Cari Artikel

Saturday, May 21, 2016

Yahudi menggalakkan kita makan makanan yang langsung tidak berkhasiat seperti makanan segera


Yahudi menggalakkan kita makan makanan yang langsung tidak berkhasiat seperti makanan segera. Makanan segera (Fast food) adalah istilah yang diberikan untuk makanan yang boleh disediakan dan dihidangkan dengan sangat cepat. 

Contohnya, mee segera.

Kepada penggemar mee segera, berhati-hati apabila mengambil mee segera sebagai makanan harian. Ini kerana, terdapat sejenis lilin (salutan wax) yang melapisi mee tersebut agar tidak melekat antara satu sama lain yang boleh membahayakan kesihatan penggunanya.

Seseorang yang mengambil mee segera setiap hari berisiko menghadapi kanser. Doktor mengatakan bahawa tubuh kita mengambil masa lebih dari dua hari untuk membersihkan salutan wax tersebut.

Yahudi menggalakkan kita makan makanan yang langsung tidak berkhasiat seperti makanan segera. Makanan segera (Fast food) adalah istilah yang diberikan untuk makanan yang boleh disediakan dan dihidangkan dengan sangat cepat.

Rosaknya negara kerana rosaknya penguasa


Rosaknya negara kerana rosaknya penguasa. Rosaknya penguasa kerana rosaknya Ulama. Dan, rosaknya ulama kerana rosaknya Hakim. 
-Abū Ḥāmid Muḥammad ibn Muḥammad Al-Ghazālī-

Tahukah anda Nabi Saw lebih membimbangi Ulama jahat dari Dajjal??Dimana Ulama2 inilah yang akan membawa manusia ke lembah yang hina.Mereka bercakap seperti orang yang alim tetapi merekalah sebenarnya Syaitan yang tidak dikenali.

Dari Abu Dzar RA berkata, Rasullullah Saw bersabda:-

"Selain daripada Dajjal,ada satu perkara yang sangat aku bimbangkan lebih daripada Dajjal?"
Lalu ada orang bertanya "Apakah itu wahai Rasullullah?"
Rasullullah Saw menjawab "Mereka ialah Ulama Suk yakni Ulama yang Jahat"

Musnad Ahmad dengan Sanad Sahih.

Masa kini berbagai2 fatwa dan pendapat mengarut yang dikeluarkan oleh kebanyakkan Ulama.Makin lama makin celaru puak2 agama ini.

Rosaknya negara kerana rosaknya penguasa. Rosaknya penguasa kerana rosaknya Ulama. Dan, rosaknya ulama kerana rosaknya Hakim.  -Abū Ḥāmid Muḥammad ibn Muḥammad Al-Ghazālī-

Filem Hollywood banyak yang pelik.Kenapa tidak "W" begini?


Filem Hollywood banyak yang pelik.Kenapa tidak "W" begini? Kenapa mesti ada curve kat w dia tu? Sebab ada masej tersembunyi dalam filem tersebut.

Yang mana bodo saja yang tak mau ambik tau, tak mau kaji, cuma reti nak mengeji kepada yang mengkaji. Sampai US kata depa mendarat atas bulan pun ampa leh percaya sedangkan bulan berada di langit ke tiga.

Ada apa lagi kat langit ketiga? Ya ada Nabi Yusuf A.S disitu. Kapal Nasa withstand dengan kekeramatan Nabi Yusuf A.S? Fuck off. dan bullshit man.

Filem Hollywood banyak yang pelik.Kenapa tidak "W" begini? Kenapa mesti ada curve kat w dia tu? Sebab ada masej tersembunyi dalam filem tersebut.

Presiden Syiria Bashar Assad telah mengeluarkan Al Quran versi Al-Assad


Presiden Syiria Bashar Assad telah mengeluarkan Al Quran versi Al-Assad. Dengan membuang ayat-ayat yang menyesatkan dalam Quran asli..

Quran ini akan diedarkan keseluruh dunia..Assad berkata dia tidak mahu umat islam tersesat dengan ayat keganasan dalam Al Quran.

Presiden Syiria Bashar Assad telah mengeluarkan Al Quran versi Al-Assad. Dengan membuang ayat-ayat yang menyesatkan dalam Quran asli..

Menurut sinopsis yang ada, ketika Apocalypse terbangun dari kuburnya


Menurut sinopsis yang ada, ketika Apocalypse terbangun dari kuburnya di Mesir, ia melihat dunia kacau yang penuh dengan konflik, perang dan kehancuran.

Siapakah Apocalypse??

Menurut sinopsis yang ada, ketika Apocalypse terbangun dari kuburnya di Mesir, ia melihat dunia kacau yang penuh dengan konflik, perang dan kehancuran.

Jika tanya kepada saya,kenapa saya lantang melawan dan membongkarkan agenda Freemason


Jika tanya kepada saya,kenapa saya lantang melawan dan membongkarkan agenda Freemason,saya cuma akan menjawab supaya tidak ramai orang islam yang tersimpang jauh dari agama.

