Cari Artikel

Tuesday, June 23, 2015

Menu Berbuka Puasa IskandarX 1436H 6


Menu Berbuka Puasa IskandarX 1436H 6


Menu Berbuka Puasa IskandarX 1436H 6 hari nie ialah sayur campur dan ayam goreng Bazaar Ramadhan.

Menu Berbuka Puasa IskandarX 1436H 6


Menu hari nie ringkas sebab terlalu sibuk kerja so tak leh nak tumpu untuk memasak atahlagi nak berkualinari dlam dapur, is pun dah lama tak turun masak nie.

Apapun makanan asasi is iaitu ayam mesti ada di sulami dengan makanan berkhasiat iaitu sayur campur buatan adik bongsu is. Ialah serat dan vitamin kena gak makan sekali sekala tak pun hari2 kena makan supaya senang lawas, imun bertambah dan meningkatkan daya tahan sakit.

Apapun selamat berbuka dan selamat berpuasa.

Ramadhan 1436 Hari Keenam


Ramadhan 1436 Hari Keenam

Ramadhan 1436 Hari Keenam memang betul2 bua is angin sebab dah masuk sebulan lebih dah #Streamyx suka buat hal, siot tul.

Mana boleh tahan dah sebulan online 10minit, internet dc, online 5-6 minit lepas tu dc lepastu online dekat 10 lagi putus pulak sampai setengah jam.

Sapa tak tension lagi bengang kalau asyik kena macam nie kan? Bila is open report dan ask to sending technician, boleh pulak line nie jadi super laju gila babas, torrent hit sampai 700kb/s perrghhh. Lepas tu dengan slamba lah technician cakap tak der apa2 pun problem.

Is pun ingat ok dah, then close report, tak sampai malam jadi balik putus2. Memang is tak reti nak buat apa dah melainkan meroyan kat FB blog dan twitter. Tapi #TelekomMalaysiaBerhad nie tuli, mana peduli semua makian dan cemuhan. Memang suka makan duit haram kah?

Dalam bulan puasa nie patut cari la keberkatan, kaau tak nak buat bisnes betul2 bagi orang lain tak payah monopoli dah la servis macam taik anjing jer. Telekom Malaysia Berhad Sila lah upgrade mutu perkhidmatan anda, dah lah speed slow dari description, mahal pulak tu, unstable connection establish, GST lagi nak charge bagai.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rujukan