Cari Artikel

Wednesday, May 11, 2016

SATAY COLOR MELETOP DI KEMAMAN YG SEDANG VIRAL


SATAY COLOR MELETOP DI KEMAMAN YG SEDANG VIRAL. Jom kita tengok apa komen Tuan Kedai.

Wowowwowo ARTIS MALAYSIA kita pun dtg ke kedai kami merasa SATAY KALER kitaaa. Korang biler lagii ? Ajokk anak2 kawan2 pakat rasaa dehh

Jom2 dtg ke kedai kami ‪#‎FOURZBROTHERCAFE‬ 4 PTG -12 MALAM. Antara menu yg terdapat di FOUR Z BROTHERS CAFE!!!

Thank you kat abang2, kakak2, pak cik dan mak cik semua yg sudi berkunjung ke restaurant kami. Berpusu-pusu pelanggan yg datang dari hari ke hari.

Jd yg belum datang, jangan lepaskan peluang ini Datanglah beramai-ramai ke FOUR Z BROTHERS CAFE Pelbagai menu yg kami sediakan utk anda!!!

Anda juga boleh follow ig kami @fourzbrothers dan fb Four Z Brothers Cafe
Nak tahu menu-menu yg terdapat di FOUR Z BROTHERS CAFE?
Jangan bimbang, di bawah ini kami sertakan menu-menu yg terdapat di FOUR Z BROTHERS CAFE

***SATAY*** 
-satay ayam
-satay daging
-nasi impit
-timun & bawang

***NASI***
-nasi goreng Four Z Brothers
-nasi beriani ayam@daging
-nasi kuning ayam@daging
-nasi lemak simple
-nasi lemak telur mata
-nasi lemak ayam
-nasi sup

***MI , BIHUN , MI LIDI , MAGGI***
-mi & bihun rebus
-mi & bihun sup
-mi lidi talam
-maggi rebus

***WESTERN*** 
-grill chicken chop
-lamb chop
-meatball
-wedges
-fries
TURUT TERDAPAT :
-roti bakar
-roti kukus
-keropok goreng

RAMAI PELANGGAN- PELANGGAN KAMI YANG MENYUKAI HIDANGAN DARI KAMI.
TIDAK KIRA USIA, TUA ATAU MUDA. LEBIH-LEBIH LAGI GOLONGAN KANAK-KANAK (SATAY BERWARNA).

JADI APA YANG ANDA TUNGGU LAGI???

MARILAH BERAMAI-RAMAI SERBU KE FOUR Z BROTHERS CAFÉ

WAKTU OPERASI

4petang - 12malam
Tutup : jumaat

TERTANYA-TANYA DIMANAKAH LOKASI NYA???

Berdekatan kediaman pegawai daerah kemaman.bersebelahan FIS SNOW WASH kampung gong limau

SILA HUBUNGI TALIAN DI BAWAH UNTUK SEBARANG PERTANYAAN

NO TEL : 017-9200565

SATAY COLOR MELETOP DI KEMAMAN YG SEDANG VIRAL

SATAY COLOR MELETOP DI KEMAMAN YG SEDANG VIRAL

SATAY COLOR MELETOP DI KEMAMAN YG SEDANG VIRAL

SATAY COLOR MELETOP DI KEMAMAN YG SEDANG VIRAL

SATAY COLOR MELETOP DI KEMAMAN YG SEDANG VIRAL

SATAY COLOR MELETOP DI KEMAMAN YG SEDANG VIRAL

SATAY COLOR MELETOP DI KEMAMAN YG SEDANG VIRAL

SATAY COLOR MELETOP DI KEMAMAN YG SEDANG VIRAL

SATAY COLOR MELETOP DI KEMAMAN YG SEDANG VIRAL

SATAY COLOR MELETOP DI KEMAMAN YG SEDANG VIRAL

SATAY COLOR MELETOP DI KEMAMAN YG SEDANG VIRAL

SATAY COLOR MELETOP DI KEMAMAN YG SEDANG VIRAL

SATAY COLOR MELETOP DI KEMAMAN YG SEDANG VIRAL

SATAY COLOR MELETOP DI KEMAMAN YG SEDANG VIRAL

SATAY COLOR MELETOP DI KEMAMAN YG SEDANG VIRAL

SATAY COLOR MELETOP DI KEMAMAN YG SEDANG VIRAL


SILA HUBUNGI TALIAN DI BAWAH UNTUK SEBARANG PERTANYAAN

NO TEL : 017-9200565

5 Punca utama amaran lampu 'Periksa Enjin' anda menyala


5 Punca utama amaran lampu 'Periksa Enjin' anda menyala. Lampu ini biasa didapati di speedometer kereta anda. Jom kita ketahui apa punca atau masalah biasa yang melibatkan lampu amaran ini menyala.

