Cari Artikel

Thursday, January 31, 2013

Baekho siaran NU'EST, Aron, dan gambar teaser Minhyun untuk 2 mini-album


Baekho, siaran, NU'EST, Aron, dan, gambar, teaser, Minhyun, untuk, 2, mini-album, Artis Korea, KPOP, Hiburan, Korea


NU'EST, yang menerima banyak perhatian untuk menjadi salah satu kumpulan rookie terbaik 2012, akan membuat kemunculan semula mereka pada 13 Februari!

Kumpulan kacau minat di kalangan netizens kerana mereka telah hanya dikeluarkan gambar jaket Baekho, Aron, dan Minhyun untuk kembali album mini mereka 2.

Mari Lihat JR dan penggoda Ren jika anda terlepas mereka, dan menantikan untuk allkpop untuk maklumat lanjut!

Baekho, siaran, NU'EST, Aron, dan, gambar, teaser, Minhyun, untuk, 2, mini-album, Artis Korea, KPOP, Hiburan, Korea

Baekho, siaran, NU'EST, Aron, dan, gambar, teaser, Minhyun, untuk, 2, mini-album, Artis Korea, KPOP, Hiburan, Korea

Baekho, siaran, NU'EST, Aron, dan, gambar, teaser, Minhyun, untuk, 2, mini-album, Artis Korea, KPOP, Hiburan, Korea

Go Eun Ah mendedahkan prestasi tercorotnya dari sekolahGo Eun Ah, mendedahkan, prestasi, tercorotnya, dari, sekolah, Artis Korea, KPOP, Hiburan, Korea


Selebriti Go Eun Ah mendedahkan kad laporan lalu, dan malangnya, ia bukan suatu pemandangan cantik.

'Bercakap Pelakon Club' menoleh ke belakang di gred sekolah panel. Apabila Pergi Eun Ah menyaksikan prestasi beliau, dia tidak boleh membantu tetapi meluahkan kejutan beliau, dengan berkata, "Adakah ini benar-benar gred saya?"

Beliau telah menerima prestasi terendah yang mungkin dalam semua mata pelajaran dan menduduki tempat terakhir dalam kelas hidupnya. Dia kelihatan pada kad laporan itu dan berkata, "saya gagal segala-galanya."

Dia tidak dapat menyembunyikan panik kerana beliau berkata, "Biar saya jelaskan. Ia adalah kerana saya adalah selebriti kembali kemudian. Mengapa semua orang mempunyai gred yang baik? "

Pada episod yang sama, pelakon Shin Jadi Yul berkongsi kad laporan sekolah tinggi, beliau mendedahkan bahawa dia telah kedudukan # 1 di sekolah untuk matematik dalam usaha untuk melihat HOT di konsert.

Seo In Young mengesahkan persahabatan beliau dengan Baek Ji YoungSeo In Young, mengesahkan, persahabatan, beliau, dengan, Baek Ji Young, KPOP, Artis Korea, Hiburan, Korea


Artis Solo, Seo Dalam Young mengesahkan rapatnya persahabatan dan rasa hormat kepada rakan-rakan penyanyi Baek Ji Young.

Berikutan penyiaran baru-baru ini 'Jantung Kuat', Seo Dalam Young posted on Twitter beliau, "Kadang-kadang, salah faham boleh membawa kepada persahabatan yang lebih baik. Unnie sila terus penyayang saya ".

Ini adalah respons ceramah Baek Ji Young dalam siaran talk show SBS, di mana ratu balada telah mendedahkan bahawa dia digunakan untuk tidak suka Seo Dalam Young sebelum mendapat tahu dia sambil memperincikan satu insiden yang berlaku di dalam bilik menunggu. Walau bagaimanapun, dia pergi untuk mengatakan bahawa mereka diselesaikan salah faham mereka dan telah mendapat sepanjang denda sejak.

Rookie kumpulan HavyT mengeluarkan debut tunggal "Know That" feat. pelawak Yoon Hyung Bin


Rookie, kumpulan, HavyT, mengeluarkan, debut, tunggal, Know That, feat, pelawak, Yoon Hyung Bin, KPOP, Artis Korea, Hiburan,


Kumpulan projek berbakat HavyT mengeluarkan debut mereka tunggal, "Know That", menampilkan pelawak Yoon Hyung Bin.

HavyT adalah sebuah trio vokal terdiri daripada Dewey Tae Hoon, yang sebelum ini bekerja sebagai pengeluar satu dan komposer untuk Noel, Lee Jung, Hari Girl, One Two, MC Sniper, Yoon Eun Hye dan Sebagai Satu; utama vokal Lee-Nu; dan Ina.

Tunggal yang mempamerkan kebolehan nyanyian trio dan keharmonian cantik melalui melodi agak laju.

Dengar "Know That" di bawah!'Putera Moonlight' KBS menjual semua slot komersial'Putera Moonlight', KBS, menjual, semua, slot, komersial, KPOP, Hiburan


Program baru pelbagai KBS, 'Moonlight Prince', yang dibintangi utama MC Kang Ho Dong, mencapai menjual keluar semua slot komersial dalam hanya dua episod.

