Cari Artikel

Saturday, May 7, 2016

Ustaz Kazim Elias Masih lagi tidak sihat


Ustaz Kazim Elias Masih lagi tidak sihat, dilaporkan baru sahaja selesai melakukan pemeriksaan kesihatan di Hospital Tuanku Bainun Ipoh.. 

Si ulat bulu is comel


Si ulat bulu is comel eh comel lah ulat bulu is tengok, serius comel tapi apa kan daya ulat bulu is ulat bulu.

Asyik update pasal artis jer bosan ler


Asyik update pasal artis jer bosan ler, bukan apa is sesekali menjengah jugak dashboard blogspot nie nak ushar topik-topik yang rakan-rakan blogger post sebab nak cari idea.
Asyik update pasal artis jer bosan ler

Doa supaya dapat membayar hutang


Doa supaya dapat membayar hutang 

Doa supaya dapat membayar hutang


Maksudnya:

Ya Allah, cukupkanlah aku dengan segala perkara yang telah Engkau halalkan daripada segala perkara yang telah Engkau haramkan. Kayakanlah aku dengan kelebihan Engkau daripada meminta kepada orang lain.

Doa supaya dapat membayar hutang


Maksudnya:

Ya Allah, aku berlindung denganMu dari ditimpa kesusahan dan kedukaan, dari kelemahan dan kemalasan, dari kedekut dan perasaan takut dan dari desakan hutang dan paksaan orang.

Assalamualaikum. Alhamdulillah, semoga kita semua berjaya dunia & akhirat. Amin


Assalamualaikum. Alhamdulillah, semoga kita semua berjaya dunia & akhirat. Amin 

ZG Semakin berkembang Pesat


ZG Semakin berkembang Pesat...Terus Maju Ke hadapan Tanpa Menoleh Ke Belakang..

JADUAL JELAJAH PRRVIEW ZENITH GOLD MEI 2016


📢📢📢🔔🔔🔶🔔🔔📢📢📢
JADUAL JELAJAH PRRVIEW ZENITH GOLD MEI 2016
📢📢📢🔔🔔🔶🔔🔔📢📢📢

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rujukan