Cari Artikel

Tuesday, March 11, 2014

Cecah 116,497, Isu #mh370 Tak Jejas Page Kami Sokong Liyana Manan


Cecah 116,497, Isu #mh370 Tak Jejas Page Kami Sokong Liyana Manan

Cecah 116,497, Isu #mh370 Tak Jejas Page Kami Sokong Liyana Manan


Isu #MH370 yang ketika ini sedang menjadi tumpuan banyak pihak akan meredakan sedikit isu merampas suami orang yang melibatkan pelakon Hanez Suraya dengan seorang usahawan berstatus suami orang iaitu Romie Razin Adilha.

Sebaliknya, sangkaan Murai Batu itu benar-benar meleset rupanya. Malah, sewaktu negara digemparkan dengan kehilangan kapal terbang Boeing 777-200ER pada Sabtu lalu, page Kami Sokong Liyana Manan yang diwujudkan oleh penyokong Liyana Manan terhadap isteri kepada Romie Razin Adilha itu terus berjaya mengumpul banyak follower daripada masa ke sama.

Lebih menarik, page Kami Sokong Liyana Mana ini juga berjaya mengumpulkan 100,000 ribu follower dalam masa tidak sampai 3 hari penuh ia diwujudkan. Pada malam Jumaat lalu saja, page ini sudah berjaya mengumpul follower sebanyak 93,000.

Terbaru, jumlah page like Kami Sokong Liyana Manan adalah 116,497. Satu pencapaian yang boleh Murai Batu sifatkan sebagai luar biasa.

Namun, bagi Murai Batu, ianya juga bukanlah sesuatu yang pelik kerana sudah menjadi adat dunia, masyarakat tidak akan mampu terima seandainya seseorang wanita didakwa menjadi perampas suami orang.

Dalam kes ini, Hanez Suraya telah menjadi mangsa cemuhan masyarakat kerana sanggup menjalinkan hubungan yang serius serta berkahwin dengan Romie Razin Adilha sedangkan kes cerainya dengan Liyana Manan masih belum selesai serta diputuskan oleh pihak mahkamah lagi.

Apapun, Murai Batu harap buat masa ini kita semua akan sentiasa mendoakan kesejahteraan serta keselamatan mangsa-mangsa yang terlibat dalam kehilangan #MH370.

Murai Batu juga nak berpesan pada korang semua, janganlah posting sesuatu yang boleh menimbulkan spekulasi dan janganlah wujudkan akaun laman sosial yang fake yang kononnya ada kena-mengena dengan keluarga mangsa #MH370.

Ini bukan satu isu yang joke ya. Ini satu isu yang serius yang melibatkan nyawa mangsa. Kasihani pada keluarga mangsa yang kebanyakannya masih tidak mampu terima dengan berita kehilangan #MH370 ini.

1 comment:

Follow My Twitter http://twitter.com/iskandarX @iskandarX
Follow My Facebook http://facebook.ocm/iskandarX
Follow My Blog http://feeds.feedburner.com/IskandarxSociety-MakeMoneyOnlineIskandarxStylo
Follow Me on Google ++ https://plus.google.com/u/0/102871867053782912924
Jika Artikel ini Memuaskan Hati Anda, Sila Tulis Review Untuk Kami di: http://www.alexa.com/write/review/iskandarx.com.my

Please Use Proper Words To Comment. Do not put your site or any url link inside comment box please or I will remove the comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rujukan