Walaupun persembahan mula ditayangkan hanya dua minggu lalu, ia berjaya menjual semua slot pengiklanan berdasarkan amanah yang berat diletakkan pada MC utamanya. "Saya fikir kesan 'Kang Ho Dong' dalam permainan di sini," kata seorang anggota kakitangan KBS. "Kadar amanah dan kejayaan MC utama bermakna sangat banyak."

Semua program-program sebelumnya Kang Ho Dong telah diikuti dalam nada yang sama, dengan slot komersial menjual keluar cepat, termasuk '1 Night 2 Days 'dan' Star King '.

Tema 'Moonlight Putera' nampaknya telah memainkan peranan, serta. Acara ini berkisar menunjukkan kuiz berdasarkan buku tertentu untuk episod yang dipilih oleh tetamu, dengan semua hasil dari kuiz pergi ke arah amal pilihan tetamu. "Sejak menunjukkan mempunyai kesan positif melalui derma amal, ia mempunyai rayuan yang tinggi di kalangan pengiklan," kata seorang wakil Perbadanan Penyiaran Korea Pengiklanan.

Shinhwa mendedahkan klip penggoda untuk konsert ulang tahun ke-15 akan datang


Shinhwa, mendedahkan, klip, penggoda, untuk, konsert, ulang, tahun, ke-15, akan, datang, KPOP, Hiburan


Seperti yang disebutkan tadi, Shinhwa akan mengadakan konsert sempena ulang tahun ke-15 mereka Mac ini! Gembar-gembur jangkaan untuk acara yang akan datang, kumpulan ini telah mengumumkan penggoda video memaparkan adegan dari konsert sebelumnya mereka.

Kumpulan itu telah dijanjikan kemunculan semula dan konsert, dan mereka menjaga bahawa janji dengan mengadakan konsert baru mereka pada 16 dan 17 Mac di Arena Gimnastik Olimpik di Bangidong, Seoul, menjelang kemunculan semula April mereka.

Mari Lihat klip penggoda di bawah ini!Siwon Super Junior menghadiri pembukaan acara pop-up amal 'dua orang pemain Kopi Choi Siwon Kedai' kafeSiwon, Super Junior, menghadiri, pembukaan, acara, pop-up, amal, dua, orang, pemain, Kopi Choi Siwon, Kedai', kafe, KPOP, Hiburan


Siwon Super Junior membuat transformasi ke barista untuk pembukaan kafe 'dua orang pemain Kopi Choi Siwon Kedai' pop-up di Myeongdong, Seoul pada 30hb.

Acara itu diadakan di kedai Myeondong rantaian kafe untuk meraikan pembukaan acara amal oleh Siwon.

Seorang wakil yang hadir pada majlis itu mendedahkan, "Selama tiga bulan, pelbagai barangan makanan seperti kopi, sandwic, dan biscotti di bawah nama Choi Siwon akan dijual di sini, dan keuntungan akan didermakan kepada mereka yang memerlukan ... Menjual 10000 'harapan Biscotti' akan membawa di 10000000 KRW (~ 9.200 USD), dan dengan keuntungan barangan lain, kita berharap bahawa kita akan menjadi mampu untuk meningkatkan 50000000 KRW (~ 46.000 USD) untuk menderma kepada yang amal pilihan Siwon ini serta tempat-tempat lain. "

Untuk menunjukkan sokongan mereka, peminat dari seluruh dunia terbang untuk menghadiri permulaan acara itu, dan sebagai balasan, Siwon berkhidmat mereka makanan ringan seperti biscotti dan kopi bahawa dia bersedia dirinya.

Daftar keluar gambar dari acara di bawah ini!

Lee Jong Suk dan Kim Woo Bin dari 'Sekolah 2013' mendedahkan laporan sekolah sebenar merekadari, Sekolah 2013, mendedahkan, laporan, sekolah, sebenar, mereka, Artis Korea, KPOP, Hiburan


Bintang 'Sekolah 2013' drama KBS popular, Lee Jong Suk dan Kim Woo Bin, mendedahkan laporan sebenar sekolah mereka untuk semua orang untuk melihat pada siaran khas kepada aspek di sebalik tabir 'Sekolah 2013'.

Lee Jong Suk, yang memainkan peranan Go Nam Soon - underachiever saka di sekolah - dalam drama, mendedahkan bahawa gred sebenar di sekolah tidak pernah sangat baik sama ada.

Walau bagaimanapun, guru gred-sekolah mempunyai perkara-perkara yang baik untuk mengatakan tentang pelakon. "Jong Suk adalah seorang pelajar yang sangat baik dan sopan," dia telah ditulis mengenai laporan gred beliau. Laporan beliau juga menarik mata untuk menyebut bahawa impiannya adalah untuk menjadi selebriti sejak gred pertama.

Kim Woo Bin, di sisi lain, telah diturunkan untuk menjadi seorang pelajar teladan, bertentangan dengan peranan beliau dalam drama. Beliau juga mempunyai kehadiran yang sempurna untuk semua tiga tahun di sekolah tinggi, dan telah menulis bahawa matlamat masa depan beliau adalah untuk menjadi model.

Hyun Bin meriwayatkan dan bintang di Samsung Smart TV CF


Hyun Bin, meriwayatkan, dan, bintang, di, Samsung Smart TV CF, KPOP, Artis Korea, Hiburan, Korea,


Gambar pelakon kacak Hyun Bin merakam riwayat untuk CF terkini baru-baru ini mendedahkan, piquing kepentingan di kalangan peminat memuja beliau.

