Cari Artikel

Friday, October 5, 2012

'Butter' Jennifer Garner membuat kemunculan sulung


Pelakon Jennifer Garner, yang lulus dari Sekolah George Charleston Tinggi Washington, telah membuat pusingan penampilan untuk mempromosikan filem barunya, "Butter," yang datang minggu depan.

Klik video dibawah untuk video Garner dan bawah untuk gambar dari tayangan perdana filem.





Staffer Byrd menulis buku mengenai bekas senator AS


Shepherdstown, W.Va. - Allahyarham Barat Virginia Senator Robert C. Byrd terkenal dan bagi sebahagian besar, dihormati dalam negeri, dan pengarang buku baru tentang Byrd berharap untuk memupuk persefahaman daripada senator peranan di peringkat kebangsaan.

David Corbin mempunyai perspektif yang unik dan sangat peribadi Senator Robert Byrd. Selama 26 tahun Corbin bekerja di Capitol Hill, 16 di pejabat Byrd pada kakitangan kepimpinan dan sebagai penulis ucapan.

Corbin berada di kolej apabila dia mula-mula menghadapi Byrd. Beliau adalah seorang aktivis anti-Perang Vietnam membantah sokongan Byrd untuk konflik.


Pertemuan kedua datang pada tahun 1983 apabila Corbin mengajar sejarah di University of Maryland dan menerima fellowship kongres untuk bekerja di pejabat senator di bawah tajaan American Historical Association.

"Saya tidak tahu apa yang diharapkan kerana sebagai seorang aktivis anti-perang, saya telah terlibat dalam protes terhadap Senator Byrd jadi saya tidak bagaimana dia akan berasa tentang itu dan saya tidak tahu bagaimana saya rasa tentang bekerja untuk dia, "Corbin katanya.

"Juga saya amat menyedari apa yang media sentiasa digambarkan sebagai bersifat perkauman, pandangan konservatif dan saya banyak lagi ke kiri," katanya

Corbin cepat belajar Byrd adalah tidak seperti lelaki yang dia membayangkan dan tidak patut stereotaip yang digambarkan dalam media.

Corbin berkata mungkin salah faham terbesar tentang Byrd adalah bahawa dia adalah seorang yang perkauman dan segregatif. Corbin digunakan penyelidikan dengan sumber asal seperti rekod surat, Kongres dan dokumen lain untuk membongkar tuntutan, menunjukkan bahawa apabila Byrd datang ke Senat beliau mengupah kakitangan Afrika-Amerika.

"Beliau adalah hanya salah satu daripada 19 pejabat pejabat 534 Kongres yang mempunyai kakitangan Afrika-Amerika," Corbin katanya. "Byrd digunakan kuasa naungan beliau untuk melantik yang pertama Afrika-Amerika untuk pasukan polis Capitol. Jadi dia menggunakan kuasa naungan beliau untuk mengupah Amerika Afrika."

Byrd sering dikritik untuk mengundi terhadap bil Hak Sivil pada 1950-an dan 1960-an dan Corbin berharap buku ini menetapkan rekod lurus.

Dengan Strutz Cushioned Arch Supports, tiada lagi lenguh tapak kaki!


Selalu kita asyik berjalan kaki, terutamanya wanita yang berumur akan cepat rasa lengguh2, sengal2, dan cekang kat tapak kaki kan? Ala lelaki pun ada gak masalah nie jangan dok buat hensem sangat la. Jadi kat sini is memperkenalkan produk terbaru daripada Milkdeal iaitu Strutz Cushioned Arch Supports dan ucapkan selamat tinggal kepada kesakitan tapak kaki.