Saya dah baca tentang Freemason ini sejak dibangku sekolah lagi.Saya membaca kitab2 karangan Ulama tersohor bab Fitan.Banyak tokoh Ulama yang membongkarkan agenda Freemasonary.Tetapi kenapa sekarang baru saya menulis tentang puak Dajjal ini??

Sebabnya gerakan Freemason didalam negara kita semakin membesar.Terbaru,dewan baru Freemason di Bukit Jalil yang didaftarkan atas nama kebajikan.Kerajaan Malaysia meluluskan dewan ini sebagai persatuan kebajikan.

Untuk pengetahuan sahabat2 saya,Freemason sudah bertapak di Malaysia untuk suatu masa yang lama. Tuan Guru Nik Aziz pernah mengusulkan pengharaman Freemason ini di parlimen satu ketika dulu tetapi gagal.Ini kerana menteri ketika itu menolak usul yang dibawa oleh TGNA.

Di Malaysia, Freemason didaftarkan sebagai Pertubuhan Persaudaraan untuk menyembunyikan tujuan sebenar mereka. Contoh Pertubuhan di bawah Freemason ialah Rotary Club dan Lion Club.
Amerika sendiri adalah negara Freemason. George Washington yang juga Presiden Amerika pertama merupakan Grand Master 33rd Degree iaitu pangkat paling tinggi dalam Freemason ini.

Jika diteliti tentang tujuan dan matlamat Freemason Tujuan akhir dari gerakan Freemason ini adalah membangun kembali Haikal Sulaiman atau Solomon Temple. Mereka yakin dan percaya, pada tahun 1012 Sebelum Masihi (SM), Nabi Sulaiman membina Haikal di atas Gunung Soraya di wilayah Palestin. Tapi pada tahun 586 SM, Raja Nebukhadnezar dari Babilon menghancurkan Haikal Sulaiman ini.

Dan pada tahun 533 SM, bangunan ini dibina kembali oleh seorang bernama Zulbabil yang telah bebas dari tawanan Babilon. Atas pembebasannya itulah, dia membangunkan kembali Haikal Sulaiman.

Wallahulam

Jika tanya kepada saya,kenapa saya lantang melawan dan membongkarkan agenda Freemason,saya cuma akan menjawab supaya tidak ramai orang islam yang tersimpang jauh dari agama.

Jika kita meneliti tentang tanda hari kiamat


Jika kita meneliti tentang tanda hari kiamat,kita akan mengetahui Dajjal akan dibunuh oleh Nabi Isa AS..Jadi semua kita tahu bahawa Dajjal yang akan muncul dulu.

Tapi kenapa saya kaitkan Dajjal dengan tajuk kita pada malam ini iaitu Wang kertas dan emas??

Sejak zaman dulu,orang islam menggunakan emas dan perak dalam segala urusan.Ramainya manusia yang gunakan emas bersamaan dengan ramainya manusia yang menggunakan wang kertas pada masa ini.

Tetapi setiap kerjaan pada masa kini memerlukan wang kertas, tak kira kerajaan Dajjal atau Kerajaan Nabi Isa As. Allah S.W.T sebagai jurutera pencipta manusia tentulah tahu apa yang terbaik untuk ciptaannya. Hari ini, kita tolak emas sebagai wang. Kita terima wang kertas.

Wang kertas jika dikaji asal-usulnya, ia hanyalah surat hutang yang mewakili jumlah emas.Wang kertas mula beroperasi pada tahun 1910.Jika anda membaca buku "The Creature From Jekyll Island", penipuan wang kertas dimulakan oleh satu organisasi yang kita panggil sebagai Freemason sekarang.

Buku itu menceritakan tentang perjumpaan rahsia Amerika dan keluarga Rotchild di Pulau Jerkyll.Selepas pertemuan itu,tertubuhnya Federal Reserve Department(FRD).Presiden Amerika yang menentang FRD dibunuh oleh kumpulan ini dan digantikan dengan boneka mereka.

Dari saat itu sehingga kini kita masih menjadi hamba kepada hutang dan RIBA.Setiap sistem dalam negara kita juga menjadi hamba kepada Rothchild.Dengan sistem ini "Orang Kaya Bertambah Kaya,Yang miskin Bertambah Miskin"..

Sebab itu kita kena balik kepada Quran Dan Sunnah Nabi Saw.Ikuti cara Islam dalam segala amalan kita.Semoga Allah menjadikan kita pengikut Imam Mahdi dan jauhi dari Dajjal.

Jika kita meneliti tentang tanda hari kiamat,kita akan mengetahui Dajjal akan dibunuh oleh Nabi Isa AS..Jadi semua kita tahu bahawa Dajjal yang akan muncul dulu.

Tragedi Egypt 804 serentak dgn tayangan filem X-Men: Apocalypse


Tragedi Egypt 804 serentak dgn tayangan filem X-Men: Apocalypse, dan pastinya atas bantuan firaun Al Sisi..

Lihat trailer filem X-Men, terang2 dia sebut Secret Societies (Illuminati), Egypt, NWO, logo CIA dan pyramid mesir.. malah ada scene masonic ritual..

