Cari Artikel

Tuesday, January 29, 2013

Mengapa Google Bukanlah Segala-galanya pada 2013?


google seo, google webmaster tools, free google seo tools, google seo tools, google seo tutorial, google seo certification, google seo hashbangs, google seo services, google seo news


Pada masa lalu, kita sentiasa digalakkan untuk menumpukan usaha SEO kami di Google. Kami telah sentiasa ditolak untuk keputusan kuat enjin carian Google dan berharap bahawa enjin carian lain diikuti guaman. Syukurlah banyak SEO usaha-usaha yang kita mengambil bahagian di laman web kami, tidak menjejaskan semua enjin carian jadi ia adalah situasi menang-menang.

Walau bagaimanapun, bagi 2013, peramal SEO meramalkan bahawa kita semua akan menggunakan teknik yang berbeza untuk menolak kedudukan kami dan kehadiran web.

Tidak dinafikan bahawa Google adalah enjin carian antarabangsa secara besar-besaran. Untuk ranking sebab ini juga akan sentiasa menjadi penting dan mungkin sesuatu yang kita sentiasa menumpukan perhatian kepada - untuk beberapa tahun akan datang sekurang-kurangnya. Namun apa yang kita juga tidak boleh menafikan bahawa cara kita menggunakan internet berubah.

Kami telah sentiasa tertumpu kepada kedudukan enjin carian kerana kita tahu bahawa orang-orang berpaling kepada orang-orang Google untuk mencari maklumat yang mereka diperlukan - namun ini berubah.

Kita semua tahu bahawa rangkaian sosial adalah sebahagian besar daripada kehidupan internet sekarang - yang bermaksud bahawa ia adalah sumber perniagaan yang berharga yang kita semua harus menembusi.

2013 Adalah Tahun Networking!

Pada masa lalu, sebelum zaman internet, rangkaian adalah sebahagian besar membantu perniagaan untuk berjaya. Ia sentiasa menjadi kes tidak apa yang anda tahu tetapi yang anda tahu. Banyak perniagaan akan mengambil pendekatan yang sama pada tahun 2013.

Bertukar-tukar link dengan perniagaan berharga merupakan cara terbaik untuk membantu menyebarkan perkataan perniagaan anda. Walau bagaimanapun, pada tahun 2013 ia akan menjadi kes kualiti dan bukannya kuantiti apabila ia datang kepada hubungan. Update baru-baru ini Google telah bermakna bahawa mereka kelihatan lebih pada jenis halaman yang menghubungkan kepada anda. Ini bermakna anda perlu menumpukan usaha anda pada mendapatkan link dari sumber perniagaan yang berkaitan dan tidak hanya membeli link rawak.

Google baru-baru ini telah melepaskan kemaskini algoritma banyak untuk mengatasi hubungan kualiti buruk seperti Penguin Update untuk mendapatkan pengguna untuk memberi tumpuan lebih kepada kualiti kandungan. Banyak laman web spam menghubungkan atau "Pengeboman Link" terjejas teruk dengan kemas kini baru-baru ini dan telah diturunkan sebagai hasil daripada ia. Ini mengajar kita bahawa spam menghubungkan adalah "tidak pergi."

Jika anda berpegang kepada dasar Google dan menjaga perkara-perkara "organik", anda akan dapati bahawa anda boleh dapat pagerank dan mendapat lebih banyak trafik berbanding sebelum ini!Kejayaan Daripada Perniagaan Online Anda Dengan Penguasaan Mengoptimis Enjin Carian


mastering search engine optimization, how to mastering SEO, why to mastering SEO, where to mastering SEO, if mastering SEO, what to mastering SEO


Kerana ia tidak praktikal untuk orang ramai untuk membuat keputusan mengenai kedudukan halaman, komputer menentukan mana laman anda jatuh. Menggunakan kaedah SEO akan mendapatkan anda lebih tinggi dalam pangkat dengan menggunakan idea-idea tertentu yang akan membolehkan anda menggunakan algoritma untuk keuntungan anda.

Sebuah enjin carian menggunakan pelbagai faktor untuk menentukan kedudukan hasil carian laman web anda. Salah satu elemen yang paling penting ia mencari di laman anda adalah kata kunci. Ia juga akan mengambil melihat bagaimana aktif laman web anda, dan lihat berapa banyak laman web lain link ke.

Ia tidak selalunya mudah untuk meningkatkan kedudukan enjin carian anda. Ia adalah penting untuk memberi perhatian kepada reka bentuk dan penubuhan laman web anda, dan pastikan anda menggunakan kata kunci dengan betul. Menggunakan kata kunci di laman anda adalah penting jika anda mahu untuk pangkat tinggi dalam halaman keputusan enjin carian.