[SEHINGGA 64% OFF] Arch Strutz diimbangi Menyokong (Free Size) dari Matrix Unsur. Dapatkan 1 (RM29) atau 2 (RM50) Set dari RM25 sekaki Set. Penghantaran Percuma Seluruh Negara


Kaki Lenguh Tiada Lagi!

milkdeal, Strutz Cushioned Arch Supports, lenguh kaki, lenguh kaki semasa mengandung, lenguh kaki dalam, lenguh kaki kalau, lenguh kaki pun, lenguh kaki dan, lenguh khaki, lenguh kahki, lenguh kacki pants, lenguh caki, lenguh justin

milkdeal, Strutz Cushioned Arch Supports, lenguh kaki, lenguh kaki semasa mengandung, lenguh kaki dalam, lenguh kaki kalau, lenguh kaki pun, lenguh kaki dan, lenguh khaki, lenguh kahki, lenguh kacki pants, lenguh caki, lenguh justin


Strutz Cushioned Arch Supports, membantu menyerap kejutan dengan setiap langkah, manakala band yang selesa pelukan mampatan setiap kaki untuk sokongan maksimum dan keselesaan. Anda boleh memakai apa-apa dengan kasut atau anda boleh memakai kaki kosong.

Strutz adalah sesuai untuk wanita dan lelaki dan satu saiz muat semua. Jadi tidak ada alasan lagi untuk tidak memanjakan kaki letih anda!

Tunggu apa lagi jom pakat beli Strutz Cushioned Arch Supports, boleh pegi jalan2 jauh sikit dan lebih lama boleh berjalan kaki.

Feng Shui in Da House!!! BaZi Personal Life Analysis By Jimmy Teh


Hidup bermasalah? Tiada pekerjaan? Tiada cinta? Lonely? Kaya tapi suka kena tikam belakang? Perniagaan merosot? Ada berita baik untuk anda semua akalu ada hidup bermasalah. Berjumpalah dengan pakar analisis kehidupan Feng Shui Master Jimmy Teh.

Mahai ka pegi jumpa pakar Feng Shui nie? Ahaaa nie berita baik untuk korang ok?

[Sehingga 89% OFF] RM49 untuk Analisis Hayat BaZi anda sendiri peribadi Memberitahu dengan pilihan anda Kekayaan, Kerjaya, Kesihatan, atau Cinta (dengan Laporan Analisis Peribadi Khas) bernilai RM388 + Baucar Tunai RM100. ATAU RM88 untuk 2 Orang + RM200 Baucar Tunai di Pakar Feng Shui De House, Puchong

1-jam Long perundingan Profesional menggunakan formula tradisional dari China

Cari dan belajar bagaimana untuk mentafsirkan teras analisis personaliti anda dan profil unsur peribadi

Menganalisis dan mentafsirkan nasib anda dengan Jimmy Teh


milkdeal, feng shui de house, jimmy teh


Jimmy Teh kini Generasi ke-3 Feng Perunding Shui dalam keluarganya yang digunakan untuk menjalankan perniagaan sendiri di Pulau Pinang selama lebih 10 tahun. Ini telah diberikan kepadanya cukup pengalaman untuk menganalisis dan mentafsirkan nasib anda! Penggunaan formula tradisional dari China yang digabungkan dengan pendapat beliau sendiri sangat profesional dan tahun pengalaman telah menjadikan beliau seorang pakar Feng Shui perunding dalam haknya sendiri.

milkdeal, feng shui de house, jimmy teh


Apa yang anda tunggu? Anda mesti berminat untuk mengetahui apa yang di kedai untuk anda tahun ini dan tahun baru akan datang!

milkdeal, feng shui de house, jimmy teh


Ambil langkah berani untuk membuat jalan yang kurang rintangan dan memperkasakan nasib anda untuk Tahun ini Dragon Air! Dengan ini Analisis Life BaZi peribadi, anda akan belajar bagaimana untuk mentafsirkan elemen profil peribadi anda dan mendedahkan personaliti utama anda. Biarkan pakar Jimmy Teh mengenalpasti analisis personaliti teras anda. Anda akan menemui lebih luar personaliti jelas anda dan membantu anda mengetahui dan memperbaiki diri sendiri dan orang di sekeliling anda.

