Cari Artikel

Thursday, July 12, 2012

iskandarX Society Jenayah - Tips Memandu Untuk Wanita Hari Ini
Assalamualaikum W.B.T dan salam sejahtera kepada pembaca blog iskandarX Society yang tercinta. Malam nie kesempatan aku post untuk tutup hari nie berkenaan hal semasa yang sememangnya berlaku diluar sana. Peringatan ini adalah tanggungjawab kita bersama, dan ditujukan khas buat kaum wanita diluar sana yang mana memandu untuk ke tempat kerja, jalan-jalan, atau pun shopping.

Merujuk kepada gambar diatas, ternyata bukanlah satu lakonan atau terbitan, namun ia adalah reality kehidupan didalam masyarakat kita kini.  • Sesiapa yang berhenti dekat lampu isyarat, sila pastikan
  • Pintu kereta anda berkunci dan tingkap tertup.
  • ELAKKAN meletak beg tangan di atas kerusi tempat duduk samada depan atau belakang.
  • SEBAIKNYA letak beg tangan anda di bahagian bawah kaki.
  • ELAKKAN membawa jumlah wang yang besar dan amalkan mengambil wang di ATM/BANK bila waktu diperlukan sahaja.
  • ELAKKAN dari keluar berseorangan ketika waktu malamLebih baik berwaspada dari terjadi  benda yang tidak di ingini.

Peringatan ini sememangnya pendek serta ringkas tapi aku nasihatkan korang (kaum wanita), supaya mengambil berat dan memandang serius akan perkara ini.iskandarX Society Hiburan - Sasha Saidin, Salyo Sah Cerai Talak Satu
KUALA LUMPUR, 10 JULAI 2012: Selepas lima tahun mendirikan rumah tangga, ikatan perkahwinan antara bekas anggota kumpulan Elite, Sasha Saidin dan Salyo Priyanto terlerai selepas mereka sah bercerai 12 Julai lalu.

Menerusi laporan mStar, pasangan ini bercerai di Mahkamah Rendah Syariah Gombak selepas Salyo, 37, yang berasal dari Indonesia melafazkan cerai dengan talak satu terhadap Sasha, 36, dihadapan Hakim Shaiful Azli Jamaluddin pada pukul 2.55 petang.

Spekulasi penceraian mereka bermula pada Jun lalu apabila Sasha dilihat hadir ke mahkamah yang sama untuk mengambil borang bagi memfailkan perceraian. Namun apabila ditanya media ketika itu,

Sasha mengambil pendekatan untuk tidak mengulas lanjut tetapi bersedia memberi penjelasan apabila tiba masanya.

Perceraian hari ni terjadi selepas kedua-duanya bersetuju untuk menyelesaikan kemelut rumahtangga mereka secara baik.

Hasil perkahwinan mereka, pasangan ini dikurniakan seorang anak iaitu Adam Aryasenna Notosoemarsono, berusia 3 tahun.

Sebelum ini, Sasha pernah bernikah dengan Jason Skinner atau nama Islamnya, Johan Abdullah Skinner, pada 21 Jun 2003 di Masjid Central Regent Park, London, namun mereka berpisah 4 tahun kemudian.

Perrghhh, takziah diucapkan kepada Saha, yang sememangnya aku minat dari dulu sampai sekarang. Gentlemen, start fire your engine. Standby!!

iskandarX Society Hiburan - Catriona Ross Bakal Lahirkan Putera Sulung
KUALA LUMPUR, 10 JULAI 2012: Wanita berdarah kacukan yang kini manis sopan mengenakan hijab iaitu Catriona Ross, 32, sedang menanti hari melahirkan cahaya mata kedua yang dikhabarkan bayi lelaki itu tidak lama lagi.


Ketika portal Murai menerima undangan ke majlis pelancaran Bawal Exclusive bersama Swarovski Elements baru-baru ini, Catriona juga merupakan salah seorang selebriti yang tersenarai namun kerana mengalami kontraksi dia tidak dapat menghadirkan diri.

"Memang saya sepatutnya datang tetapi dalam keadaan sarat begini jika ada sebarang undangan saya akan cuba penuhi. Hari berkenaan saya mengalami sedikit kontraksi dan tidak dapat tampil pada majlis tersebut.