Jika anda mahu berada di atas enjin carian, anda akan perlu untuk dimasukkan ke dalam sedikit kerja keras. Walaupun ramai orang akan memilih untuk membayar enjin carian untuk memperbaiki kedudukan laman web mereka, amalan ini akan meninggalkan kebanyakan pemilik laman web di dalam keadaan yang tidak adil. Enjin carian yang berbeza mempunyai program pengiklanan yang berbeza bahawa perniagaan tidak membayar ke dalam, tetapi anda akan melihat bahawa banyak perniagaan ini adalah pemimpin dalam industri.

Mereka mampu tag harga yang terlibat dalam mempunyai iklan berbayar untuk keputusan enjin carian. Apabila ia datang untuk pengoptimuman laman web, anda tidak terhad kepada hanya menggunakan kata kunci. Pilihan lain termasuk link dalam halaman anda sendiri, pautan ke laman web lain dan link dari laman web lain untuk anda. Dapatkan laman web lain untuk backlink kepada anda dalam pertukaran bagi backlink kepada mereka. Kepentingan pelawat yang disasarkan melihat laman web anda tidak boleh menekankan cukup.

Pelawat sasaran mencari produk atau perkhidmatan yang anda jual, dan pelawat-pelawat adalah lebih baik untuk perniagaan anda daripada orang-orang yang berjalan di seluruh laman web anda oleh kemalangan. Salah satu cara untuk mencapai sasaran anda adalah untuk menentukan apa istilah carian mereka biasanya digunakan untuk produk seperti anda dan cermin kata kunci di laman web anda. Juga, mengiklankan di tempat yang betul.

Mana-mana perniagaan akan mendapat manfaat dari laman web. Ini adalah benar terutamanya jika perniagaan anda mendapat jualan atau pelanggan dari Internet. Berikutan cadangan di bawah boleh meletakkan laman web anda di atas keputusan carian. Jika anda melakukan SEO dengan cara yang betul, anda akan mempunyai kejayaan. Semua pakar SEO akan memberitahu anda.


Adakah Akan Ada lagi Kemaskini Panda/Penguin Pada 2013?


google panda seo, google panda algorithm, google panda download, google panda update 2013, google panda and penguin, google panda updates, google panda refresh, google panda recovery


Google adalah bersembunyi di berita dari tahun lepas (2011-12) untuk kemas kini kritikal yang menjejaskan hampir semua orang di web. Apa yang anda fikir tahun 2013? Giant Search Engine, Google tidak akan melambatkan tanpa membuat apa-apa perubahan pada tahun ini.

Tahun lepas menyaksikan banyak perubahan algoritma Google yang mengubah nasib dan masa depan perniagaan online banyak, sudah tentu kerana kemas kini dinamakan sempena spesis haiwan comel. Ya! Anda fikirkan betul. Saya bercakap tentang Penguin dan Panda update. Banyak laman web yang kehilangan sejumlah besar penglihatan carian disebabkan kemas kini. Terdapat banyak update algoritma, tetapi kemas kini ini terutamanya meraih perhatian maksimum kerana intensiti dan kesan yang berpanjangan.

Pengenalan Panda:

Pada tahun 2011, Google mengumumkan kemaskini Panda, yang terus mengukuhkan setiap minggu dengan kemas kini baru dan bertenaga. Kemas kini menyerang kandungan dan kualiti backlinking laman web. Sebelum ini, pasaran kandungan telah dipenuhi dengan kandungan yang berkualiti dan rendah backlink. Mereka berkualiti rendah telah memerintah hasil carian, manakala yang lebih baik yang telah dipinggirkan, atau pada masa-masa walaupun tidak kelihatan (biasanya dipaparkan pada halaman kedua atau ketiga enjin carian). Oleh itu, Panda telah diperkenalkan untuk mewujudkan garis panduan tertentu (pada asasnya kepada kualiti kandungan), atau apa jenis kandungan dan backlinks Google perlu untuk pangkat baik dalam hasil carian.

Pengenalan Panda adalah satu mesej yang jelas untuk webmaster atau pemilik laman web untuk menghentikan menghasilkan kandungan yang berkualiti miskin dan backlink. Walau bagaimanapun, ramai dipanggil update Panda sebagai kemas kini yang dipertikaikan atau tidak betul untuk memfitnah laman web ranking teratas. Google, melalui kemaskini dinyatakan dengan jelas garis panduan untuk mendapatkan kedudukan yang positif. Mata yang termasuk:

· Buat kandungan yang berkualiti tinggi
· Buat kandungan yang berguna dan panjang
· Buat untuk pengguna dan bukan hanya untuk backlink dan sebagainya

Tidak kira apa yang pemilik laman web yang dipanggil atau dianggap ini kini sebagai. Mengemaskini membawa perubahan besar dalam kualiti kandungan dan standard.