Hyun Bin sebelum ini berkata akan kembali kepada awam pertama melalui CF kopi, tetapi ia seolah-olah iklan Samsung telah diturunkan 1.

Gambar-gambar menunjukkan daripada rakaman studio komersial untuk Samsung Smart TV, yang Hyun Bin telah menggalakkan untuk beberapa tahun. Suara lancar dan visual Hyun Bin telah dipaparkan di komersial baru, yang telah mula ditayangkan di TV.

Hyun Bin akan mula bertindak sekali lagi tidak lama lagi, jadi tinggal ditala untuk lebih! Sehingga itu, menyemak iklan TV Pintar bawah!U-KISS membuat kemunculan semula dengan album baru Mac iniU-KISS, membuat, kemunculan, semula, dengan, album, baru, Mac, ini, Artis Korea, KPOP, Korea, Hiburan


Ia telah mengumumkan bahawa U-KISS akan membuat kemunculan semula Korea mereka Mac ini akan datang!

Untuk kembalinya mereka, kanak-kanak lelaki akan bekerjasama dengan komposer Kim Hyung Suk sekali lagi untuk menyambut sabar menunggu peminat.

Seorang wakil mendedahkan pada 30hb, "berbakat Kim Hyung Suk, Ryan Jhun dan pengeluar lain bahawa mereka sebelum ini bekerja dengan mengambil bahagian dalam album baru dan rakaman telah selesai. U-KISS mula giat mempromosikan di Jepun tahun lepas, dan lawatan juga merancang, mereka serentak akan menjalankan aktiviti Korea dan Jepun mereka. "

Tunggu untuk maklumat lanjut mengenai kemunculan semula akan datang U-KISS '!

Ouchh! Beyonce Korea Suka Tidur Berbogel ...Beyonce, Beyonce, Beyonce, Beyonce, Beyonce, sistar, hyorin, ditiduri, bilik tidur, bogel, berbogel, artis luar negara, berita, gambar, hollywood, bollywood, k-pop, Korea, berita terkini, selebriti


SEOUL, 30 JAN 2013: Ahli kumpulan Sistar yang bernama Hyorin telah membongkar pengakuan pelik tentang dirinya. Menerusi episod terbaru JTBC, wanita yang diberi jolokan sebagai Beyonce Korea ini telah membuatkan ahli kumpulan Shinhwa, Shin Hye Sung terbeliak mata dengan pengakuan panasnya itu.

"Ketika tidur, saya lebih suka berbogel tanpa mengenakan seurat benang pun," kata Hyorin tanpa segan dengan mengejutkan ramai pihak.

Untuk menghilangkan panik dari pengakuan tersebut, seorang lagi ahli Shinhwa iaitu Kim Dong Wan menyampuk dengan berjenaka.

"Sesuatu buruk akan terjadi kepada kamu kalau kamu tidur bogel. Apa yang terjadi kalau seekor anjing gigit kamu waktu itu?," soal Kim Dong Won.

Sementara itu, kumpulan Sistar merupakan kumpulan wanita pertama yang diundang dalam program tersebut. Dalam episod berkenaan, Sistar dan Shinhwa telah bergandingan untuk memeriahkan program itu.

Putus Cinta: Taylor Swift Dah Siapkan 5 Lagu Buat HarryTaylor Swift, harry styles dumped taylor swift, harry styles tinggalkan taylor swift, taylor swift tak pandai seks, harry styles, one direction, penyanyi, putus cinta, putus hubungan, artis luar negara, berita, gambar, hollywood, bollywood, k-pop, Korea, berita terkini, selebriti


LOS ANGELES, 15 JAN 2013: Satu sumber menyebut bahawa sebaik saja putus cinta dengan anggota One Direction, Harry Styles, penyanyi Country Taylor Swift dikatakan telah pun menulis beberapa lagu buat jejaka itu.

Nampaknya, begitulah kecenderungan Taylor Swift setiap kali putus cinta iaitu menulis lagu buat bekas teman-teman lelakinya. Terbaru ialah Harry Styles.

"Lirik telah pun ditulis tetapi Taylor masih lagui memikirkan sama ada dia mahu merakamkannya atau tidak," kata sumber yang rapat dengan Taylor Swift.

Menurut laporan media, Taylor Swift telah menulis 5 lagu buat Harry Styles mengenai kisah percintaan mereka yang cukup singkat tapi cukup meraih perhatian pihak media.

Perpisahan mereka bagaimanapun dilaporkan berlaku ketika mereka sedang bercuti sempena meraikan Tahun Baru dan pasangan ini dilihat telah meninggalkan Virgin Gonda Island secara berasingan.

Sumber yang rapat memberitahu lagi bahawa punca perpisahan mereka adalah disebabkan kurangnya minat Taylor Swift melakukan hubungan seks hingga memaksa bintang British itu meninggalkannya.

"Taylor menulis lagu sama seperti mana wanita lain berbual dengan rakan mereka menulis telefon. Ia adalah mengenai cara dia menangani emosinya. Harry dan Taylor bercinta dalam waktu yang singkat tetapi perasaan mereka cukup kuat. Jadi, disebabkan itu, tidak mudah bagi Taylor Swift untuk menangani emosinya itu," kata sumber itu lagi.