5 Punca utama amaran lampu 'Periksa Enjin' anda menyala

Lampu amaran 'Check Engine'. Pastikan anda tidak tertipu atau diperbodohkan oleh pomen-pomen yang tidak bertanggungjawab.

Sensor Oksigen atau O2 sensor kereta anda perlu ditukar.

1. Sensor Oksigen atau O2 sensor kereta anda perlu ditukar. 

Ini biasa terjadi pada kereta-kereta lama di mana kotoran mula melekat pada sensor ini yang menyebab bacaan pada sensor tidak dapat diterima oleh ECU kereta. Fungsi utama sensor ini adalah untuk menyukat jumlah oksigen yang tidak terbakar dalam system eksos kereta anda.

Jika tidak tukar?

1. Engine akan membakar lebih petrol dari diperlukan
2. Pengunaan minyak petrol akan meningkat (sehingga 40%)
3. Boleh merosakkan Spark Plug dan Catalytic Converter.

Penutup tangki minyak longgar, hilang atau rosak

2. Penutup tangki minyak longgar, hilang atau rosak.

Fungsi penutup ini adalah untuk memastikan tekanan udara didalam tangki minyak tidak keluar. Ia juga mengelakkan gas hydrocarbon dari terkeluar ke udara.

Kalau tidak tukar?

1. Minyak petrol boleh hilang melalui process pengeluapan.
2. Lebih banyak petrol akan diperlukan.

Catalytic Converter sudah kotor dan tidak dapat berfungsi dengan baik

3. Catalytic Converter sudah kotor dan tidak dapat berfungsi dengan baik. 

Fungsi utama adalah untuk menukar gas carbon monoxide (bahaya) kepada carbon dioxide (selamat).

Jika tak tukar?

1. Kereta anda akan gagal ujian gas eksos.
2. Kereta akan jadi lemah dan mengunakan minyak yang banyak.
3. Kereta akan jalan pada suhu yang lebih tinggi.

Mass Airflow Sensor (MAF) perlu diganti

4. Mass Airflow Sensor (MAF) perlu diganti

Fungsi MAF sensor adalah untuk menyukar kadar kemasukkan udara kedalam engine kereta anda. Anda perlu cuci trottle body atau MAF bagi mengelakkan kotoran melekat dan merosakkan sensor ini. Sensor ini wajib ditukar jika didapati rosak.

Jika tak tukar?

1. Boleh merosakkan Spark Plug, Plug Cable, O2 Sensor dan Catalytic Converter.
2. Performance akan kurang dan pengunaan minyak akan lebih tinggi.

5. Spark Plug dan Plug Cable perlu diganti.


5. Spark Plug dan Plug Cable perlu diganti.

Fungsi utama adalah untuk menghasilkan pembakaran dalam engine hasil campuran minyak dan udara.

Jika tak tukar?

1. Kereta jadi lemah.
2. tiada pembakaran didalam piston. Enjin tidak berfungsi dengan betul.
3. Boleh merosakkan ignition coil, distributor, 02 sensor, engine rosak.

LANGGAR DAN SAMUN


LANGGAR DAN SAMUN, Ketahui beberapa taktik yang dikesan digunakan penjenayah untuk melarikan harta benda khususnya kenderaan anda dengan menggunakan taktik LANGGAR BELAKANG KERETA dan SAMUN.

Modus Operandi

1. Suspek terdiri daripada empat orang atau lebih dan menaiki kenderaan seperti kereta atau motosikal

2. Suspek yang menaiki kereta akan mengekori mangsa yang memandu bersendirian lalu melanggar belakang kereta mangsa sehingga mangsa memberhentikan kenderaan untuk melihat kerosakan yang dialami.

3. Terdapat juga kejadian dimana suspek menggunakan dua buah kereta dimana sebuah kereta akan bertindak menghalang kereta mangsa dihadapan manakala sebuah lagi akan melanggar belakang kereta mangsa. Lazimnya kejadian ini berlaku di persimpangan lampu isyarat.

