Cari Artikel

Tuesday, January 1, 2013

Jejak Blogwalking iskandarX


blogwalking blogger, blogwalking activity, cara blogwalking, auto blogwalking software, apa itu blogwalking, blogwalking software, blogwalking list, blogwalking widget,


Aku Berlindung Dengan Nama Allah S.W.T Daripada Godaan Syaitan Yang Direjam, Dengan Nama Allah S.W.T Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasihani, Aku Bersaksi Bahawa Tiada Tuhan Yang Layak Disembah Melainkan Allah S.W.T Dan Aku Bersaksi Bahawa Nabi Muhammad S.A.W Itu Pesuruh Allah S.W.T. Assalammualaikum W.B..T dan salam sejahtera kepada semua pembaca blog iskandarX Society.

Entri ini di wujudkan oleh is disebabkan oleh is blur, ahak, tak sempat nak tangkap traffik serta link yang korang tinggalkan bagi yang 1st time come here. Ok dibawah ini is minta pada yang 1st time come to my blog for comment on it, dengan tinggalkan link korang serta feed rss link sekali bagi memudahkan is merekod kemasukan traffik dan update BW list is nie.

Is harap jika korang yang return lepas is shout/jerit kat shoutbox korang di blog korang masing-masing tu, supaya sudi komen dibawah entri ini dengan link blog korang kerana is hendak tapis list link is tu. is juga akan publishkan kesemuanya link BW is tu tu kat Santai iskandarX, supaya senang untuk kawan2 kita untuk meneruskan hasrat murni is dalam meningkatkan trafik blog masing2 dan nakkan blogger yang aktif BW. Jika blog korang telah diterjah oleh kerana list yg is buat, so jangan lah buat tak tahu je, respone sikit la kan? Tanpa kerjasama usaha hanya sia-sia.

Sebenarnya ingin berjaya dalam blogging bukan lah satu impian atau hanya mimpi semata-mata, tetapi kita semua perlu bergabung, mewujudkan satu komuniti ala NGO, kepada seluruh BLOGGERS MALAYSIA.

Contoh:

Blog name: Santai iskandarX

Url blog: http://iskandarx.com

Rss: http://feeds.feedburner.com/IskandarxDotCom

Jadi bagi sesiapa pun yang baru pertama kali memasuki blog is, ingin di senarai dalam BW is sila tinggalkan jejak korang dalam komen ok? Harap maklum.

Dan Juga, jangan lupa ya pasang Nuffnang Ads untuk korang menjana pendapatan sampingan dengan blog korang tue. Dan juga jangan lupa pasang shoutbox oleh busuk.org, sebab senang tak payah nak taip nama dan url banyak2 kali ok?

New Flash: Ok Tujuan is suruh semua yang balas kunjungan kat blog is nie sebab is nak buat penapisan (filter) keatas link-link yang telah is kunjungan dan spam dengan linkback ke blog is nie. 

Kalau korang nak tahu sehari is mass blogwalking hampir 1200 blog sehari, penat kan? so please appreciate my hard work, komen ke entri nie, untuk buktikan yang korang adalah user/blogger yang aktif, dan usaha is tak sia-sia. 

Kalau korang tak komen kat entri nie makna kata korang tak nak lah join dalam list BW is nie, so is akan remove link url blog korang dari BW List is nie, dn juga bagi sesiapa yang tidak balas kunjungan is, juga is akan remove kan link url blog beliau dari list Keramat BW is tu juga. 

Ingat tak penat ker BW nie? is tak pakai autoBW ok? SEMIAUTO je, iaitu open url in newtab, jerit/shout is taip sendiri(walaupun is copypaste dari notepad yang is dah savekan). 

Ok, Juga is nak peringgatkan pada korang, nak dengar ok lah, xnak takper, pastikan jangan letak banner flash bebanyak kat blog korang, korang juga rugi sebab nak loading lambat, is tak per lah is pakai line rocket, yang pakai berukband amacam pulak? Sian dorang bandwidth habis sebab nak load, pastu pastinya akan datang nanti dorang dah tak nak masuk ke blog korang lagi, sebab bandwidth cepat habis, rugi kan? Dan juga tak payah la bubuh SAMSENG FACEBOOK tu, buang masa reader korang je nak tunggu bendalah tu habis countdown, lagipun coding dia ada masalah, walaupun dah like tetap kena tunggu, apa kejadahnya tu? Takperlu paksa orang untuk like page kita, biar user/reader/audience like page/group/profile kita dengan rela hati, is bukan nak mengajar, just bagi guide SEO percuma ahak, tak kena bayar pun tak paksa pun ikut ok? 

Tapi yang mana letak SAMSENG FACEBOOK tu is minta maaflah lepas nie bye-bye is takkan kunjung dah ok? Jangan marah naaahh? is penat tunggu loading countdown tu is ada 1k lebih blog dok tunggu untuk is kunjungi, travel dengan senang hati, BW nie untuk menghiburkan hati is bukan untuk apa-apa pun orait? is minta maaf kalau mencalarkan hati dan melukakan perasaan korang. Sayang korang semua.

apa itu blogwalking, auto blogwalking software, blogwalking activity, blogwalking blogger, blogwalking list, blogwalking software, blogwalking widget, cara blogwalking,
Klik Untuk besarkan ia ok?

Mana Pegi ShoutBox?

is sorok kan kotak shout sebab ada yang main tipu yee??? hehehehe so sila ke page yang ada kat atas tu yang is namakan "SHOUT" tu untuk korang jerit puas-puas, Pastikan korang baca-baca la dulu penat is taip word verification sebab over Update blog ok? Boleh Refer pada picture yang is dah upload kan itu.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rujukan