milkdeal, feng shui de house, jimmy teh

milkdeal, feng shui de house, jimmy teh

milkdeal, feng shui de house, jimmy teh

milkdeal, feng shui de house, jimmy teh

milkdeal, feng shui de house, jimmy teh

milkdeal, feng shui de house, jimmy teh


Feng Shui De House Kuala Lumpur MY

18-1C, Jalan Bandar 7, Pusat Bandar Puchong, Puchong, Selangor 47100 MY

Tunggu apa lagi tengok alamat kat atas tapi beli coupon diskaun dulu kat sini ok?

Kat mana? tengok dalam map dibawah nie ok? Selamat maju jaya.



View Larger Map

[Sehingga 44% OFF]Clean Step Mat bernilai RM89.90 dari Shopz Haven. Beli 1 RM55, Beli 2 untuk RM100


Bosan untuk membersihkan dan penghapusan debu dan mencuci pengesat kaki itu - hanya apabila meletakkan ia ke bawah dan ianya masih berlumpur minit seterusnya apabila berpaling sebentar? Kini dengan M.A.D. hari ini menangani anda hanya perlu duduk dan berehat sambil mat ini melakukan semua kerja untuk anda!

Clean Step Mat adalah doormat super penyerap yang menyerap kotoran dan air seperti sihir(magic daa hahahaha). Ia akan memastikan lantai anda bersih dan kering. Sekadar tempat dengan pintu masuk pintu, teras atau taman utama anda dan anda tidak perlu bersusah payah dengan kotoran dan lumpur di lantai anda lagi. Sesuai bagi mereka yang mempunyai anak-anak atau haiwan peliharaan datang dalam dan di luar rumah.





Rahsia Daya kuantiti doormats yang menakjubkan adalah dalam Jutaan Gentian Super Penyerap yang menarik lumpur dan air seperti sihir(mgaic la kakakakaka)! Ia mempunyai Non-Slip Lateks Membuatkan supaya ia menyimpan bawah lantai kering anda dan tidak akan tergelincir atau memukul lantai anda. Tambahan ia mempunyai profil yang rendah supaya ia tidak akan terjebak bawah pintu!

Jadi mendapatkan ia sekarang dan kagum dengan keindahan itu semua.

Hahahah nak beli Clean Step Mat berkuasa magik nie? sila klik sini.

Jobseekers lebih mudah dengan Mystarjob.com


Assalamualaikum w.b.t, dan salah sejahtera kepada pemaca blog iskandarX Society. Korang lulusan Universiti atau Kolej? Ada Sijil Atau Scroll, Kencang ker korang punya result? Masih tanam anggur kat rumah, belum dapat pekerjaan yang sesuai dengan sijil/scroll atau skill korang?

Ini adalah jawapan untuk korang semua yang masih tanam anggur. MyStarJob.com. Ok tak reti buat resume? MyStarJob boleh bantu korang, dibawah anatar berikut is paparkan F.A.Q untuk persoalan korang tentang resume.

mystarjob, visume, tanam anggur, belum dapat lagi kerja, job, malaysia, star, recruitment, seekers, employers


Jobseekers

General

Apa yang saya perlu pakai?

Sebagai peraturan umum, cuba untuk memakai apa yang anda akan memakai untuk temuduga-mana pihak lain. Kami mengesyorkan pakaian formal.

Adakah saya perlu membayar untuk menggunakan ciri ini?

Tidak, ia adalah percuma.

video resume

Apakah peralatan yang saya perlu menyediakan?

Anda perlu mempunyai webcam dan mikrofon di tangan.

Apa perisian saya perlu dapat untuk merakam resume video saya?

Perisian tidak perlu.

Di mana saya perlu merakam video saya?

Cuba untuk merakam dalam persekitaran yang tenang untuk kejelasan bunyi yang optimum.

Saya hanya boleh mengemukakan resume tanpa resume video?