"Mungkin sebab anak lelaki jadi dia sedikit aktif dan banyak bergerak. Kalau nak dibandingkan dengan Sephia Rania, kali ini lebih banyak dugaan dan saya kena banyak berehat,"ujar Catriona yang menunggu hari untuk melahirkan putera sulungnya itu.

Dalam pada itu dia masih menerima tawaran berlakon dan dia baru menghabiskan drama bersiri Andai Kau Tahu bersama Natasha Hudson. Rencananya untuk menyambung semula aktiviti seni selepas berpantang kerana ada menerima tawaran.

"Saya sudah mula berehat di rumah kerana tinggal kurang dari seminggu lagi tarikh yang diberikan doktor kepada saya. Jadi saya banyak menghabiskan masa di rumah.

"Untuk kelahiran kali ini, saya akan bersalin di Kuala Lumpur dan selepas stabil saya akan ke pulang ke Kota Bharu untuk menghabiskan tempoh berpantang di sana bersama keluarga,"ujarnya lagi kepada murai.com.my.

Menurut Catriona lagi, sepanjang kandungan kedua ini dia tidak mengidam apa makanan yang pelik tetapi kerap mengambil minuman yang sejuk seperti ice blended.

Berbicara dengan pelakon yang pernah popular dalam drama Sephia dan Mek Salmah Dari Scotland ini, dia kini sedang giat memperkembangkan perniagaan menjual tudung dan baju kaftan dengan nama Catriona Ross Collection.

Baru-baru ini juga dia telah disunting menjadi wajah bagi MUM DREAMS, butik yang menjual busana dan pakaian khusus buat ibu mengandung dan breastfeeding (menyusukan bayi).

Halamak, akhirnya Cat mengandung jugak, ingatkan tak reti nak bersama dengan suami (hahahhahahaha). Kira ok lah selain dari berlakon, dah ada butik sendiri, janagn jadi macam artis lain, harapkan lakonan dengan show aja. Leh berkarat wooorrr.

iskandarX Society Hiburan - Super Spontan VS Harimau Malaya Ditunda September Ini
KUALA LUMPUR, 12 JULAI 2012: Berakhirnya program Super Spontan (SS) pada awal Jun lalu bukan saja telah mengumumkan Zizan Razak sebagai juara pertamanya, tetapi pihak SS turut memaklumkan wujudnya perlawanan bola sepak antara peserta SS dengan pasukan Harimau Malaya.
Pun begitu, sehingga setakat ini, masih belum nampak bayang pengesahan perlawanan ini walaupun pada awalnya pertempuran berkenaan dijadualkan bermula pada 15 Julai ini.

Menjelaskan mengenai hal ini, Penerbit Eksekutif SS, Adi Sulaiman memberitahu perlawanan bola sepak ini terpaksa ditunda pada September depan.

"Memandangkan jadual pemain bola sepak kebangsaan kita sangat ketat, kami terpaksa menangguhkan perancangan ini pada September depan. Bagaimanapun, kami masih belum mempunyai tarikh yang sah untuk mengumumkannya.

"Sebenarnya, perlawanan ini bukanlah perlawanan di antara SS dengan Harimau Malaya. Sebaliknya ia adalah perlawanan yang menemukan pasukan artis SS dengan pasukan Safee Sali bersama rakan-rakannya.

"Insya-Allah, program ini bukan saja ada perlawanan bola tetapi turut mewujudkan karnival yang sememangnya mampu menarik perhatian peminat SS dan Harimau Malaya," katanya.

Apa yang pasti, program ini bakal menyaksikan perlawanan bola sepak yang dijalankan mengikut konsep SS yang kelakar dan menghiburkan.

Mungkin jua, pada perlawanan itu nanti, anda dapat melihat pengacara SS iaitu Adibah Noor bertindak sebagai penjaga gol manakala pengulas SS, Amir diamanahkan sebagai gadis sorak.

Biar betul Super Spontan nak lawan bola dengan Harimau Malaya? Pakai cirit la Super Spontan nak harapkan si Zizan tuuu.

iskandarX Society Review - 3 Counterfeit Foods Marketed as "Healthier" - these are Deceptive


I was at the grocery store yesterday and had to shake my head at all of the deceptive labels with everything claiming all sorts of things that are supposedly "healthy", but aren't really. 


by Mike Geary, Certified Nutrition Specialist, Certified Personal Trainer
author of best-selling program:  The Truth about Six Pack AbsOne of the things that really disturbed me was that I saw several examples of healthy foods in their natural state, but I saw counterfeit versions of these foods claiming that they were healthier than the original...


