Cari Artikel

Wednesday, April 27, 2016

Boring tahap gaban 27 april 2016


Boring tahap gaban 27 april 2016 is pun tak tau nak cakap apa dalam blog is nie hari nie, maklumlah is kena direhatkan dari online sebab internet kena bar.

Hahaha awat sampai kena bar ??? bill is xbayaq daaa lewat due date bila is bayaq pulak guna BSN punya kredit so float 3-4 hari, so is kena cuti la kan?

Oklah tapi banyak is tengok blog2 kawan2 dan rakan2 semua banyak wordless saja yg dorang post. sekadarnya ampa leh gak la baca apa yg is nak merapu dalam post boring tahap gaban nie atau dalam bahasa penang baloq nak post sebab melugai dok tunggu bila lah internet nak activate balik.

Tunggu punya tunggu activated lastly is kena layan One Piece episode lama2 punya baru tak boring sangat, Dah la lani Penang panaih nak mampuih dok macam kena rebuih jaa dalam periuk belanga dah nie.

Ohhh untuk pengetahuan kawan2 yg mana kaki hantu buah Degheyan (Durian) ani ataih bukit lama (Bukit Lama Barat Daya) depa dah start juai2 dah degheyan nie, sapa hantu degheyan leh la start mai makan buah batch awai tapi belum terangkat lagi la sebab musang king lom kuaq habih lagi.

ok naaa is nak blah pi cari idea nak update posting blog dah nek beluting habih blog is punya dok tinggai xupdate2. Jaaanaaaaa.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rujukan