Ya, anda boleh. Walau bagaimanapun, majikan boleh mengabaikan resume biasa kerana mereka boleh memberi tumpuan lebih pada calon dengan video.

Saya hanya boleh mengemukakan Visume (harus resume video) tanpa resume?

Ya, anda boleh. Kami akan memberikan anda dua pilihan untuk mengemukakan resume anda, melalui video atau CV normal didokumenkan atau anda juga boleh mengemukakan kedua-dua untuk meningkatkan peluang anda yang dipanggil untuk temuduga.

Saya boleh berkongsi resume video saya dengan majikan lain yang berpotensi?

Ya, dengan memuat naik resume ke dalam profil anda dan kemudian memohon jawatan dalam MyStarJob.com

Adakah terdapat had masa kepada berapa lama resume video saya boleh?

10 minit - akan ada detik.

Pra-Saringan

Adakah saya perlu menjawab semua soalan pra-saringan yang ditetapkan oleh majikan?

Anda perlu, kerana ia boleh meningkatkan peluang anda menjadi disenarai pendek.

Apa yang perlu saya lakukan jika saya membuat kesilapan semasa merakam video?

Anda mempunyai sehingga dua mengambil apabila menjawab soalan-soalan pra-pemeriksaan yang ditetapkan oleh syarikat. Walau bagaimanapun, semasa rakaman resume video anda sendiri, anda boleh mempunyai seberapa banyak diperlukan seperti yang diperlukan untuk menjadikan ia sempurna.

Bolehkah saya memuat naik video saya sendiri dan bukannya rakaman?

Ya, anda boleh, hanya klik? Upload? Kebolehan? rekod?

Dok tunggu apa lagi? Masuk Visume sekarng untuk buat resume dan dapatkan kerja.

Will the Online Quiz Make the Old Fashioned Printed Quiz Obsolete?


By Brian Fong

Q. Can you tell me the benefits of publishing an online quiz versus a printed one?

A. Well, the first benefit of publishing an online quiz that comes to mind is the fact that it's an outstanding way to drive traffic to your web site. People love quizzes and they take ones that are printed in magazines all of the time. It's reasonable to assume that if these same people knew about the existence of an online quiz that they would beat a path to your home page.

Internet and Businesses Online, Affiliate Revenue Article, quiz online, quiz, online quiz, quiz faq

Another great feature of offering an online quiz is that you can change the subject regularly. In fact, you could offer a subscription where members sign up to be notified whenever a new online quiz gets posted.

An online quiz can also be used as a sales tool. One of the best ways of accomplishing this is to link your quiz questions to affiliate sites where you earn money when people make purchases. Then you can have a "scavenger hunt" online quiz where people have to visit those sites to find the quiz answers.

People also like to take an online quiz because they can get instant scoring without having to turn the page upside down, or flip to the end of the magazine, to find out how they did. You can even design your online quiz so that it gives instant feedback after every answer is entered.

One last thing to consider is that you can create keyword-rich versions of your online quiz and then post the URLs to search engines. That way you will not only get search traffic from people who like quizzes, but you'll get traffic from people who are searching on the terms that you include in your online quiz!

So, while it's not likely that a printed quiz is going to become obsolete any time soon. The Internet has once again forever impacted the way that we communicate. Today's latest example? The online quiz.

-------------------------------------------------------------------

Brian Fong run the popular quiz site [http://www.QuizFaq.com] Quiz Faq - Your solutions for the quiz.

Article Source: http://EzineArticles.com/1008

Are There an Affiliate "Free Lunch" Programs?


By Glenn Beach

"Everything worthwhile has a cost... Whenever you think you are getting something for nothing, look again--someone, somewhere, somehow is paying for it. Behind every free lunch there is a hidden cost to be accounted for." Edwin G. Dolan

If you, or any of your business prospects, believe that time is money, then yes, the "There Ain't No Such Thing As A Free Lunch" principle DOES apply to your internet business. What you can't invest in money, you will have to invest in time. You will have to be able to put the axe to the grind for more hours per day or week, and you will have to wait for more weeks and months before your ship comes in. Those are the facts.

