Cari Artikel

Friday, July 3, 2015

Ramadhan 1436 Hari Keenam belas


Ramadhan 1436 Hari Keenam belas

Ramadhan 1436 Hari Keenam belas yesss dah masuk hari keenam belas dah kita menjalani ibadah berpuasa dengan sempurnanya.

Dan hari nie is rasa best dan syok giler tapi sebelum is ssyok giler dan best is rasa macam nak luruh habih jantung is nie dibuatnya.

Mana tak seriau jadinya bila tracker China Post Registered Air Mail is try track kat website dia item is dia cakap not found haaa???  Is try lagi beberapa website lain yang boleh tracking China Post Registered Air Mail dan jugak Global tracking.

Last baru is try track kat Pos Malaysia, alhamdulillah, rupanya barang is dah masuk ke Malaysia dah pagi tadi daa, dah lepas dah pun pemeriksaan kastam di KLIA dan sedang menuju ke tempat is pulak.

Fuhh lega kepala otak is sebab barang is dah nak sampai, kiranya awal jugak la sampai baru 10 hari is buat pembayaran, kalau ikutkan testimoni di forum carigold dorang cakap free shipping selalu nak sampai ke Malaysia pun dekat sebulan, kalau EMS maybe 2 minggu, tapi is guna China Post Registered Air Mail tak sampai 10 hari ok la kan cargas la dorang buat kerja atau pun nasib is baik mungkin sebab time is order ada org lain sama order barang secara pukal.

Alhamdulillah tak kisah lah bila nak sampai pun janji brang tu tak hilang, dan barang tu selamat is terima karang nanti. Oklah nanti kita jumpa lagi dalam post is yang lain.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rujukan