4. Ada juga menggunakan taktik dengan menyerang mangsa yang baru sahaja masuk atau ke dalam kereta ataupun keluar daripada kenderaan.

5. Suspek akan mensasarkan mangsa yang menggunakan lebuh raya, jalan yang kurang dilalui orang ramai atau yang memandu kenderaan pada tengah malam atau awal pagi.

Nasihat

1. Sekiranya anda melihat atau diekori oleh mana-mana individu yang mencurigakan atau tidak dikenali terus menghubungi mana-mana BALAI POLIS berdekatan.

2. Sekiranya anda baru sahaja membuat pengeluaran wang dengan jumlah yang banyak dinasihatkan untuk meninjau keadaan sekeliling sebelum menuju ke kenderaan atau mengekori anda semasa memandu

3. Jangan menggadai nyawa sekiranya berlaku pergelutan dengan suspek untuk mempertahankan harta benda

4. Tidak panik dan kenal pasti nombor kenderaan yang dinaiki suspek seperti (jenis kenderaan, warna, nombor pendaftaran, bangsa, pakaian dan jantina).

LANGGAR DAN SAMUN

Dulu-dulu makan sardin sebab susah sekarang nak makn sardin pun susah


Dulu-dulu makan sardin sebab susah sekarang nak makn sardin pun susah, betui apa is cakap kan? DUlu sardin nie setin berapa sangat la harganya.

Memang mampu la nak beli tapi zaman is studi dulu seminggu sekali baru leh jamah nasi dan sardin nie sebab duit tak berapa nak ada.

Buku memang mahal, studi dok umah sewa duduk asrama asyik bertumbuk, barang hilang, kredit phone baru topup tetiba habis lepas banun tidur dan sebagainya.

Dulu-dulu makan sardin nie pun dah kira rare la sebab yang lagi susah dari kami makan keropok ikan talang goreng jer, buat lauk, yang advance baru makan sardin, cincalok, budu dan sebaginya.

Isk isk isk rasa nak menagis bila terkenang zaman dulu, lagi is rasa nak tegeyak lagi kuat bila is sedaq zaman lani lagi teruk.....

Dulu-dulu makin sardin sebab susah sekarang nak makn sardin pun susah

BUAH NANAM PENAWAR SAKIT BUAH PINGGANG


Buah Nanam Penawar Sakit Buah Pinggang Khasiat Buah Nam Nam @ Buah Katak Puru... 

Boleh Mencegah Dari Masalah:

  1. Tekanan Darah Tinggi, 
  2. Diabetis Kencing Manis 
  3. Dan Masalah Buah Pinggang... 


Ambilkan Buah Nam Nam. Dibelah Dua. Dijemur Kering.. Juga Direbus. Minum Air Nya. Sehari 2 Kali... Insha Allah. Sembuh Dengan Izin Allah Swt..

BUAH NANAM PENAWAR SAKIT BUAH PINGGANG

BUAH NANAM PENAWAR SAKIT BUAH PINGGANG

BUAH NANAM PENAWAR SAKIT BUAH PINGGANG

BUAH NANAM PENAWAR SAKIT BUAH PINGGANG

BUAH NANAM PENAWAR SAKIT BUAH PINGGANG

BUAH NANAM PENAWAR SAKIT BUAH PINGGANG

BUAH NANAM PENAWAR SAKIT BUAH PINGGANG

BUAH NANAM PENAWAR SAKIT BUAH PINGGANG

BUAH NANAM PENAWAR SAKIT BUAH PINGGANG

SOLAT SUBUH DI TURKI UMPAMA SOLAT JUMAAT DI MALAYSIA


SOLAT SUBUH DI TURKI UMPAMA SOLAT JUMAAT DI MALAYSIA. Yang semakin mengagumkan adalah ketika waktu Solat Subuh, masjid di Turki penuh sesak dengan Jamaah yang didominasi oleh anak muda.

