Cari Artikel

Saturday, July 14, 2012

iskandarX Society Video - LETTO - Cinta Bersabarlah


Aku suka dengar lagu nie dan lagu nie jadi OST untuk Sinetron DEWA kat Astro Bintang Channel 141.






Walau sehari ku tak berhenti

Untuk mencari bunga hati

Oh rasa cinta bersabarlah menantinya
Oh rasa cinta bersabarlah menantinya

Begitu lama aku mencoba
Dan sampai kini tak berdaya

Oh rasa cinta bersabarlah menantinya
Oh rasa cinta bersabarlah menantinya

Walau tak ku punya
Tapi ku percaya cinta itu indah
Walau tak terlihat
Tapi ku percaya cinta itu indah

Oh rasa cinta bersabarlah menantinya
Oh rasa cinta bersabarlah menantinya
Oh rasa cinta bersabarlah menantinya
Oh rasa cinta bersabarlah menantinya

Walau tak ku punya
Tapi ku percaya cinta itu indah

iskandarX Society Review - Shawls Industry : Malaysia OnlineShop



Assalamualaikum W.B.T, dan salam sejahtera kepada pembaca blog aku yang setia. Aku nak kongsi dengan korang semua diluar sana pasal perniagaan yang salah seorang anggota keluarga aku sendiri ceburi.



Shawls Industry : Malaysia OnlineShop

Facebook Dia

Dia adalah adik aku yang bongsu sekali, menjahit serta menjual shawl secara online.

Antara yang terbaru yang dipasarkan sekarang adalah seperti berikut:


Batik Songket Premium Quality-printed design of Signature HOMEMADE SQUARE Scarf(about 45 inches X 45 inches)
Custom Made by Shawls Industry. Traditional design. material : Cotton SILK (flowy and cooling material)
Wholesale 15 pcs : RM 230,fREE shipping cost within Malaysia.


Exclusive PAISLEY VINTAGE Indian Satin Silk Square Scarves/ Hijab ( 1.03m X 1.03m)
Material : Satin Silk + small portion of polyester, Made in India.(100% imported by Shawls Industry).
-the fabric is so easy to shape/wear even before iron. Can adjust until cover your chest area too
-Measurement : 1.03m X 1.03m
-Offer Price LAST 1 PC: RM30 / USD 9.50
Free shipping Cost within Malaysia (NORMAL PRICE RM 75 above FOR EACH)

-Wholesale Price (6 items minimum order.mix design scarf) .Request e-catalog in order form.

interested?? FILL up Order form at the left sidebar of this FANPAGE /PM Fanpage
or
send Reservation to : shawlsindustry@gmail.com with details ,:
new customer / return customer:
name :
address :
h/p no :
item code and quantity:
payment : maybank / bank islam/ western union/ paypal

shipping method : Pos laju / Standard mail (pos register)
terms & condition are referred to www.shawlsindustry.com

Kalau korang berminat boleh lah masuk blog dia atau facebook tu terus.



Shawls Industry : Malaysia OnlineShop

Facebook Dia

iskandarX Society Tips Affiliate Marketing - 3 Kemahiran Hidup Kekal Pada TopTen Permainan


iskandarX Society Tips Affiliate Marketing - 3 Kemahiran Hidup Kekal Pada TopTen Permainan
Mungkin terdapat beberapa tips affiliate marketing terapung dalam talian. Setiap affiliate sentiasa mencari cara-cara baru untuk mewujudkan lebih banyak keuntungan, memandu lebih banyak traffic dan melakukan lebih banyak jualan. Malangnya, banyak yang newbies bermula dan berkubur begitu sahaja, cari pil ajaib yang diharapkan akan menjadikan mereka jutawan dengan segera. Bagi mereka yang baru dalam bidang ini (affiliate marketing), tips pemasaran affiliate yang boleh diberikan kepada mereka adalah beberapa petua lama yang terbaik dan kemahiran untuk terus kekal hidup yang kita akan bincangkan di sini.






Affiliate marketing boleh menguntungkan jika anda bersedia untuk dimasukkan ke dalam kerja keras dan kekal fokus. Sambil ia adalah berdaya saing, terdapat berjuta-juta niche persaingan yang dijumpai atau rendah untuk anda bongkari. Permintaan juga berkembang pesat dengan lebih ramai orang menggunakan internet. Berikut adalah kemahiran survival atas 3 untuk anda tinggal dalam permainan.

Pemasaran affiliate Panduan 1 - Content Publishing

Traffic enjin carian adalah  yang akan disasarkan. Anda perlu untuk membina laman web atau blog anda dengan objektif kedudukan yang baik dalam enjin carian. Kandungan yang unik dengan maklumat yang baik akan membawa anda ke sana. Menghabiskan masa menyelidik forum dan enjin carian untuk mengetahui apakah masalah biasa atau cabaran yang audience anda sedang menghadapi supaya anda "mungkin" menawarkan beberapa penyelesaian.