Genap 804 hari selepas kehilangan MH370, kapalterbang Egypt Air 804 pulak jadi mangsa..
Dalam trailer X-MEN, watak Apocalypse digambarkan mempunyai kebolehan membina bangunan Piramid Firaun hanya dgn kawalan minda.

Tragedi Egypt 804 serentak dgn tayangan filem X-Men: Apocalypse, dan pastinya atas bantuan firaun Al Sisi..

Tragedi Egypt 804 serentak dgn tayangan filem X-Men: Apocalypse, dan pastinya atas bantuan firaun Al Sisi..




Zaman Teknologi minta tolong dengan #hashtag


Zaman Teknologi minta tolong dengan #hashtag, ya perkara yang berlaku didepan mata pun siap sempat nak hashtag je.

Tadak usaha untuk menolong, yang dikisahkan sapa dulu yang hashtag kan benda yang berlaku. Trendy akan lebih hot jika original first sapa yang hashtag tu berada di tempat lokasi.

Bagus lepas nie ahli keluarga kena rompak, nak kena bunuh, nak kena rogol depan mata, hashtag bebanyak ok? fuck off.

Zaman Teknologi minta tolong dengan #hashtag, ya perkara yang berlaku didepan mata pun siap sempat nak hashtag je.


Ini Adalah Masalah Besar Hari Ini


Ini Adalah Masalah Besar Hari Ini... inilah yg Roth mahukan.. '''ubat'' adalah perniagaan paling menguntungkan.

Ini Adalah Masalah Besar Hari Ini... inilah yg Roth mahukan.. '''ubat'' adalah perniagaan paling menguntungkan.

Ini Adalah Masalah Besar Hari Ini... inilah yg Roth mahukan.. '''ubat'' adalah perniagaan paling menguntungkan.

Ini Adalah Masalah Besar Hari Ini... inilah yg Roth mahukan.. '''ubat'' adalah perniagaan paling menguntungkan.

Metallica Awal2 Da Bagi Hint.. Master Of Puppets (roth)


Metallica Awal2 Da Bagi Hint.. Master Of Puppets (roth), hint dalam tajuk lagu and judul album Metallica sebuah kumpulan rock lagenda. Tapi semua buat bodo sebab semua bodo termasuk lah is sendiri.

Tapi sekarang tidak lagi sebab hint sudah menjadi reality thanks Metallica lepas nie is beli kaset, vcd, dvd, blueray dan tshirt2 dan what ever merchandise yang original sahaja ok? I'll support you... ahak.

Metallica Awal2 Da Bagi Hint.. Master Of Puppets (roth), hint dalam tajuk lagu and judul album Metallica sebuah kumpulan rock lagenda. Tapi semua buat bodo sebab semua bodo termasuk lah is sendiri.

Genap 804 hari selepas kehilangan MH370


Genap 804 hari selepas kehilangan MH370, kapalterbang Egypt Air 804 pulak jadi mangsa..

8/3/2014 MH370

20/5/2016 Egypt Air MS804
exactly 804 days after MH370...

Kebetulan lagi??

Fahami dulu bagaimana gerak kerja Secret Societes, dan apa pentingnya permainan angka ini..

Serangan pengganas?

Pengganas itu sendiri ciptaan Illuminati..

Masih nk percaya berita dari musuh2 Islam?

Tak abis2 nk fitnah Islam pengganas..

Fasa 4, musim kapalterbang hilang..

Ya, ianya bermusim.... lepas satu, satu..

Cara paling mudah nk bunuh manusia dan memercikkan api2 peperangan ialah, hijack kapalterbang..

THEY CAN TRACK A PHONE.... BUT LOSE A PLANE???

Tragedi Egypt 804 juga serentak dgn tayangan filem X-Men: Apocalypse, dan pastinya atas bantuan firaun Al Sisi.. lihat trailer filem X-Men, terang2 dia sebut Secret Societies, NWO, Egypt, logo CIA dan pyramid..

===================================================
p/s: Nnti ada yg kata khurafat, tak percaya pada qada qadar..

Pencerahan, Ali mati kena tikam dengan Abu (seorang peragut), mmg Ali mati itu qada dan qadar, tapi punca kematian Ali ialah? Ya, kena tikam dgn Abu..

Allah izinkan tak semestinya Allah redha...

So boleh tak bila kita buat report polis, polis kata, alaa tak payah siasat, ini semua qada qadar..

So lepas ni semua balai polis tutup, dgn alasan semua yg berlaku adalah qada qadar

Setuju?

So kalau balai polis tutup, kamu nak bunuh orang pun boleh.. tapi ingat!! Allah izinkan tak semestinya Allah redha...

Sbb itulah diciptakan SYURGA & NERAKA..

Sekalipun anak kamu dah mati kena tikam, kamu mesti nk tahu apa punca, siapa pembunuhnya kan?

Genap 804 hari selepas kehilangan MH370, kapalterbang Egypt Air 804 pulak jadi mangsa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rujukan