Walau apapun, sudah menjadi trademark buat penyanyi Country ini untuk menulis lagu tentang hubungan cintanya yang lepas-lepas dengan jejaka-jejaka yang terkenal. Salah satu daripadanya ialah John Mayer yang terkenal dengan topik teenybopper disebabkan lagu Swift berjudul Dear John.

Harry Styles Dumped Taylor Swift Kerana Tak Cukup Seks?harry styles, harry styles dumped taylor swift, harry styles tinggalkan taylor swift, Taylor Swift, taylor swift tak pandai seks, penyanyi, penyanyi antarabangsa, pemuzik, one direction, artis luar negara, berita, gambar, hollywood, bollywood, k-pop, Korea, berita terkini, selebriti


LONDON, 14 JAN 2013: Berita perpisahan penyanyi Country, Taylor Swift dengan Harry Styles daripada kumpulan One Direction bukanlah berita yang baru buat semua peminat hiburan luar negara.

Namun, ramai yang tidak tahu sebab di sebalik perpisahan mereka itu. Namun, laporan Radar Online menyebut bahawa perpisahan itu berlaku kerana Taylor tidak aktif melakukan seks dan tidak dapat memuaskan nafsu Harry Styles ketika mereka berasmara di kamar tidur.

Dalam waktu yang sama, Harry pula dikatakan kecewa dengan cara Taylor Swift menangani perpisahan itu. Taylor dikatakan bimbang dengan anggapan masyarakat tentang hubungannya dengan pelbagai jejaka popular tetapi akhirnya putus di tengah jalan. Dia tidak mahu dilihat seolah-olah dia perempuan yang murahan.

Tapi, apa yang diaa tidak sedar atau tidak lihat adalah lelaki meninggalkan dirinya kerana sikapnya yang terlalu kolot apabila berhadapan dengan soal seks dan hal ini juga boleh menjejaskan reputasinya.

Satu sumber memberitahu lagi bahawa Styles meninggalkan kerana bosan dengan sikap Taylor Swift yang asyik bercakap mengenai barang antik.

Secara tidak langsung, Styles membuat kesimpulan bahawa Taylor adalah seorang wanita yang kurang menggemari seks dan kurang aktif melakukan seks dan hal itu membuatkan mereka langsung tidak serasi dari sudut seksual.

Lebih-lebih lagi buat Styles yang memang diketahui banyak kali berdating dengan wanita yang lebih tua darinya. Malah, sentiasa dikelilingi gadis-gadis muda yang mahu berasmara dengannya.

Senarai Pemenang Golden Globe Awards Ke-70artis luar negara, berita, gambar, hollywood, bollywood, k-pop, Korea, berita terkini, selebriti


BEVERLY HILLS, 14 JAN 2012: Baru Sebentar tadi telah berlangsungnya Golden Globe Awards Ke-70 di Beverly Hills, California. Dianjurkan Hollywood Foreign Press Association, majlis anugerah ini diadakan untuk memberi penghargaan kepada karyawan seni, aktor dan aktres yang telah melakar kejayaan dalam senima filem dan televisyen di Hollywood.

Berikut adalah senarai pemenang Golden Globe Awards Ke-70:-

Best Motion Picture: Drama: Argo

Best Actress - Drama: Jessica Chastain (Zero Dark Thirty)

Best Actor - Drama: Daniel Day-Lewis (Lincoln)

Best Motion Picture - Comedy or Musical: Les Miserables

Best Actress - Comedy or Musical: Jennifer Lawrence (Silver Linings Playbook)

Best Actor - Comedy or Musical: Hugh Jackman (Les Miserables)

Best Supporting Actress: Anne Hathaway (Les Miserables)

Best Supporting Actor: Christoph Waltz (Django Unchained)

Best Director: Ben Affleck (Argo)

Best Screenplay: Quentin Tarantino (Django Unchained)

Best Animated Feature Film: Brave

Best Foreign Language Film: Amour

Best Original Score: Mychael Danna (Life Of Pi)

Best Original Song: Skyfall (Adele from "Skyfall)

Best TV Series - Drama: (Homeland)

Best Actress TV Series - Drama: Claire Danes (Homeland)

Best Actor TV Series - Drama: Damien Lewis (Homeland)

Best TV Series - Comedy or Musical: Girls

Best Actress TV Series - Comedy: Lena Dunham (Girls)

Best Actor TV Series - Comedy: Don Cheadle (House of Lies)

Best TV Miniseries or Movie: Game Change

Best Actress - TV Miniseries or Movie: Julianne Moore (Game Change)

Best Actor - TV Miniseries or Movie: Kevin Costner (Hatfields & McCoys)

Best Supporting Actress - TV Series, Miniseries, Movie: Maggie Smith (Downton Abbey)

Cecil B. Demille Award: Jodie Foster

Salman Khan: Saya Tak Bergaduh Dengan Shah Rukh KhanShah Rukh Khan, Salman Khan, aktor, aktor Bollywood, bintang Bollywood, gaduh, bergaduh, Priyanka Chopra, karan johar, artis luar negara, berita, gambar, hollywood, bollywood, k-pop, Korea, berita terkini, selebriti


MUMBAI, 8 JAN 2012: Aktor Bollywood, Salman Khan menafikan desas-desus bahawa wujudnya permusuhan faham di antara dia dengan Shah Rukh Khan. Malah katanya, tidak wujud isu berpuak-puak di dalam industri perfileman Bollywood.