SOLAT SUBUH DI TURKI UMPAMA SOLAT JUMAAT DI MALAYSIA

SOLAT SUBUH DI TURKI UMPAMA SOLAT JUMAAT DI MALAYSIA

SOLAT SUBUH DI TURKI UMPAMA SOLAT JUMAAT DI MALAYSIA

SOLAT SUBUH DI TURKI UMPAMA SOLAT JUMAAT DI MALAYSIA

Profit kekal dividen 0.9%. Berdasarkan kompounding kalkulator


Assalamualaikum & Salam Sejahtera

https://www.zenithgolds,com

[💥💥 *100% PASIF* 💥💥]

Alhamdulillah. Profit kekal dividen 0.9%. Berdasarkan kompounding kalkulator, anda boleh lihat anggaran keuntungan anda dalam 70% duit dan 30% emas di bawah ye apabila *_dividen_* *kekal 0.9% selama 400 hari!!*

🏪 _*SIT & RELAX : MONEY WORK FOR YOU*_ 🏪

RM 380 (USD100) ➡ 💰 *RM 1,701 & 1g*
RM 760 (USD200) ➡ 💰 *RM 3,402 & 3g*
RM 1140 (USD300) ➡ 💰 *RM 5,103 & 5g*
RM 1520 (USD400) ➡ 💰 *RM 6,804 & 7g*
RM 1900 (USD500) ➡ 💰 *RM 8,505 & 9g*
RM 2280 (USD600) ➡ 💰 *RM 10,206 & 10g*
RM 2660 (USD700) ➡ 💰 *RM 11,907 & 12g*
RM 3040 (USD800) ➡ 💰 *RM 13,608 & 14g*
RM 3420 (USD900) ➡ 💰 *RM 15,309 & 16g*
RM 3800 (USD1000) ➡ 💰 *RM 17,010 & 18g*
RM 5700 (USD1500) ➡ 💰 *RM 25,515 & 27g*
RM 7600 (USD2000) ➡ 💰 *RM 34,020 & 36g*

*Ini ialah anggaran sahaja
*Hakikatnya, dividen ZG sentiasa berubah antara 0.5% - 2.0% mengikut harga emas dunia
*Sama-sama kita berdoa agar dividen sentiasa tinggi. Aminn

💥 _*ZENITHGOLDS : POWER PASSIVE INCOME*_ 💥


DAFTAR SEKARANG
WHATSAPP 019-5527632

Profit kekal dividen 0.9%. Berdasarkan kompounding kalkulator

Profit kekal dividen 0.9%. Berdasarkan kompounding kalkulator

DAFTAR SEKARANG
WHATSAPP 019-5527632

#buatduitdarirumah #buatduitonline #duitonline #makemoneyonline #duitemas #emasfizikal #perlaburanemas #zenithgolds #makemoneyfromhome #onlinemoney

7 MAKANAN SUNNAH


7 MAKANAN SUNNAH, Makanan yang dimakan oleh Nabi Saw adalah yang paling terbaik.Jadi cuba kita mengikuti makanan itu supaya kita tethindar dari penyakit.

"Wahai orang-orang yang beriman! Makanlah dari benda-benda yang baik (yang halal) yang telah Kami berikan kepada kamu, dan bersyukurlah kepada Allah, jika betul kamu hanya beribadat kepadanya"
(Al-Baqarah: 172)


7 MAKANAN SUNNAH madu
1.MADU

"(Dengan itu) akan keluarlah dari dalam badannya minuman (madu) yang berlainan warnanya, yang mengandungi penawar bagi manusia (dari berbagai-bagai penyakit). Sesungguhnya pada yang demikian itu, ada tanda (yang membuktikan kemurahan Allah) bagi orang-orang yang mahu berfikir.
(Al-Nahl: 69)

7 MAKANAN SUNNAH kismis
2.KISMIS

Nabi Saw bersabda:-

“Biasakanlah memakan kismis kerana kismis dapat menghilangkan kepahitan, menghilangkan lendir, menyihatkan badan, membaguskan rupa, menguatkan saraf dan menghilangkan letih.”

7 MAKANAN SUNNAH kurma
3.KURMA

Nabi Saw bersabda:-

“Berilah makan kurma kepada isteri-isteri kamu yang hamil, kerana sekiranya wanita hamil itu memakan buah kurma, nescaya anak yang bakal dilahirkan itu menjadi anak yang penyabar, bersopan santun serta cerdas pemikirannya.”

7 MAKANAN SUNNAH tiin
4.BUAH TIIN

Nabi Saw bersabda:-

“Sekiranya aku katakan, sesungguhnya buah yang turun dari syurga, maka aku kata, ‘inilah buahnya (tin)’, sesungguhnya buah syurga tiada keraguannya.”