Pastikan anda membuat produk review yang terbaik kerana ramai yang mencari ulasan yang menyakinkan meraka. Menenun ulasan kepada kandungan anda supaya ia tidak hanya berbunyi seperti melariskan jualan. "Katakanlah" kepada prospek anda dari titik memahami kesukaran dan masalah mereka dan bagaimana produk ini boleh menawarkan penyelesaian. Membuat tajuk utama anda menarik dan amat menarik, dan terangkan faedah produk dengan jelas. Post testimonial pelanggan yang pernah membeli produk ini. Ini adalah kandungan yang terbaik presell yang anda boleh miliki.

Gabungan Pemasaran Tip 2 - List Building

Saya tidak boleh pikiran prinsip tidak adil ke atas keperluan untuk membuat susulan dengan prospek anda. Setiap pengunjung yang ke laman web anda adalah amat berharga. Pastikan anda mempunyai opt-in box bagi membolehkan mereka untuk melanggan newsletter mingguan atau bulanan anda. Ini adalah supaya anda boleh berterusan berhubung dengan mereka dan menawarkan maklumat yang berguna untuk membina hubungan dengan mereka. Pastikan untuk menyiarkan ulasan produk positif sekali-sekala. Jangan hanya nak buat duit cepat sahaja dan mempromosikan hanya membuat promosi biasa yang sama dan tidak unik seperti semua seluruh dunia sedang mempromosikan. Bersikap memilih dan mempromosikan hanya yang terbaik!

Bagaimana anda boleh membuatkan mereka untuk mendaftar? Selain menawarkan newsletter percuma, mungkin anda boleh menawarkan laporan percuma bagi mereka untuk memuat turun(ebook percuma). Ini adalah satu teknik yang amat berkuasa kerana saya sendiri menggunakan tekni ini.

Affiliate Petua Pemasaran 3 - Targeted Traffic Driving

Jangan terlalu gila-gila, apabila hendak memandu trafik. Sesetengah pemasar affiliate yerlalu teruja dan mula membeli semua jenis traffic. Apa yang anda benar-benar memerlukan adalah traffic yang disasarkan. Salah satu cara yang baik ialah dengan membayangkan diri anda sebagai pelanggan berpotensi anda. Cuba fikirkan, jika anda memerlukan maklumat, di mana anda akan pergi? Forum, ezines dan Search Engines adalah tempat yang sesuai untuk mencari maklumat. Jadi ini adalah satu tempat yang sangat baik untuk anda membuat pengiklanan. Menyumbang secara tetap kepada direktori artikel dan direktori ezine, mengoptimakan laman web anda untuk enjin carian, menjadi aktif dalam forum-forum dan menubuhkan pengiklanan PPC.

iskandarX Society Review - Courage and Panic Attacks


People who have never experienced a panic attack often judge the anxious person harshly.






The outsider has no real comprehension of what is happening to the person experiencing a panic attack and wonders why they fear to do the simplest things.


I know myself that I could not understand how overnight I went from being a confident young man to someone who became anxious of common everyday situations.


Going places took on a whole new dimension as I constantly evaluated if being there might trigger a panic attack.


I had to force myself to do very simple things like go to the cinema or drive in traffic. As a man that type of anxiety really erodes self confidence, as so much of male self esteem comes from being perceived as strong and brave.


…but here I was afraid to queue at the bank!


Today I know better. Through my own journey and all those I have worked with, I know now that anxiety disorders have nothing to do with a persons level of bravery.


I know this to be true because I have worked with many people from the ‘bravest’ professions around. Firemen, policemen, soldiers. All of them admired by others for their bravery.


Some of these individuals would actually prefer to run into a burning building than stay awake at night with a panic attack.


That sounds strange but it isn’t really. In a burning building they knew what to do and how to handle the situation. During a panic attack they felt powerless and out of control.


What you have to remember is that panic attacks and general anxiety have no relationship to the level of courage an individual has. In fact it has nothing to do with the world out there, -it is a problem born out of an internal crisis.


It is easy to feel brave and fearless in the world when your internal world feels safe but when you feel those internal walls have been breached by fear, then your confidence is rocked. The danger you fear becomes internal. Your psychic foundations feel vulnerable.


That is where the crisis originates. The doubting of your ability to handle the sensations shakes your inner confidence and that is what the fear feeds off.


It is a crisis of confidence in your body and mind’s ability to handle the stress. This crisis however does not stop the bravery.


People with anxiety actually do the bravest of things.


They get up each day and get on with life. Picking themselves up after each and every setback. It does not make headline news but it counts because it is real bravery, true courage.


To the untrained eye it does not seem like such a big deal to simply drive out of state, attend church, or go shopping. However for the person with anxiety, that experience can be a massive accomplishment, especially if they have tried and failed many times before.


The good news is:


This bravery does not go unrewarded.


Once the person has triumphed over their anxiety problem, they develop an inner strength that the average person never gets to develop.