If you are able to think outside the box (and few internet entrepreneurs CAN'T!) then the principle can be stretched a little. Are you balking at spending a few pennies a day to boost your sales? Do some research comparing what your marketing program offers and what the same services cost on the open market. Compare what information your program offers and what you can learn elsewhere. For example:

* find some online business forums and search these topics: free advertising, phone follow-up techniques, sample follow-up letters, sample phone scripts.

* investigate your and other affiliate marketing programs for all the above plus services and tools such as: prospect notification, contact manager, online forum, billing and revenue collection, gateway website, company resource center, free sales and marketing tools, affiliate training courses, successful team support, commission or compensation schedule. In other words, look at EVERYTHING that the program will give you for free.

* research what you would have to pay for any or all of the above tools, hints, and services. How does your affiliate program measure up? What do you get for free and therefore, what do you save? How much can you afford to invest based on these savings?

If you absolutely HAVE NO MONEY to invest, that's one thing. If you have a knee-jerk reaction to investing in something that "says it's free", think again. What other business in the WORLD besides one on the internet can you begin for NOTHING? How many pennies a day can you AFFORD to invest in your business, maybe not now but as soon as possible?

If you have nothing, you can start and run a business. You will have to pay for it, however, with time. Free ads need to be worked every day. Free ads drop out of sight as new ads follow. You need to study your product till you know it inside and out, so all prospective affiliates can be led, encouraged, taught how they too can succeed. Since the name of the game is visibility amongst the billions of offers on the internet, you can't afford to waste a single hard-won prospect.

Without any money to invest in advertising, this will be a long slow process. You will have to determine how YOU can best achieve sales and attract affiliates, because each person's skills, style and dislikes are different.

You need to be internet savvy because all the information you require to succeed is out there, you just have to know how to find it. Study, seek your own answers, and know where and how to ask questions. You will win the game with patience and persistence.

Glenn Beach is a poet, writer and home business entrepreneur in Nova Scotia, Canada. Free newsletter, more articles, and business start-up info at: http://www.work-at-home-business-opportunity-canada.com

Article Source: http://EzineArticles.com/872

Motorola Droid RAZR Maxx review


Kebanyakan telefon pintar hari ini, terutamanya mereka pujukan LTE yang dibolehkan, telah mendapat rap buruk untuk hayat bateri yang sangat buruk, dengan paparan yang besar dan radio lapar yang menghisap jus keluar lebih cepat daripada tiga tahun boleh turun CapriSun. Perlumbaan untuk membina telefon nipis di pasaran tidak banyak membantu sama ada, sejak whittling keputusan telefon bimbit dalam ruang kurang untuk pek bateri yang bermurah hati bersaiz.

Motorola Droid RAZR kini telefon slimmest sampingan ini Pasifik, menawarkan ketebalan 7.1mm pada akhir nipis, dan tajuk yang mungkin tidak akan bertahan lama sebagai telefon baru seperti Huawei Ascend P1 S matlamat untuk mengetuk RAZR off takhta. Tetapi apa yang titik kita berdiri dan mendesak menambah mempunyai berat tambahan sedikit demi mempunyai bateri yang lebih besar?

Masukkan Motorola Droid RAZR Maxx. Hanya dua bulan selepas sebelumnya telah dikeluarkan pada Verizon, ini pesaing baru datang sekitar untuk mencabar hayat bateri setiap telefon tunggal seterusnya-gen kita pernah digunakan. Akhir belakangnya telah diisi agak untuk membuat ruang untuk bateri yang lebih besar, tetapi pada 8.99mm, ia masih langsing daripada sebilangan besar telefon bimbit yang bersaing di pasaran hari ini. Jadi apa yang membuat Maxx yang berbeza dari RAZR? Adakah ia bernilai membayar $ 300 dengan komitmen dua tahun - premium $ 100 lebih asal? Teruskan membaca untuk mengetahui.



