikum dan salam sejahtera semua... perghh lama sungguh is xupdate kat sini...

Ok 1st is nak khabarkan 22hb ogos lalu mak is tercinta telah meninggal dunia iaitu Puan Seri Noor admin blogger di http://www.noormalashahar.com.my .

Mmg is tak terjangka pemergian dia sbb yg sakit terlantar adalah ayah is.

Al Fatihah kat mak is...

..............
Ok lepas ni is akan update skit² kt sini waktu malam lah. Sebb pakai wifi... ya is dah ttp cybercafe is dek desakan ekonomoney and customer yg berkurangan sbb ramai pakai nphone jea.

Is akan update cara² tips blogging dan cara is buat duit tanpa perlu susah payah ... well u know me is mmg xsuka susah ka diri is ahak.

Ok chow tengok dan nantikan update yg bakal menyusul... sat je ag is update hehehehe. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rujukan