"Tiada isu berpuak-puak di dalam industri ini. Saya hanya buat kerja saya saja dan saya tidak pernah ambil tahu tentang kehidupan orang lain. Sekiranya ada yang datang untuk bercakap atau berjumpa dengan saya, saya akan bercakap serta berjumpa dengan mereka secara baik.

"Saya tidak kisah sama ada dia itu kawan kepada siapa atau apa. Bagi saya perkara itu tidak penting langsung," katanya.

Permusuhan di antara Shah Rukh Khan dengan bintang Dabangg ini mula tercetus sejak beberapa tahun yang lalu dan ia menyebabkan wujudnya penerimaan yang berbeza-beza terhadap kedua-dua bintang ini.

Bermula dengan dengan rakan baik Shah Rukh iaitu pengarah terkemuka, Karan Johar. Dia dikatakan sangat tertarik untuk bekerjasama dengan Salman lagi serta turut menawarkannya untuk berlakon dalam filemnya.

Malah, aktres Priyanka Chopra yang sering dianggap rapat dengan Shah Rukh serta produksi filem seperti Yahs Raj Films, nampaknya menjalinkan hubungan yang cukup baik dengan Salman.

Terbaru, aktor yang paling setia dengan Shah Rukh iaitu Arjum Rampal juga dikatakan akan muncul dalam show Salman iaitu Bigg Boss. Malah, Arjun juga dilaporkan tidak hadir di sambutan Tahun Baru Shah Rukh di Dubai dan dia juga memuji lakonan Salman di dalam filem Ek Tha Tiger.

Arjun yang banyak membintangi filem Shah Rukh yang hits seperti Om Shanti Om, Don dan Ra.One dikatakan cukup mengagumi Salman Khan.

Kim Kardashian: Betul, Saya Hamil Anak Kanye West!kim kardashian, Kanya West, rapper, penyanyi, penyanyi wanita, penyanyi, hamil, artis luar negara, berita, gambar, hollywood, bollywood, k-pop, Korea, berita terkini, selebriti


LOS ANGELES, 4 JAN 2013: Nampaknya tahun 2013 benar-benar membawa kegembiraan buat bintang realiti TV, Kim Kardashian kerana dia dan kekasihnya, Kanye West bakal menanti cahayamata pertama mereka.

Selepas beberapa jam, kekasihnya itu mengumumkan bahawa Kim sedang hamil dan mereka sedang menanti bayi pertama mereka, bintang Kourtney & Kim Take Miami itu terus mengesahkan berita berkenaan di laman blognya.

"Betul! Saya dengan Kanye sedang menanti bayi pertama kami dan kami rasa sangat bertuah kerana dapat menambah ahli bilangan keluarga dan amat berharap agar ibunya dan bapa saya akan turut berada di sini untuk meraikan berita yang cukup menggembirakan ini," kata Kim Kardashian, 32.

Bapa Kim, Robert Kardashian yang juga seorang peguam terkemuka mati akibat kanser esophageal pada 2003 dan ibu Kanye, Donda pula meninggal dunia, 4 tahun selepas itu.

Kanye West dan Kim Kardashian sudah 9 bulan berdating.

"Saya tidak sabar meraikan permulaan 2013 dan membina keluarga. Happy New Year!!! Xo," kata Kardashian.

Rapper Kanye West,35, telah mengumumkan kehamilan Kim itu sewaktu menjayakan konsert di Atlantic City, baru-baru ini.

Penyanyi Britney Spears Kata Tidak Pada Bollywood!Britney Spears, penyanyi, penyanyi wanita, penyanyi antarabangsa, penyanyi hollywood, filem Bollywood, lagu dalam filem bollywood, Bollywood, menari, artis luar negara, berita, gambar, hollywood, bollywood, k-pop, Korea, berita terkini, selebriti


LOS ANGELES, 3 JAN 2013: Penyanyi Baby One More Time, Britney Spears tidak pernah menandatangani apa-apa perjanjian untuk membawakan lagu dalam filem Bollywood.

Perkara ini telah dimaklumkan sendiri oleh jurucakap Britney Spears selepas timbul satu laporan di media yang mengatakan bahawa penyanyi pop berusia 31 tahun itu bakal membawakan lagu Hindi sambil menari dalam sebuah projek filem Bollywood.

Malah jurucakap Britney juga turut memberitahu bahawa Briney tidak pernah setuju untuk muncul dalam projek yang sebegitu.

"Perkara itu tidak benar. Mungkin, betul pihak produksi tersebut telah menadatangani kontrak dengan Briney Spears tetapi mungkin ianya adalah Britney Spears yang berbeza," kata jurucakap Britney itu lagi.

Ning Baizura Selamat Lahirkan Putera Pertama!suami ning baizura, ning baizura selamat lahirkan bayi lelaki, ning baizura bersalin, bayi lelaki ning baizura, Bersalin, bersalin secara normal, isteri bersalin, dapat baby, baby lelaki, baby sulung, cahaya mata, cahaya mata pertama, cahaya mata sulung, artis malaysia, berita, gambar, berita terkini, hiburan, selebriti


KUALA LUMPUR, 31 JAN 2013: Penyanyi Ning Baizura selamat melahirkan seorang bayi lelaki kira-kira jam 3.06 pagi tadi di sebuah hospital di ibu negara.