7 MAKANAN SUNNAH minyak zaitun
5.MINYAK ZAITUN

"lampu itu dinyalakan dengan minyak dari pokok yang banyak manfaatnya, (iaitu) pokok zaitun yang bukan sahaja disinari matahari semasa naiknya dan bukan sahaja semasa turunnya (tetapi ia sentiasa terdedah kepada matahari);


7 MAKANAN SUNNAH habatussauda
6.HABATUS SAUDA

Nabi Saw bersabda:-

“Tetaplah kamu dengan Al-Habah Al-Sauda’ kerana sesungguhnya ia adalah penawar bagi segala penyakit kecuali As-Sam atau mati.”

7 MAKANAN SUNNAH susu kambing
7.SUSU KAMBING

Susu kambing juga adalah yang terbaik untuk menghasilkan semula sel-sel di dalam badan bagi memulihkan kesihatan seseorang. Kebaikan susu begitu diangkat sehingga di dalam riwayat Imam al Bukhari diceritakan bahawa ketika peristiwa Isra’ Mikraj, Jibril yang menghidang susu dan arak kepada Rasulullah saw telah memuji pilihan Baginda iaitu susu. Jibril berkata,

“Segala puji bagi Allah yang telah menunjukkan engkau kepada fitrah. Seandainya engkau memilih khamr, nescaya binasalah umatmu.”


Tidak dapat dinafikan syarikat Zenithgolds ini kukuh dan stabil


Tidak dapat dinafikan syarikat Zenithgolds ini kukuh dan stabil, telah established sejak 1981 bermakna sudah 30 tahun lebih... 

Kompeni yang bertahan 5 tahun sudah dikira stabil apalagi yang 30 tahun? Shareholders zenithgolds seramai 88 orang kesemuanya setiap seorang memiliki aset sebanyak 200 juta euro menunjukkan syarikat ini mempunyai backup yang sangat kuat dan mampu bertahan lebih lama lagi.

sistem affiliate yang dipilih bagi meluaskan pasarannya ke seluruh dunia juga walaupun baru setahun, tetapi bukti-bukti pembayaran profit dan bonus serta penghantaran emas telah ada dan ternyata zenithgolds tidak pernah gagal dalam memberikan servis yang terbaik kepada dunia.
Keputusan di tangan anda saja sekarang samada membiarkan peluang yang begini berlalu begitu saja atau terus menyertai zenithgolds dengan membuka akaun emas. Tepuk dada tanya selera.

Bgusnya zg ni ialah kita x perlu sgt bergantung kpd org join utk dpt untung atau utk jd kaya. x sama spt mana biz networking lain spt MLM, affiliate program dll yg 100% bergantung kpd kemasukan ahli baru (perlu org join) utk dapat bonus dan jd kaya..contoh mudah biz MLM leader2 mrk blh jd jutawan adalah kerana adanya ahli2 baru join.leader2 akn dpt bonus tajaan, bonus pairing dll bonus yg disediakan..tetapi apa jadi jika tak de org join, adakah mrk akn dpt bonus?blh kah mrk jadi jutawan tanpa adanya org baru join????sudah tentu jawapanya tidak dapat bonus dan mustahil utk mrk jadi jutawan..mrk tidak income pasif utk back up income mereka sekiranya xde org join biz mereka😀😀✔🚀

Tetapi kita di zenithgold ada org join kita dapat bonus spt mereka dapat dan jika xde seorg pun join zenithgold , kita tetap dapat keuntungan (dividen/eta) dan wakaupun dgn income dividen sekecil 0.5%-2% pun kita di zenithgold tetap boleh jana income lumayan dan layak utk jadi jutawan secara pasif😊😊😘👍

Sbb itu sy minta anda faham betul2 zenithgold ini..fahami bahawa platform kita ini sbenarnya terbaik dr yg terbaik yg ada di luar sana.jika anda telah kuasai plan biz zg ini dgn baik, anda mampu berdepan dgn sesiapa sahaja, mampu pertahankan jika mrk memperlekeh2 zg ini..👊👊👊
Ayoh kita mara ke hadapan.meroket menuju matlamat kita, menuju sasaran akhir kita..jika gagal skali pun dlm kerja networking, kita tetap akn jadi jutawan juga melalui income pasif (eta profit 0.5%-2% shari slama 400hari)..jadi apa nk kita nk risau, nk cemas skalipun kita gagal di networking zenithgold..zg sbenarnya telah mencipta pluang ini utk lahirkan lbh ramai jutawan pasif melalui plan simpanan dan utk melahir lbh ramai insan2 yg berpendapatan tinggi/luar biasa melalui plan aktif zg..💥💥💥

Nampakkk..👆👆👆
Tanpa cri org tetap dpt untung juga..
100% pasif ..

