Cari Artikel

Sunday, April 12, 2015

Elak Fitnah, Zizan Razak Nikah Gadis Sekampung Jun Ini


Elak Fitnah, Zizan Razak Nikah Gadis Sekampung Jun Ini

Sumber BH Plus

KUALA LUMPUR, 12 APRIL 2015: Pelawak dan pengacara popular, Zizan Razak membuat kejutan semalam apabila membuat pengakuan yang dia bakal berkahwin pada Jun ini.

Menerusi laporan BH Plus, Zizan yang telah dihimpit dengan pelbagai kontroversi kebelakangan ini berkata gadis pilihannya itu adalah gadis sekampung dengannya, iaitu dari Kuala Terengganu dan berusia 24 tahun.

Zizan yang bakal menyambut ulang tahun ke 31 pada 15 April ini turut menjelaskan yang gadis itu bekerja namun namanya pada masa ini biarlah dirahsiakan.

Menafikan yang keputusannya itu adalah satu tindakan drastik atau terburu-buru, Zizan berkata ianya adalah keputusan rasional dan dia merasakan dirinya sudah patut berkahwin dan memiliki anak. Dia juga menafikan yang dirinya mahu melarikan diri daripada kontroversi yang timbul, tetapi berkahwin mungkin dapat mengelakkan fitnah yang bukan-bukan.

Tambah Zizan lagi, ibu bapanya kini sudah berusia, jadi dia mahu mereka melihat dirinya menaiki pelamin dan sempat bermain dengan cucu.

Zizan bakal pulang ke kampungnya dalam waktu terdekat untuk menyelesaikan urusan merisik dan meminang.

Sementara itu, Zizan juga sempat memberitahu bahawa bakal isterinya itu nanti tidak memerlukan solekan tebal untuk kelhatan cantik ditambah lagi, gadis berkenaan turut menghormati kedua ibu bapanya sehingga membuatkan hati Zizan yang sedang terluka tertambat terus.

Shaheizy Sam Hanya Makan Ayam Dan Ikan Panggang


Shaheizy Sam Hanya Makan Ayam Dan Ikan Panggang


KUALA LUMPUR, 11 APRIL 2015: Pelakon popular Shaheizy Sam akui tidak makan nasi hanya lebih mengutamakan makanan `kosong` karbohidrat seperti ayam, ikan panggang serta sayuran.

Dia lakukan semua ini untuk mendapatkan tubuh yang ideal serta tampil lebih bergaya agar tidak nampak ‘chubby’.

“Memang ‘sakit’ untuk jalani diet seupama ini, kalau saya tidak lakukan dengan teratur dan berdisplin kemungkinan berat badan saya akan bertambah.

“Kalau saya berada di lokasi penggambaran, apabila melihat krew-krew produksi makan yang sedap-sedap iaitu nasi saya hanya mampu terliur tapi saya kena kuat untuk lawan dugaan tersebut,” seloroh Shaheizy kepada H Live.

Dalam pada itu, Shahiezy baru sahaja selesai penggambaran filem terbarunya iaitu Polis EVO arahan Ghaz Abu Bakar yang bakal ditayangkan tidak lama lagi.

“Antara sebab saya diet adalah untuk kerjaya lakonan saya serta untuk filem ini juga, ini adalah kali pertama saya mempunyai ‘six pack’ agar tampil lebih segak di layar filem.

“Almaklumlah melakonkan watak sebagai detektif polis, saya naklah nampak ‘tuff’ dan macho, apa-apa pun kepada penonton dan peminat jangan lupa menonton Polis EVO yang padat dengan aksi yang mendebarkan,” katanya mengakhiri bicara.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rujukan