Menurut laporan Mstar Online yang menemubual pengurusnya Aylwin Santiago, Ning dan puteranya itu kini berada dalam keadaan sihat.

Aylwin turut memberitahu kehadiran orang baru itu lebih bermakna apabila Ning, 37, melahirkan bayi tersebut pada hari ulang tahun perkahwinannya yang kelima.

Ning dan suaminya, Omar Sharif Christopher Layton Dalton, 37 berkahwin pada 31 Januari 2008.

ND Lala: Sharnaaz Jangan Nak Memandai-Mandaind lala, nd lala tegur anak, sharnaaz ahmad, sharnaaz panas baran, sharnaaz ahmad maki shila amzah, sharnaaz ahmad mahu cakap pasal kahwin, sharnaaz ahmad baran, shila amzah, artis malaysia, berita, gambar, berita terkini, hiburan, selebriti


KUALA LUMPUR, 31 JAN 2013: Bapa kepada penyanyi Shila Amzah iaitu ND Lala hari ini menegur sikap pelakon filem Juvana, Sharnaaz Ahmad yang disifatkannya terlalu terbuka dalam mengeluarkan kenyataan mengenai hubungan cintanya dengan penyanyi itu.

Menerusi laporan Harian Metro hari ini, ND Lala atau nama sebenarnya, Amir Hamzah Salleh, 51, menyifatkan tindakan Sharnaaz itu seolah-olah mengenepikan dirinya dan isteri sebagai ibu dan bapa kepada Shila.

Sharnaaz sebelum ini dengan beraninya mengeluarkan kenyataan yang dia akan tetap merisik Shila Mac ini biarpun dihalang bapa penyanyi terbabit.

"Saya dan ibu Shila masih hidup, masih bernyawa, sekurang-kurang hormatilah kami sebagai orang tuanya.

"Kalau Shila mahu kahwin sekali pun, saya walinya, bukan Shaarnaz yang menentukan itu isterinya," kata bekas penyanyi tradisional itu dengan tegas.

Umum mengetahui sebelum ini, yang Shila Amzah, 23, menjalin hubungan cinta dengan Sharnaaz Ahmad, 28, dan kisah cinta mereka sering berdepan pelbagai kontroversi yang selalunya dimulakan oleh Sharnaaz sendiri.

ND Lala ketika dihubungi oleh Harian Metro dari Shanghai, China, semalam, berkata, tindakan pelakon itu mengakui Shila bakal isterinya sangat memalukan kerana dia tidak pernah mengadakan perbincangan bersama keluarga Sharnaaz mengenai perkahwinan itu.

"Sharnaaz mengakui Shila bakal isterinya dan tetap akan merisik, semua itu karut. Jangan keluar kenyataan yang boleh memalukan diri sendiri dan saya percaya keluarga Shaarnaz turut malu dengan tindakannya itu," kata ND Lala lagi.

"Saya tidak pernah lagi berbincang dengan keluarga Sharnaaz atau menyentuh apa-apa perkara berkaitan pertunangan atau perkahwinan kerana saya mahu Shila memberi fokus utama kepada kariernya terlebih dahulu.

"Pesanan saya pada Sharnaaz, ibu bapa Shila masih hidup dan kita ada adat dan agama, jadi jangan nak memandai-mandai.

"Kenyataan Sharnaaz itu telah menyebabkan saya dihujani pelbagai soalan oleh rakan dan peminat. Mulanya saya mengambil sikap mendiamkan diri tetapi kemudiannya banyak pula kenyataan liar dikeluarkan media dan Internet.

"Sikap keterlaluan dia itu benar-benar telah menjejaskan nama baik keluarga saya dan perjalanan seni Shila. Tolonglah jangan biadap, hormati kami sebagai ibu bapanya. Perkahwinan bukanlah perkara yang boleh dibuat main-main," tambah ND Lala lagi.

ND Lala bagaimanapun tidak menolak jika jodoh memang ada antara Shila dan Sharnaaz, tetapi menegaskan belum sampai waktu untuk anaknya berumahtangga.

***iskandarX: Yes yes yes mau dok tampaq dia sekali dato, hehehehe memandai-mandai lak dier over lebih, ingat dia sorang ke boleh merisik si Shila tu, is minat shila tu dah lama dah tau nak bersaing tak?

Six Pack Jadi Trend Untuk Bintang K-Pop?K-Pop, group K-Pop, penyanyi lelaki k-pop, nazim othman peminat k-pop, k-pop connection, six pack, tayang badan, korea selatan, korea selatan, penyanyi Korea Selatan, aktor Korea Selatan, pelakon Korea Selatan, korea selatan, artis malaysia, berita, gambar, berita terkini, hiburan, selebriti


KUALA LUMPUR, 31 Jan 2013: Bukan saja lagu menjadi kegilaan remaja masa kini, fesyen yang digayakan bintang K-Pop (Korean Pop) turut menjadi ikutan remaja. Malah, tidak hairanlah usahawan baju tempatan masa kini lebih banyak mengetengahkan gaya ala-ala bintang K-Pop.

