Cari Artikel

Wednesday, July 8, 2015

Ramadhan 1436 Hari Keduapuluh


Ramadhan 1436 Hari Keduapuluh belas

Ramadhan 1436 Hari Keduapuluh sepatutnya ini entri semalam tapi is bengang toi la dengan Streamyx pukimak nie asyik putus2 lepastu lost connection punla lama.

Is pun boleh hilang mood nak berbloging kalau macam nie nadi seorang blogger adalah internetnya yang 24jam bersambungan, ini blogger haprak apa kalau line internet keja putus aja kan?

Memang pukimak tui la TMnet akak #TelekomMalaysiaBerhad nie makan duit haram tiap tiap bulan, saja jer nak bagi is maki orang bulan2 puasa nie.

Memamg is sakit hati sebab dah nak masuk 3 bulan line asyik problem bodoh nak mampus sampaikan bahasa is menjadi biadap. Awat ingat is bayaq bil + GST haram tu dengan daun kah? 1 sen pun aku tak halalkan dunia sampai akhirat.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rujukan