Cari Artikel

Tuesday, May 26, 2015

Upacara syirik untuk menjadi jutawan


Punya banyak seminar2 untuk menjadi jutawan dan seminar mentor mlm untuk menjadi jutawan nie ada pelbagi aktiviti serta latihan yang di praktikal sepanjang seminar. Malah ada yang amalkan upacara syirik untuk menjadi jutawan semata2 didalam seminar.

Salah satu aktiviti nie memang is tau ramai dah viral pasal benda nie, dan ramai cakap jangan mudah jatuh hukum, but bagi is is nak tegur gak lah benda nie ok?

Masa is pi mengaji bab tauhid dulu, bila kita minta sesuatu selain daripada Allah S.W.T maka automatik kita syirik dan jatuh syahadah.

Upacara syirik untuk menjadi jutawan


Alamlan dalam seminar itu, cium serta ambik bau duit supaya menjadi motive diri untuk menjadi kaya ini adalah ciri2 sifat syirik yg tersembunyi, iaitu dengan ambik bau duit maka kita boleh jadi kaya, kita mintak dengan bau duit dan dengan berbuat demikian maka rezeki akan datang melimpah ruah(jutawan) so syirik.

Upacara syirik untuk menjadi jutawan


is tak kisah la sapa2 nak backing bab nie syirik adalah syirik mana boleh tegak benang yang basah? nak jadi Wahabi ka??? Hahahaha mengaji bab tauhid bagi lepas dulu baru buat amalan dan budaya kafir untuk jadi kaya. Kenapa perlu kita ikut budaya dan amalan kfir untuk jadi kaya pulak?? Sedangan amalan para sahabat Rasulullah S.A.W kalau kita praktikan bukan saja leh kaya malah jaminan syurga lagi.

Upacara syirik untuk menjadi jutawan


Amalan serta perbuatan para Sahabat adalah bimbingan serta tunjuk ajar oleh Rasulullah, sunnah teww, jangan dok pertikai kan cuma amalan sahabat antara sedikit atau pun banyak sahaja daripada bimbingan Rasulullah, sebagai contoh, solat sunat dhuha, Rasululah S.A.W pernah amalkan sebanyak 24rakaat 12salam, 12rakaat 6salam, 4rakaat 2 salam, dan 2rakaat 1salam, dan sahabat ada yag amalkan 2rakaat sahaja, ada yang buat 1000 rakaat seperti Saidina Umar Al Khattab.

Benda yang baik nak kita buat banyak2 kali tiada masalah janji ilmu dan amal itu datang daripada guru yang bersanad sampai kepada Rasulullah S.A.W. Oklah sekian.

Salam daripada is untuk semua


Assalammualaikum w.b.t dan salam sejahtera kepada semua. Jika perasan selalunya is hanya guna autoblogging untuk updatekan blog is tetapi is rasa sayang dan amatlah rugi bila is berbuat demikian, sebab is tak boleh nak berckp terus dgn isi hati is.

Jika korang perasan blog is nie is ubah namanya daripada IskandarX Society kepada Armada Melayu sebab selepas nie is nak tumpu berblog hanya kehidupan Melayu dan juga diri is sendiri.

Oleh kerana kekurangan pendapatan serta kekurangan income daripada iklan di blog maka is ambik keputusan untuk cutoff wordpress is iaitu Mahkota Melayu http://iskandarx.com dan hanya akan teruskan perjuangan blog is di sini iaitu Armada Melayu http://www.iskandarx.com.my .

Salam daripada is untuk semua
is teringgin giler nak naik kapal spaceship nie


Jadi bagi sesiapa kaki blogwalking lepas nie akan is fokuskan segala traffic serta lalua global blogwalking ke blog is ini hehehe tiada lagi blog yg lain akan is tumpukan kecuali blog2 satelit yg mempromosikan barangan affiliate electronic , digital mahupun fizikal.

Ok lah akhirkata satlagi je lah is sambung berblogging sebab skang nie is tengah jalankan projek baru dalam biz online nie dan is rasa biz nie senang giler sesiap pun boleh buat dan akan is sharekan nanti hasil daripada biz dalam blog ini nanti.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rujukan