Sebagai webmaster dan pemasar memulihkan reputasi mereka sebelum ini (jelas baik), mereka telah dilanda update lain. Google melancarkan satu lagi update dengan Penguin 2012. Kemas kini adalah sama di garis Panda update, namun tidak sepenuhnya. The mengemaskini awal memberi tumpuan lebih kepada meningkatkan kualiti hasil carian, manakala yang terbaru memberi tumpuan kepada menghukum mereka laman web yang melanggar Garis Panduan Kualiti Google.

Pada asasnya, Penguin telah direka untuk memerhatikan ditutup pada pautan mencurigakan atau menyalahi undang-undang strategi bangunan link. Sekali lagi, banyak webmaster atau pemilik laman web yang tidak berpuas hati langkah ini. Akhirnya, Google melancarkan lagi update (tetapi kali ini memihak webmaster) - alat Link li'an. Ini webmaster pautan bantuan dengan memperkasakan mereka untuk meminta Google membuang pautan tertentu yang mana mereka telah dihukum oleh Google.

Google akan mengambil apa-apa pendirian itu pada tahun 2013? Kita akan melihat Panda atau Penguin Bahagian II tahun ini? Mari kita berharap untuk yang terbaik!


7 SEO Tips Untuk Laman Web Anda


seo, search engine optimisation, seo tips, search engines, important seo tips, page rankings


Mengoptimumkan laman web anda untuk mendapatkan kedudukan carian enjin terbaik dan keputusan memerlukan komitmen dan masa di pihak anda. Kerana algoritma yang digunakan oleh enjin carian menukar secara berkala, ia adalah perlu untuk membuat perubahan kepada anda di halaman dan di luar taktik halaman untuk bersaing dengan perubahan dan meningkatkan hasil. Sama ada anda hanya permulaan untuk mewujudkan laman web anda, atau anda sedang mengemaskini laman web anda untuk meningkatkan ranking SEO anda, ikuti tip-tip SEO untuk meningkatkan kedudukan dan keputusan anda.


Mewujudkan Satu Laman web Top

Jika anda mahu laman web anda berada ditahap yang sangat, maka anda perlu untuk mewujudkan sebuah laman web yang hebat. Semua SEO tip disediakan tidak akan menyimpan laman web anda kedudukan sangat jika kandungan halaman anda kurang. Anda mahu penonton untuk kembali ke laman web anda pada masa hadapan di samping menyediakan anda dengan pautan balik kualiti, dan anda tidak akan mendapat sama ada jika terdapat apa-apa yang berbaloi pada halaman anda.

Pilih Keywords Anda Bijak

Sebelum mewujudkan laman web anda, teliti kata kunci penyelidikan untuk menentukan orang-orang yang akan memberi manfaat kepada anda yang paling. Lihat keputusan yang datang pertama dengan kata kunci yang anda paling berminat untuk menggunakan; jika keputusan tidak apa yang anda mahu, cuba kata kunci lain atau frasa sehingga keputusan sepadan dengan kandungan laman web anda.

Menilai Laman Web Anda

Salah satu tips SEO yang paling penting untuk laman web anda adalah untuk memastikan bahawa anda menilai laman web anda dan kedudukan laman anda dengan kerap. Melabur dalam perisian untuk analisis web supaya anda akan dapat untuk melihat dengan cepat dan mudah yang taktik SEO anda bekerja dan yang perlu diubah suai.

Gunakan Tajuk Unik Dan Kandungan Untuk Setiap Page

Satu lagi tips SEO yang paling penting untuk laman web anda adalah untuk membuat kedua-dua tajuk dan kandungan setiap halaman unik. Pendua tajuk mengurangkan peluang untuk mempunyai laman web anda tampil dalam pencarian, dan pertindihan kandungan boleh menyebabkan bendera merah. Pendua kandungan pada muka surat yang berbeza laman web anda juga boleh menyebabkan pembaca anda berasa seperti mereka sedang membuang masa mereka di laman anda.

Gunakan Perihal Meta Untuk Setiap Page Daripada Laman Web Anda

Dengan termasuk penerangan meta, termasuk kata kunci anda, untuk setiap halaman, anda boleh mengawal apa teks datang dengan tajuk halaman anda dalam enjin carian. Keterangan meta Memaksa akan meningkatkan trafik untuk laman web anda.

Break Up Teks Pada Pages Anda

Berpecah teks ke dalam barangan bullet atau menggunakan perenggan pendek dengan subkepala menjadikan maklumat anda lebih mudah dihadam untuk para pembaca. Subkepala juga membenarkan pembaca untuk mengimbas halaman anda untuk mencari kandungan yang mereka tertarik

Gunakan Tags Alt

Termasuk imej dan video membuat halaman anda lebih menarik, tetapi pastikan untuk memasukkan tag alt untuk imej dan video anda. Tag alt mengandungi kata kunci akan membolehkan imej atau video anda untuk tampil dalam hasil carian tanpa tag alt, anda terlepas peluang ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rujukan