Cari Artikel

Tuesday, May 10, 2016

Mat salleh pakai baju kurung


Mat salleh pakai baju kurung, is pun berkenan tengok perempuan pakai baju kurung, nampak lawa ayu menyerlah.

Tapi gadis Melayu dok sibuk nak pakai baju org putih, nampak tetek nampak juboq, takpun pakai baju jilboob, berhijab dan jubah tapi ketat, nampak benntuk tetek yg mantap, juboq yang solid.

Mau kes2 rogol xbanyak lagu nie kan? Pakai jubah tapi menghairahkan org lain, termasuk lesbo. Yang masuk berita kes rogol melibatkan lelaki sebagai perogol yang kena rogol dengan lesbian amacam pulak? Korang ingat tadak ka kes macam nie?

Ok lah lepas nie pi beli baju kurung bebanyak dan pakai. Tak payah pakai la jilboob, lepastu beli shawl memahai lipat punya lipat nampak tetekbaik tak payah pakai terus tudung tu naaahh? Kesian kat ayah hang dok tanggung dosa siang malam sebab hang upload gambaq tak tutup aurat dalam fb insta dan sebaginya bodoh punya anak.

Mat salleh pakai baju kurung

Hidangan unik pulut mangga


Hidangan unik pulut mangga. Perghh meleleh naaa is tengok pulut mangga nie kaler maler pulak tu syiirupp syirrupp bunyi air liuq niee haa.

Pakat mai ramai2 ke Negeri Kedah Perlis...mai jangan tak mai...
Syokkkk ooo habaq hangg...

Hidangan unik pulut mangga

Hidangan unik pulut mangga

Hidangan unik pulut mangga

Hidangan unik pulut mangga

Hidangan unik pulut mangga

Hidangan unik pulut mangga

Hidangan unik pulut mangga

Hidangan unik pulut mangga

Hidangan unik pulut mangga

Hidangan unik pulut mangga

Hidangan unik pulut mangga

Hidangan unik pulut mangga

SIAPAKAH SADIQ KHAN??


SIAPAKAH SADIQ KHAN??

Untuk pertama kalinya Kota London,Britain,memiliki Datuk Bandar seorang Muslim. Ahli politik Parti Buruh, Sadiq Khan, telah rasmi dipilih sebagai Datuk Bandar London pada Sabtu, 7 Mei.

Dengan undi 57%, Khan berhasil mengalahkan lwnnya dari Parti Konservatif, Zac Goldsmith..

Sebagai salah satu pemimpin Muslim di dunia Barat,Khan menjadi sebutan di seluruh dunia.Ini kerana London hanya mempunyai 12% umat islam.Kemenangan luar biasa tetapi adakah anda tahu kenapa kapir mnyokong Sadiq Khan??

Semasa kempen,5 perkara yang saya tahu tentang Khan ialah:-

1) Tidak menyokong barangan Israel diboikot.

2) Mempersetujui perkahwinan sejenis dan beliau menerima amaran dari Imam London supaya isytihar keluar Islam.

3) Menyokong Iraq,Syiria,Libya atau negara Islam lainnya diserang atas nama membanteras keganasan.

4) Menyokong usul melarang hijab wanita islam dipakai ditempat awam.

5) Menyokong penuh bangsa Yahudi dalam kempennya.

Ini lima fakta yang saya tahu dan dengar dlm kempennya.Adakah anda rasa kemenangan Khan sebagai kemenangan Umat Islam??

SIAPAKAH SADIQ KHAN??

Islam kepala bapak hang la Khan.

Tolong sng sign jap partition nie rindu Jessica Alba beraksi balik


Tolong sng sign jap partition nie rindu Jessica Alba beraksi balik dalam TV Series FOX DARK ANGEL.

Iyerla cerita nie tergantung beb, dorang baru habiskan season 2 last minute FOX cansel show nie alasan sambutan kurang padahal viewer show nie berjuta2 org tengok.

Memang mangkuk ayun lagi lahabau la dak FOX sekoq nie ketungap tahap cacar, kempunan is nak negok Jessica Alba.

Klik Kat sini untuk vote sebelum tu korang login dlu facebook masing2 supaya senang xpayah nak daftar change.org dah bebanyak kali.



Tolong sng sign jap partition nie rindu Jessica Alba beraksi balik dalam TV Series FOX DARK ANGEL.

Human Slavery Few Year's Ago


Human Slavery Few Year's Ago Share & Share, Show The World ? Nowadays Same, So Called Civilized People Trying To Teach Us Morals.

Photos shocks of slavery as you've ever seen.. Sensitive souls abstain..

Human Slavery Few Year's Ago

Human Slavery Few Year's Ago

Human Slavery Few Year's Ago

Human Slavery Few Year's Ago

Human Slavery Few Year's Ago

Human Slavery Few Year's Ago

Human Slavery Few Year's Ago

Human Slavery Few Year's Ago

Human Slavery Few Year's Ago

Human Slavery Few Year's Ago


Human Slavery Few Year's Ago

Human Slavery Few Year's Ago

Human Slavery Few Year's Ago

Human Slavery Few Year's Ago

Human zoos are one of Europe’s most shameful secrets, and only ended in the ’50s.