Klau rajin berkongsi ap yg ditawarkan oleh zg..lgi masyukkkk..👍👍👍👍

DAFTAR SEKARANG
WHATSAPP 019-5527632


Tidak dapat dinafikan syarikat Zenithgolds ini kukuh dan stabil


Tidak dapat dinafikan syarikat Zenithgolds ini kukuh dan stabil


DAFTAR SEKARANG
WHATSAPP 019-5527632

#buatduitdarirumah #buatduitonline #duitonline #makemoneyonline #duitemas #emasfizikal #perlaburanemas #zenithgolds #makemoneyfromhome #onlinemoney

Syarikat-Syarikat makanan Fastfood diseluruh dunia yang dikuasai oleh Ahli Jemaah Dajjal


Syarikat-Syarikat makanan Fastfood diseluruh dunia yang dikuasai oleh Ahli Jemaah Dajjal ini sanggup melabur berbillion untuk Iklan agar dapat memenuhi cita cita mereka.

Yyang sebenarnya bukan untuk mendapatkan keuntungan sahaja tetapi adalah untuk menguasai Sistem pemakanan kita diseluruh dunia agar dapat menghapuskan kesihatan kita dengan secara Halus dan perlahan-lahan..

Tahukah anda jagung dan kacang soya telah diubah suai dengan sains sejak tahun 1993.Kajian ini dipggil Genetically-Modifieed.Dua makanan ini telah disuntik dengan virus dan bakteria supaya manusia mudah mendapat penyakit.

99 peratus makanan yang kita beli dipasaraya mempunyai sumber dari jagung atau soya yang telah diubah mengikut kaedah saintifik..dan kajian-kajian yang dilakukan oleh pengkaji bebas membuktikan bahawa ia sangat memudaratkan dan adalah penyebab penyakit seperti kanser ,kerosakkan hati dan hempedu,kelembapan otak,kerosakan ginjal,penuaan dan juga kemandulan…

Tetapi barangan buatan Malaysia masih terbaik dari sebarang ancaman dan virus.Jagung yang ditanam oleh petani dan peladang dinegara kita masih dibawah pemantauan.Jadi sama2 kita cuba beli barangan semulajadi.

Syarikat-Syarikat makanan Fastfood diseluruh dunia yang dikuasai oleh Ahli Jemaah Dajjal

Teori Konspirasi adalah teori yang cuba menjelaskan penipuan


Teori Konspirasi adalah teori yang cuba menjelaskan penipuan tentang isu2 besar dalam politik,sosial atau sejarah.

Semua kejadian yang besar ada kaitan antara satu sama lain iaitu dikendalikan oleh satu kumpulan besar yg mmpunyai ahli diseluruh dunia.

Banyak manusia yg tidak percaya dgn teori sdgkan mereka cuma perlukan bukti untuk mengetahui kebenaran.Tetapi mereka lupa sdgkan Islam mengajar untuk mengkaji dulu walaupun diberi bukti yg kukuh.

Adakah anda tahu dgn teori konspirasi,ada banyak kejadian penipuan yg telah dibongkarkan??
Saya berikan sedikit contoh dimana teori konspirasi telah terbukti BENAR dlm kejadian2 ini.

1. Eksperimen Sifilis Tuskegee
2. Projek MK-ULTRA
3. Operasi Penyepit Kertas
4. Pengakuan Nayirah
5. Kejadian Hillsborough Liverpool
6. Pelarangan Alkohol
7. Operasi Northwoods

"Manusia yang mempunyai hati tetapi tidak mahu memahami dengannya,mempunyai mata tetapi tidak mahu melihat,mempunyai telinga tetapi tidak mahu mendengar,mereka itu seperti binatang ternakan,bahkan lebih sesat lagi"
(Al-A’raf)

Teori Konspirasi adalah teori yang cuba menjelaskan penipuan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rujukan