Cari Artikel

Tuesday, May 21, 2013

Izzue Islam bintangi drama "Sahabat"


KUALA LUMPUR: Pelakon baru yang semakin dikenali ramai, Izzue Islam bakal memegang watak utama dalam drama terbaru berjudul “Sahabat”yang akan disiarkan menerusi saluran Astro Ria dalam masa terdekat ini.

Pada masa sama, Izzue juga sedang sibuk menjalani penggambaran  filem “Suamiku Ustaz” yang diadaptasi daripada sebuah novel.

Menurutnya, sehingga kini dia terbuka untuk menerima sebarang watak yang ditawarkan menerusi drama mahupun filem.

Malaysia, Hiburan, Artis Malaysia, Selebriti, bintangi, drama, Sahabat, Izzue Islam, Suamiku Ustaz, Sahabat, Pelakon Baru


“Saya tidak harap sering menggalas watak-watak yang biasa dilakonkan, malah memandangkan saya masih baru ini adalah masa terbaik untuk saya mempelajari sebarang watak yang ditawarkan dengan hati yang terbuka,” kata Izzue.

Berikut adalah sesi temubual Astro Awani bersama Izzue di belakang pentas sewaktu pelancaran aplikasi Astro On-The-Go di Sunway Piramid pada Sabtu.

Sementara itu desas desus sesetengah pihak mendakwa bahawa ahli kumpulan Forteen ini telah bertunang dengan pengurusnya Awin Nurin, disahkan benar.

Izzue mengesahkan bakal bernikah dengan wanita pilihannya itu pada 2 Jun ini bersempena tarikh lahir dirinya yang ke-24.

Berita mula diterbitkan pada: Mei 20, 2013 13:35 (MYT)

Tag: Izzue Islam, Suamiku Ustaz, Sahabat, Pelakon Baru

No comments:

Post a Comment

Follow My Twitter http://twitter.com/iskandarX @iskandarX
Follow My Facebook http://facebook.ocm/iskandarX
Follow My Blog http://feeds.feedburner.com/IskandarxSociety-MakeMoneyOnlineIskandarxStylo
Follow Me on Google ++ https://plus.google.com/u/0/102871867053782912924
Jika Artikel ini Memuaskan Hati Anda, Sila Tulis Review Untuk Kami di: http://www.alexa.com/write/review/iskandarx.com.my

Please Use Proper Words To Comment. Do not put your site or any url link inside comment box please or I will remove the comment.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rujukan