Cari Artikel

Monday, December 10, 2012

Hmmm anjing ker penyanyi lagu Reggae nie?


Hmmm, ingatkan penyanyi Reggae je  pandai buat Dread Lock punya style rambut, rupanya anjing pun ada gak yang nak kan gaya Reggae nie pulak dah. isk isk isk, pelik-pelik betul la zaman sekarang nie. Itu baru style rambut, dengan style bulu, kalau anjing tu pandai nyanyi lagu reggae lagi kacau kan?





.

Dah tua pun bodoh kata P.Ramlee


Dah buang teebiat ker nenek seko nie? Isk isk isk ker dah naik syiekh atau dah masuk tok? (kena rasuk,saka masuk badan), isk isk isk pelik pelik, patutnya makin dah berumur, makin la slow, ini tidak makin ligaiitt kata orang belah ataih.






Kalau gayat janagn apply kerja nie ok?


Yeaaahhh, kalau gayat jangan apply kerja yang nie ok? Bukan takat korang je gayat, kalau is, is pun goyang nak kerja macam nie, kalau takat jumping buggy tu xkisah sangat la tapi ini kena stay lama-lama kat atas memang pening kepala la jawabnya.











Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rujukan