Selain dari fesyen baju yang menjadi ikutan, dandanan dan fesyen rambut mereka turut menjadi ikutan bukan saja golongan muda tetapi juga mempengaruhi golongan yang lebih berusia.

Lihat saja gaya rambut yang dikenakan GD dari kumpulan Bigbang. Ramai anak muda lelaki masa kini lebih gemar berfesyen rambut seperti GD. Apa yang pasti, fenomena K-Pop bukan saja menular dalam bidang seni muzik tetapi ia turut memukau dunia dengan fesyen yang menyentuh dari hujung rambut sehingga ke hujung ke kaki.

Masih lagi menyentuh mengenai pengaruh K-Pop, kebanyakan bintang K-Pop lelaki masa kini seperti berlumba-lumba memasang badan untuk menghasilkan six pack di bahagian perut. Ia dibuktikan lagi apabila poster atau gambar terbaru mereka pasti diselitkan dengan sesi tayang six pack.

Antara bintang K-Pop yang suka menonjolkan bentuk badannya ketika membuat persembahan adalah Rain, Siwon Super Junior, Taeyang Bigbang, Taeyang, kumpulan 2PM, Jo Kwon 2AM dan ramai lagi. Ada juga antara mereka memiliki badan yang kurus tetapi mempunyai six pack.

Dari sini, terbit tanda tanya adakah six pack menjadi trend untuk setiap bintang K-Pop? Dalam erti kata lain, adakah ia menjadi pelengkap atau syarat wajib untuk menjadi seorang bintang yang dikenali di Korea Selatan?

Bagi mengenal pasti jawapan bagi persoalan ini, murai.com.my bakal berkongsi pandangan dari pelakon Korea Selatan menerusi drama Kimchi Cheese Smile, Jang Ji Woo yang memiliki six pack dan jurulatih peribadi, Jae Wan Park yang pernah membimbing selebriti Korea dan Hollywood untuk menghasilkan bentuk badan yang cantik.

Ketahui pandangan mereka dalam artikel yang bakal disiarkan di murai.com.my tidak lama lagi.

Soo Wincci Digelar Superwoman Oleh Orang Taiwan!soo wincci, soo wincci pereka kasut, label eksklusif kasut soo wincci, soo wincci duta xes, soo wincci popular di taiwan, soo wincci digelar superwoman, album antarabangsa pertama soo wincci, artis malaysia, berita, gambar, berita terkini, hiburan, selebriti


Teks oleh Kheme Rosly
khemerosly@yahoo.com

KUALA LUMPUR, 31 JAN 2013: Bekas ratu cantik Malaysia/Dunia 2008/09, Soo Wincci kini sedang giat melebarkan sayapnya merentas ke bumi Taiwan dengan mempertaruhkan nasibnya dalam bidang seni suara.

Wanita yang baru memasuki usia 28 tahun ini baru saja muncul dengan album antarabangsa pertamanya yang sudah berada di pasaran Taiwan dan bakal memasuki pasaran tempatan tidak lama lagi.

Single pertama, Happiness daripada album yang mengandungi 10 lagu berbahasa Mandarin itu dilihat sedang mendaki carta-carta utama di negara tersebut. Ini membuktikan bahawa percaturan dan langkah yang diambil Wincci semakin membuahkan hasil.

Dia yang saban minggu berulang-alik dari Taiwan ke tanahair mengaku sudah lali dengan perkara itu demi menjaga hati peminat tempatan yang tidak putus-putus menyokong kerjaya seninya. Wincci baru-baru ini ditemui ketika pelancaran rangkaian kasut tinggi rekaannya dan kolaborasi bersama XES, jenama sepatu terkemuka negara.

"Semua yang berlaku sekarang begitu cepat dan saya bersyukur kerana album antarabangsa pertama saya telah pun berjaya dilancarkan pada 25 Januari lalu di Taiwan. Saya tidak menyangka bahawa Jay Chou turut melancarkan album terbarunya pada hari yang sama.

"Di Taiwan, para selebriti sangat diberikan perhatian. Tidak kiralah media dan juga peminat jadi dalam masa mahu menjaga nama, populariti juga harus di beri perhatian. Saingan amatlah kuat dan jika selebriti itu cepat popular, tidak mustahil dia akan cepat dilupakan.

"Kerana itu saya cuba untuk tampil dengan kelainan bagi membolehkan peminat di sana mengingati siapa Soo Wincci. Saya bersyukur kerana mempunyai latarbelakang yang kuat di Malaysia sebelum menjelajah ke Taiwan.

"Orang industri dan peminat disana akan menilai seseorang selebriti melalui kejayaan dan pencapaian terdahulu, apatah lagi saya daripada Malaysia,"cerita Soo Wincci tentang perkembangan terkininya.

Daripada seorang ratu cantik, gadis kelahiran Selangor ini terjun ke dalam dunia modeling, lakonan dan nyanyian. Dia pernah menjadi DJ radio, mendapat gelaran ratu dessert ketika beraksi di gelanggang MasterChef Selebriti Malaysua dan yang terbaru bergelar pereka untuk himpunan kasut tingginya sendiri.

Menurut Wincci lagi, kebanyakan selebriti dan orang industri di Taiwan yang mengetahui portfolionya di Malaysia menyatakan rasa kagum terhadap dirinya.