Perkakasan dan reka bentuk




Maxx dia kelihatan seperti asal Droid RAZR akan jika ia membuat perjalanan melalui maze cermin Funhouse. Realistik, kedua-dua adalah twinners lengkap dalam setiap cara tetapi satu: Maxx mengukur 8.99mm pada titik nipis, manakala langsing banyak RAZR pada 7.1mm tebal. Pada hakikatnya, perbezaan 1.9mm tidak kelihatan untuk menjadi yang banyak dan kami bersetuju. Tetapi dalam dunia mudah alih, bagaimanapun, ia adalah peranti nipis bahawa pemerintahan tertinggi dan akhirnya mendapat hak bercakap besar muktamad.

Maxx memotong profil skinnier daripada iPhone 4S dan Galaxy Nexus pada Verizon.

Maxx ini tidak mencari untuk memenangi gelaran itu, tetapi ia masih tidak harus dianggap besar dengan apa-apa cara. Lagipun, pada nipis, ia memotong profil skinnier daripada iPhone 9.3mm tebal 4S dan 9.47mm Galaxy Nexus pada Verizon. Diberikan, Maxx masih sukan yang sama 10.6mm tebal bonggol seperti yang anda akan dapati di penutup belakang RAZR asal, walaupun kali ini, cerun berlari dari akhir nipis adalah kurang ketara. Dan terus-terang, kita tidak keberatan sedikit dimensi 1. Kami memahami bahawa nipis, tetapi mempunyai berat membuat untuk cengkaman yang lebih selesa.



Maxx juga smidge yang lebih berat daripada 4,48 auns (127g) sebelumnya, tip skala pada 5,11 auns (145g). Sekali lagi, ini adalah pasti terkawal dan masih bests Galaxy Nexus. Ini menimbulkan persoalan, walaupun: mengapa ia penting bahawa telefon ini adalah langsing dan lebih ringan daripada peranti ICS perdana Sammy? Kerana sebab keseluruhan Maxx wujud adalah untuk menampung bahawa raksasa 3300 mah bateri dibina dalam untuk menyampaikan hayat bateri yang hebat. Kami akan melakukan menyelam jauh ke dalam prestasi kemudian, tetapi hakikat bahawa Nexus tebal dan berat menggunakan kuasa pek yang lebih kecil pergi untuk menunjukkan bahawa tidak ada alasan yang lebih untuk prestasi yang lemah dalam kategori ini. Jika Motorola boleh menolak keputusan yang cemerlang dalam apa-apa profil nipis, mengapa tidak boleh HTC atau Samsung?

Mari kita tidak terlepas pandang satu faktor utama di sini, yang adalah kekurangan bateri tanggal pengguna. Sudah tentu Motorola terpaksa membuat beberapa konsesi dalam usaha untuk mengasak barangan lebih ke dalam ruang yang kurang, dan penutup bateri terlepas dipotong. Dengan itu masa bercakap yang panjang, kebanyakan orang tidak akan berkelip mata pada ini, dan kita merasakan dengan cara yang sama. Kami mempunyai banyak kebimbangan dengan RAZR pertama, kerana kita tahu orang yang cukup akan mencari keperluan yang tulen untuk bateri yang panjang, tetapi tersangkut dengan apa-apa juicepack yang besar pada Maxx tidak akan cukup sebagai mengecewakan bagi pengguna yang berat.



Selain dari profil bateri dan plumper besar, Maxx mempunyai ciri-ciri komputer yang sama dan reka bentuk sebagai RAZR asal. Tinggalkan bahawa daripada persamaan dan anda akan menjadi keras ditekan untuk memberitahu perbezaan antara kedua-dua mereka. Port semua di tempat yang sama, paparan qHD PenTile suram dibiarkan tanpa diubah elok, firmware dan kamera kekal tidak berubah dan perkakasan itu sendiri masih dibentuk daripada bahan-bahan yang sukar seperti Kevlar dan Gorilla Kaca. Belajar semua butiran halus tentang apa yang membuatkan dua RAZRs semak, menyemak semakan kami pada versi asal.