Nowadays, These Civilized People TEACHING US HUMANITY & Showing Us Morals .lame

Brother's & Sister's, Share & Share?

Human Slavery Few Year's Ago


Human zoos are one of Europe’s most shameful secrets, and only ended in the ’50s.


Human Slavery Few Year's Ago


And They Teach Us Human Rights And Women Rights While Their Predecessors Back In 1920s Were Riding Enslaved Women's !


Human Slavery Few Year's Ago

Good "Christians" Or Self Claimed Civilised People Reciting The Bible As They Prepare To Lynch A 7 year Old Child In The Congo 1908.
Jesus loves you !

Nowadays, These People Teachings Us Morals & Value Of Human Rights In Syria,Palestine, Kashmir,Iraq & In Afghanistan.

Tahukah anda Virus AIDS diciptakan di makmal ketenteraan Amerika Syaitan


Tahukah anda Virus AIDS diciptakan di makmal ketenteraan Amerika Syaitan(Fort mikenley)dan telah dimasukkan ke dalam vaksin polio dan cacar dan dihantar ke negara Afrika oleh WHO dan mubaligh kristian..Bukti ini didedahkan oleh Sheikh Khalid Yasin.

"Saya tidak kata ia diciptakan Kerajaan Amerika sahaja.Sekurang-kurangnya 5 negara terlibat"
Khalid Yasin

Selepas beberapa lama Sheikh Khalid Yasin dituduh membawa ajaran sesat dan berbagai lagi tuduhan bahawa dia tidak mengamalkan cara islam.

Khalid Yasin juga memberikan bukti dengan tuduhannya tetapi bukti itu dilenyapkan sekelip mata.

Tahukah anda Virus AIDS diciptakan di makmal ketenteraan Amerika Syaitan

Bagaimana Yahudi Golongan Minoriti, Tetapi Boleh Mengawal Golongan Majoriti?


Bagaimana Yahudi Golongan Minoriti, Tetapi Boleh Mengawal Golongan Majoriti? Bagaimana Israel negara haram yg kecil boleh mengawal Amerika dan negara2 besar seluruh dunia? Ya,melalui gerakan sulit Freemason..

Dan hari ini masih ramai yg kata, tak perlu ambil tahu percaturan Freemason, dan ramai juga kata ianya karut marut.. banyak tengok dvd..

Mereka gelak bila masalah2 dunia dikaitkan dgn freemason.. walaupun bukti dan fakta terang lagi bersuluh..

Semua bukti ini mendedahkan kepada kita bahawa yahudi walaupun ia bersifat minoriti di sesebuah negara, tetapi jika dikumpulkan golongan jutawan, hartawan, ahli2 perniagaan antarabangsa maka merekalah yg menguasai kelompok tersebut.

Kekayaan merekalah yg membolehkan mereka memerintah dunia,cipta peperangan dan control matawang dunia.. dan of course kekayaan2 mereka adalah hasil dari merompak hasil bumi, penipuan wang kertas etc..

Akibat terpengaruh dgn Astro yg mempromosikan Rockefeller, Rothschild & Henry Kissinger sbg ikon usahawan, ramai melayu2 GNL & MCD jadikan 'ikon-ikon' tersebut sbg idola dan sumber inspirasi..

‪#‎MCD_Mind_Control_Dedak‬

Bagaimana Yahudi Golongan Minoriti, Tetapi Boleh Mengawal Golongan Majoriti?

Ayang, baju kahwin abang hilang!


"Ayang, baju kahwin abang hilang!"
"Tapi majlis dah nak start, orang kampung semua dah mai!"
"Takpe, tenang"




Fiesta Durian Pulau Pinang 2016


Fiesta Durian Pulau Pinang 2016 Buat penggemar durian, hantu durian, kaki makan durian, pengemar durian, ampa leh mai join depa dok buat pesta durian pulak dah lani.

Yang best tu dalam kawasan is pulak tu Balik Pulau huhuuuu.

Fiesta Durian Pulau Pinang 2016

Bertempat di Perkarangan Masjid Daerah Balik Pulau.
Pada 28&29 Mei 2016
Jam 10pagi - 10 malam

(pilih, timbang, bayar dan makan)




NEWS GOLD BULAN MAY!!


NEWS GOLD BULAN MAY!!
Sharing is caringgg....
Mungkin x semua yg ambil tahu news ini!!
Just suka share ape yg saya nampak....
Harus tengok dengan mata hati.... buka minda!!
Benda bermanfaat kepada org ramai harus dikongsi!! 😉😉
InshaaAllah murah rezeki!!

Jom buka akaun emas anda sekarang.....
Serius x rugi....untung berganda lagi ada!!

Yg berminat ilmu EMAS pm tepi!!

DAFTAR SEKARANG
WHATSAPP 019-5527632

NEWS GOLD BULAN MAY!!

NEWS GOLD BULAN MAY!!