You see, no matter how many brave things you do in the world, if you have not been challenged on an inner level, then you miss out on the opportunity to develop real inner strength.


That is the hidden opportunity anxiety presents to you. To become a bigger person than you already are. That is what you take from the challenge of anxiety.


It does not matter if you have not reached that point yet. The journey is unique to everyone so do not judge your progress against others.


The only thing that matters is that you persist.


Persistence will ensure your success.


To learn more visit: Panic Away


Kind Regards


Barry McDonagh
Panic Away


All material provided in these emails are for informational or educational purposes only. No content is intended to be a substitute for professional medical advice, diagnosis or treatment. Consult your physician regarding the applicability of any opinions or recommendations with respect to your symptoms or medical condition.

-Learn how to be empowered and gain confidence by engaging a simple technique to defuse any panic attack.
-The four most powerful approaches to creating an enduring anxiety buffer zone (particularly useful for those who experience GAD).<
-Learn to avoid making the one mistake almost everyone makes during a panic attack episode.

iskandarX Society Blogging Tips - Tiga Tips Mudah Meningkatkan Trafik Blog


Blog adalah suatu fenomena yang menarik. Mereka mampu menjadi begitu banyak perkara yang berbeza. 





Ada orang menggunakan blog mereka sebagai soapbox, ada juga orang lain menggunakan mereka sebagai satu bentuk ungkapan-diri, untuk beberapa blog, yang merupakan satu lagi kaedah untuk mempromosikan perniagaan mereka yang kecil yang berasaskan internet, dan lain-lain masih menggunakan blog mereka sebagai satu cara untuk terus berhubung dengan keluarga mereka.

Blog korang juga boleh digunakan untuk membantu mendapatkan sedikit wang tambahan. Jika korang berminat untuk menjadikan blog korang ke dalam sesuatu yang korang boleh gunakan untuk menjana sedikit pendapatan tambahan, korang akan mahu untuk menimbangkan tip-tip mudah untuk meningkatkan trafik blog.

Facebook adalah lebih daripada sekadar satu cara untuk kekal berhubung dengan rakan-rakan dan ahli keluarga korang. Ia juga boleh menjadi alat yang berguna apabila korang mahu meningkatkan follower blog korang. Bukan sahaja korang boleh hantar link ke blog korang pada halaman Facebook korang, tetapi korang juga boleh mencipta fanspage untuk blog korang di mana follower blog korang boleh datang bersama dan bergaul dan membincangkan topik yang mereka tidak mahu meninggalkan di ruangan komen korang. Melalui orang-orang ini, perkataan blog korang akan mencapai orang-orang tambahan.

Jika korang belum menggunakan StumbleUpon, korang patut mencubanya. Ini adalah kerana ianya sebuah laman web yang menyeronokkan dan yang cepat berkembang dengan peminat setia. Apabila korang berada di laman web ini, korang akan menemui semua jenis barangan menarik,

Dan selain menggunakan StumbleUpon untuk menghiburkan diri sendiri, korang juga boleh menggunakannya untuk membantu korang meningkatkan trafik blog sendiri. Apa yang korang perlu lakukan adalah mendaftarkan blog korang di laman web. Apabila ahli-ahli lain daripada StumbleUpon melintas di seluruh blog korang, bukan sahaja mereka akan dapat membaca post korang, mereka juga akan memanjangkan dan berkongsi pada pautan StumbleUpon blog korang melalui laman rangkaian sosial kegemaran mereka. Peraturan tidak bertulis StumbleUpon yang korang tidak boleh "tersandung" di seluruh blog korang sendiri.

Jangan sekali-kali memandang rendah nilai promosi-diri . Tiada apa yang salah dengan melepak di tempat seperti forum, discussion boards, dan blog lain dan perkenalkan blog korang sendiri. Ini sebenarnya boleh menjadi satu cara yang benar-benar berguna untuk berhubung dengan orang manakala korang juga boleh meningkatkan trafik blog.

Trick ini adalah untuk memastikan bahawa korang sebenarnya menyumbang kepada perbualan dan bukan hanya tanpa malu mempromosikan blog korang. Korang juga perlu memastikan bahawa pautan ke blog korang dimasukkan dalam Forim Signature korang. Bukan sekadar link yang akan menjadikan ia mudah bagi orang ramai untuk mencari blog korang, tetapi ia akan turut meningkatkan kedudukan enjin carian korang.

Walaupun korang cuba untuk meningkatkan trafik blog, korang tidak harus sekali-kali membiarkan diri korang  menjadi begitu taksub dengan idea yang korang akan gunakan bagi meningkatkan trafik blog yang akan mengakibatkan korang mengabaikan blog sendiri.

Di samping berusaha untuk meningkatkan senarai subscribers korang, korang harus memastikan yang korang sentiasa mengemaskini blog korang dengan post yang menarik. Ia adalah tulisan-tulisan korang, lebih penting daripada benda lain, yang akan membuatkan orang akan kembali semula ke blog korang.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rujukan