Ia adalah satu tamparan di muka untuk pengguna kuasa yang dibeli RAZR tetapi akan telah menunggu untuk Maxx telah mereka dikenali ia datang.
Ini rasanya seperti tamparan di muka untuk pengguna kuasa yang dibeli RAZR Droid asal semasa cuti tetapi telah menunggu untuk Maxx telah mereka dikenali ia datang dalam tempoh dua bulan. Keadaan tidak jauh berbeza dengan ruckus AT & T yang disebabkan oleh mengumumkan tiga versi Samsung Galaxy S II - GSII, skyrocket dan skyrocket HD - dalam tempoh empat bulan. Dari satu segi, kita boleh pasti dan dikaitkan dengan kekecewaan. Pada yang lain, perolehan pesat itu telah bertukar menjadi amalan standard di Amerika Syarikat, kisah amaran yang perlu diingat apabila membeli telefon. Telefon bimbit ini akan memenuhi keperluan anda, tanpa mengira apa yang boleh datang ke pasaran sejak beberapa bulan 18-24 tahun akan datang?

Kami rasa ia boleh menjadi lebih teruk untuk memukul berat RAZR pemilik jika Moto dan Verizon membuat penambahbaikan kepada komponen-komponen lain juga, tetapi itulah apa yang kedua-dua syarikat perlu lakukan. Lebih khusus lagi, kami kecewa bahawa paparan qHD tidak disentuh, dan akan telah menikmati melihat panel HD 720p mendapatkan dilambung untuk membantu kecerdasan perlawanan Maxx terhadap Galaxy Nexus.

Hayat bateri

Dua perkataan: asap suci. Kami mengambil telefon daripada pengecas pada jam 8:30 AM, mula video buruk ujian standard kami yang terdiri daripada gelung video berkesudahan manakala disambungkan kepada 3G, berjalan dan menunggu. Dan menunggu. Dan terus menunggu sehingga 1:00 pagi berikut. Itu betul - Maxx berlangsung selama 16,5 jam bermain video yang sama berulang-ulang sebelum berputus asa hantu. Menjalankan ujian yang sama pada Droid asal RAZR menghasilkan sembilan jam hayat bateri, yang dihormati, walaupun tempat berhampiran ini mengesankan. Kami dikenakan ke atas Maxx lagi, digunakan sederhana untuk satu hari penuh dan setengah dan telefon masih pada 40 peratus. Keesokan harinya kami bangun untuk mencari Maxx masih duduk cantik di 20 peratus. Kalaulah kami meninggalkan Tindakan Pintar dihidupkan, ia mungkin akan menyelamatkan kami jus lebih. Dalam erti kata lain, ia berlangsung selama dua hari pepejal dengan penggunaan sederhana sebelum ia menangis keluar untuk caj lain. Kami akan mengemas kini dengan hasil yang lebih kerana mereka datang, sebagai ujian LTE masih dalam kemajuan. Update: keputusan, dan RAZR Maxx berlangsung pepejal 11 jam dan 25 minit dalam video buruk ujian standard kami apabila menggunakan LTE.

Maxx selama 16.5 jam pada ujian buruk video kami, dan pepejal dua hari dengan penggunaan sederhana.

Kami dijangka bateri 3300 mah Droid RAZR Maxx untuk bertahan lama kita, dan kita sedar bahawa masa bercakap untuk telefon ini diberi pada 21 jam. Tetapi cukup menarik, walaupun pada hakikatnya bahawa hayat bateri tidak lepas selagi diiklankan, kita masih mendapati diri kita dalam kagum, tertanya-tanya di mana telefon ini telah keseluruhan kehidupan kita.