NEWS GOLD BULAN MAY!!

NEWS GOLD BULAN MAY!!

NEWS GOLD BULAN MAY!!


DAFTAR SEKARANG
WHATSAPP 019-5527632

#buatduitdarirumah #buatduitonline #duitonline #makemoneyonline #duitemas #emasfizikal #perlaburanemas #zenithgolds #makemoneyfromhome #onlinemoney

Rezeki tidak pernah jatuh dari langit tanpa usaha


Rezeki tidak pernah jatuh dari langit tanpa usaha dan Allah Ta'alla sendiri tidak akan merubah nasib seseorang yang tidak mahu berubah berusaha serta tidak merebut peluang rezeki yang datang.

Kita siang dan malam tadah tangan kpd Allah minta allah tunjukkan, luaskan dan permudahkan dan murahkan rezeki kita..hari2 kita berdoa kepadaNnya minta itu dan minta ini...tapi kita sedar atau tidak yg Allah telahpun makbulkan permintaan kita itu dgn pelbagai cara dan jalan!!!

Sedar tak kita bhw penemuan dgn suatu benda yg baik yg mungkin dikongsikan melalui kawan2 kita jg adalah salah satu bentuk rezeki yg Allah telah turunkan dan aturkan utk kita..adakah kita anggap rezeki Allah yg kita minta itu akan datang scr bergolek2 atau tiba2 dtg dari langit tut2 berkepuk2 wang berada di bawah katil bilik tidur kita??? atau jatuh 1-2kilo emas tiba2 ada dalam almari kita!!???..adakah rezeki seperti ini yg kita nak Allah turunkan, berikan kpd kita!!??

Pilihkan!!!!

DAFTAR SEKARANG
WHATSAPP 019-5527632


Rezeki tidak pernah jatuh dari langit tanpa usaha

Rezeki tidak pernah jatuh dari langit tanpa usaha

DAFTAR SEKARANG
WHATSAPP 019-5527632

#buatduitdarirumah #buatduitonline #duitonline #makemoneyonline #duitemas #emasfizikal #perlaburanemas #zenithgolds #makemoneyfromhome #onlinemoney

SIMPANAN KELUARGA


Simpanan keluarga, masih merancang atau dah pun buat simpanan keluarga? Jom is ajak korang menyimpan kat sini pulak sebab boleh gandakan wang korang semaksimum yang boleh.

Alhamdulillah, lagi 5 bulan complete lah plan ni smile emoticon lepas ni dpt hasil bulan2 dan emas. Lagi 3 tahun insya Allah impian menjadi kenyataan.

Nak capai semua tu perlu ada suatu pengorbanan yg tggi. Lupakan dulu apa yg kita syg dan suka.
Insya Allah hari2 yg manis bakal menjelma tiba. Amin.


DAFTAR SEKARANG
WHATSAPP 019-5527632

SIMPANAN KELUARGA


DAFTAR SEKARANG
WHATSAPP 019-5527632

#buatduitdarirumah #buatduitonline #duitonline #makemoneyonline #duitemas #emasfizikal #perlaburanemas #zenithgolds #makemoneyfromhome #onlinemoney

Alhamdulillah. Still paras 0.95% hari ni


Assalamualaikum. Semoga anda dan saya sama2 berjaya dalam apa jua bidang sekali pun. Amin.

Alhamdulillah. Still paras 0.95% hari ni, walaupun semalam 0.97 hari nie 0.95 tetap untung sebab ini kelebihan pelaburan sistem compounding.

DAFTAR SEKARANG
WHATSAPP 019-5527632 

Mungkin hari ni eta profit akan turun dari 0.97% kpd 0.96%. Mungkin juga akan kekal 0.97%. Ahli2 ZG kita tggu pukul 10am ni k. Chill.

SEMAKAN ETA PROFIT (0.5%-2.0%) PELABURAN AKAUN EMAS ZENITHGOLD DI WORLD GOLD SPOT INDEX SEPANJANG BULAN MEI 2016. (REAL ETA)
ETA PROFIT TODAY : 0.95% 
📆10/05/2016 📉0.95%
📆09/05/2016 ⏩0.97%
📆08/05/2016 ⏩0.97%
📆07/05/2016 📈0.97%
📆06/05/2016 ⏩0.96%
📆05/05/2016 📉0.96%
📆04/05/2016 ⏩0.97%
📆03/05/2016 📉0.97%
📆02/05/2016 📈0.98%
📆01/05/2016 📉0.97%
🎯Kami hanya membantu kepada anda yang inginkan kejayaan.
Jom daftar@topup lagi akaun emas zenithgolds anda sekarang!!!🏃🏻🏃🏻🏃🏻

DAFTAR SEKARANG
WHATSAPP 019-5527632

Alhamdulillah. Still paras 0.95% hari ni
DAFTAR SEKARANG
WHATSAPP 019-5527632

#buatduitdarirumah #buatduitonline #duitonline #makemoneyonline #duitemas #emasfizikal #perlaburanemas #zenithgolds #makemoneyfromhome #onlinemoney
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rujukan