"Mereka menggelarkan saya sebagai superwoman! Mereka seperti tidak percaya yang saya telah melakukan semua itu sebelum berhijrah ke Taiwan. Ada juga yang kagum apabila mereka mendapat tahu saya mempunyai peminat daripada semua rakyat Malaysia, tidak mengira bangsa.

"Disebabkan itu, walaupun saya mengorak langkah atau memilih Taiwan untuk mengembangkan bakat saya, saya tetap tidak lupa pada peminat di Malaysia. Tanpa mereka, Soo Wincci tidak akan sampai ke tahap ini.

"Hampir setiap minggu saya akan pulang ke Kuala Lumpur untuk bersama-sama peminat jika tiada sebarang komitmen kerja dan sebagainya. Saya juga akan tampil tidak lama lagi dengan album EP berbahasa Melayu yang mengandungi empat lagu dan sebahagiannya hasil ciptaan saya dan komposer tempatan lain,"ujar wanita ini mengenai aktiviti seninya kini yang semakin mendapat perhatian terutamanya di Taiwan.

Bernaung di bawah Ocean Butterflies International, Soo Wincci yang bakal bergelar calon untuk program Ijazah Kedoktoran dalam bidang Pengurusan Perniagaan di Open University Malaysia itu mengakui bahawa dia telah melalui fasa-fasa baru untuk membentuknya menjadi seorang penghibur. Antaranya cara kerja yang efisien berserta strategi yang baik bagi melancarkan segala rencana.

Kini single pertamanya, Happiness telah dipilih menjadi lagu ending credit bagi sebuah siri televisyen di Taiwan dan single itu telah pun mendapat sambutan sebelum album penuhnya dilancarkan pada minggu lalu.

Diyana Halik Tidak Ambil Pusing Dituduh PA Aaron Azizdiyana halik, Aaron Aziz, aaron aziz, tak sokong aaron aziz, aaron aziz kena tangkap khalwat, aaron aziz demand, tuduhan liar, Kesal, Kesilapan, artis malaysia, berita, gambar, berita terkini, hiburan, selebriti


Teks: Razif Rosdi
Twitter: @AjiebRosdi

KUALA LUMPUR, 30 JAN 2013: Dengan tidak semena-mena isteri kepada pelakon Aaron Aziz, Diyana Halik yang bertindak sebagai pengurus kepada pelakon itu terpaksa menanggung tuduhan negatif apabila dianggap sebagai PA (Pembantu Peribadi) yang didakwa telah menengking peminat.

Tidak mengambil rungsing akan hal tersebut, Diyana sebaliknya berasa kesal tatkala suaminya dituduh hanya berdiam diri disebabka insiden yang berlaku itu.

"Sebenarnya, ketika kejadian itu berlaku, saya berada di situ. Keadaan masa itu, memang kami kelam kabut untuk ke set rakaman program Primadona. Waktu itu, kumpulan Sleeq pun turut sama ada di situ.

"Sejujurnya, pihak Primadona dah banyak kali hubungi kami untuk hadir disebabkan kami sudah terlewat. Oleh kerana itu, sebelum majlis ABP habis, kami terus bergegas ke studio dengan keadaan tergopoh-gopoh.

"Dalam kami bergegas, ada sekumpulan peminat menahan kami untuk mengambil gambar. Waktu itu jugalah PA Aaron berkata sesuatu kepada peminat itu. Setahu saya, PA dia tidak pun menengking peminat itu tetapi hanya berkata dalam nada tegas saja," katanya kepada murai.com.my.

Meneruskan penjelasan, Diyana memberitahu suaminya tidak pun menolak permintaan peminat sewaktu kejadian.

"Walaupun kami sudah betul-betul terlambat, Aaron tetap melayan peminat untuk bergambar bersama. Malah, Aaron siap bertanya ada lagi tak peminat yang belum bergambar ketika itu.

"Saya betul-betul tak faham kenapa Aaron pula dituduh hanya berdiam diri saja. Padahala dia dah menurut permintaan untuk gambar. Saya agak kesal orang masih cakap Aaron sebegitu.

"Terus-terang, saya bukan PA Aaron tapi pengurus dia. Pada kebiasaan, PA akan bertukar-tukar mengikut majlis yang dihadiri Aaron," ujarnya.

Membetulkan keadaan, Diyana sememangnya mengetahui tuduhan yang ditundingkan kepadanya. Hakikatnya, Diyana hanya mampu menerimanya dan tidak mahu mengambil pusing akan hal berkenaan.

"Seriously, saya tak kisah apa orang nak kata. Saya memang tahu orang semua tuduh saya adalah PA Aaron. Yang penting, saya dah jalankan tugas saya demi suami saya. Bagi saya, saya tidak perlu nak layan sangat hal ini. Saya tidak mahu layan benda-benda negatif. Dia orang hanya tahu bercakap tetapi tidak tahu apa yang terjadi.

"Sekali lagi, PA Aaron akan bertukar-tukar dan tidak semestinya orang yang sama. Untuk hal ini, Aaron tidak cakap apa-apa. Tapi saya hanya ikut apa pesanan Aaron. Segala fitnah yang diberikan ada kebaikan untuk kita pada masa akan datang. Biar orang fitnah kita, tapi jangan kita fitnah orang," jelasnya yang dalam keadaan tidak sihat.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rujukan