Kamera




Seperti RAZR Droid, Maxx sukan lapan megapiksel belakang penembak dan 1.3MP hadapan menghadap kamera. Seperti yang disebutkan sebelum ini, sensor adalah sama dengan telefon sebelumnya, dan oleh itu tidak mengharapkan untuk melihat banyak keputusan yang berbeza di sini. Warna masih disenyapkan dalam cahaya matahari langsung, ia bergelut dalam situasi cahaya rendah dan imej dalaman sekali lagi agak bising. Kami gembira untuk melihat hanya jumlah terhad lag pengatup, terima kasih ciri autofocus berterusan telefon. Tembakan Panorama telah melanda atau terlepas, dengan hampir setengah imej kami tidak bergabung bersama-sama tanpa mencari kabur atau tidak teratur.

Seperti biasa, menangkap video 1080p melebihi purata. Diberikan, kita masih mengalami sedikit mampatan, tetapi segala-galanya adalah segar dan filem kita dibuat sempurna cecair. Camcorder 720p secara lalai, jadi anda perlu untuk pergi dalam dan manual hidupkan ia kali pertama. Walau bagaimanapun, apabila kita menggunakan resolusi yang lebih rendah, kami masih gembira dengan keputusan.



Perisian



Kami tidak akan menyelam ke dalam banyak keseluruhan terperinci di sini, kerana terus-terang tidak ada banyak untuk memberi masa ini di sekeliling yang tidak akan terus menyalin kajian kami RAZR Droid asal. Mengapa? Kerana kedua-dua telefon berjalan hampir ROM yang sama, membina dan kulit. Menggunakan RAZR dan Maxx sebelah-menyebelah, kita datang kepada kesedaran yang menarik: apa-apa tentang firmware yang berbeza dari mentor. Terdapat tiada firmware baru membina, tiada helah bagus ditambah untuk palang pintu dan tiada ciri-ciri komputer yang lebih baik. Apabila kita sebutkan sebelum ini bahawa Maxx benar-benar adalah RAZR OG dengan bateri yang panjang yang dibina di dalam, kita bercakap agak literal.

Warp-up



Droid RAZR Maxx boleh menyampaikan hayat perkadaran raksasa, tetapi kita tidak boleh membantu tetapi mempunyai perasaan bercampur-campur. Mengapa? Seperti yang terlalu kerap adalah kes (siri skyrocket Samsung AT & T datang ke fikiran), Motorola dan Verizon sukar di tempat kerja menolak terlalu banyak RAZR peranti sekali gus, dan penerima awal akan ditinggalkan sebagai mangsa. Kami pasti terdapat beberapa orang yang membeli telefon asal kerana mereka telah Bedazzled oleh profil yang sangat nipis, tetapi berapa ramai pemilik lebih suka mempunyai peranti yang masih sangat munasabah denok dan menawarkan hayat bateri astronomi hebat?

Berapa ramai daripada kita akan suka mempunyai alat yang munasabah denok dan masih menawarkan hayat bateri yang hebat?

Pengguna kuasa yang perlu untuk mempunyai hayat terpanjang mungkin akan tiada pilihan tetapi untuk mengambilnya - tanggapan itu hanya menyebabkan untuk kekecewaan. Paling teruk, ia adalah satu RAZR asal dengan pek bateri $ 100 dilanjutkan dilampirkan. Yang terbaik, bagaimanapun, Maxx adalah bukti kepada setiap pengeluar telefon bahawa ia benar-benar adalah mungkin untuk membuat langsing (dan benar-benar menakjubkan) peranti yang sebenarnya boleh hidup lebih bernilai hari penuh penggunaan berat. Jadi apakah Maxx benar-benar menawarkan kepada seluruh masyarakat mudah alih? Satu rasa optimis.

Edgar Alvarez menyumbang kepada kajian ini.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rujukan