Yet in reality, all of these "counterfeit" versions were actually MUCH worse for you than the original, and more highly processed... and they still have the balls to claim that their overly processed "junkified" versions are better.


This is food marketing deception at it's worst!


Example #1:  Product claiming "Better than peanut butter" by being a low-fat peanut butter


This product is ridiculous!  I can't believe anyone would ever believe that this junk is better for them than natural peanut butter.


What I'm talking about here are the types of peanut butter that claim to be "lower-fat peanut butter"...  But remember that "low-fat" many times just means more added sugars and carbs to replace the fats they took out.  Not good!


First of all, if you buy a good simple peanut butter (organic is best), it is usually nothing but 2 ingredients... peanuts and salt. And they don't add much salt so it's not high in sodium.  Note: Remember to always avoid peanut butters that contain harmful hydrogenated oils.  Peanut butter that contains palm oil is a better alternative than added hydrogenated oils... but natural peanut butter with just peanuts and salt is best.


Back to the counterfeit peanut butter... This counterfeit peanut butter which claimed it was "better than peanut butter" (trying to seem healthier than peanut butter based on it's label claims) had a list of junk in it you wouldn't believe. First of all, they strip most of the healthy fats out of the peanuts so that it is a "low fat" product. Ok, now you've just taken away one of the healthiest parts of the product...the appetite satisfying healthy fats that you need to control cravings and manage more stable blood sugar levels.


To make things worse, the healthy fats were replaced with TWO different types of sugary syrups as well as additional dehydrated cane juice (aka SUGAR), in addition to added refined starches.


This product has taken something as simple and natural as peanut butter, and turned it into what should really be called some sort of processed candy. Yet, they claim that it's healthier than peanut butter because it's "lower fat".  And somehow they get away with deceiving people like this. Don't be their fool! 


This overly processed peanut butter may be lower in fat (by removing the healthy fats), but it's also higher in sugar and total carbohydrates, bringing the calorie total pretty close to regular peanut butter.


Example #2: Product claiming to be "better than eggs".


I won't get as detailed on this one because I recently talked about this entire topic in another newsletter.


But basically, this product was just egg whites with a bunch of added chemical colorings, flavorings, and other nonsense, including fake added vitamins.


Again, this product has essentially ruined a good thing by removing the healthiest part... the YOLKS!  And yes, the yolks ARE the healthiest part of the egg. Anybody that tells you different doesn't understand much about REAL nutrition.  The important thing to look for in quality whole eggs are cage-free and organic, and also the diet that the hens ate.  Most commercial egg farms are a disaster for the health of the hens, as they are crowded inside hen houses and never see the light of day, and are fed unhealthy amounts of grains.


Your best bet is to find a local farmer that you know allows the hens daily time outdoors to roam freely on land and eat a variety of greens, bugs, etc.  I understand that not everybody can find a local farmer that does this type of thing... so what you want to look for at the grocery store is organic, free-range eggs, and also brands that claim higher amounts of DHA or omega-3's. 


A slight improvement over standard eggs is if the hens had flax seed or algae feed included in their diet to increase the omega-3 content of the eggs.  These eggs will have a better ratio of omega-3 to omega-6 fats.


If you missed my previous article about whole eggs vs egg whites, you can view it here...


Are Whole Eggs or Egg Whites Healthier?


Example #3:  A product claiming to be "better than butter".


This was essentially crappy margarine loaded with highly processed and deadly trans fats, yet it had the nerve to claim it was "better than butter".


Who are they fooling!


Even low quality butter is healthier than ANY margarine. One problem with butter can be pesticides and hormones from improperly raised cows.


For this reason, you always want to choose organic butter, and if you can find "grass-fed" organic butter, then I would even say it can be healthy for you.  In fact, a little known fact is that adding a little butter to your steamed vegetables helps your body to absorb more of the vitamins and minerals in the veggies.  It's true...having veggies with a fat source aids your assimilation of vitamins and minerals.  If you missed the article the other day about why healthy grass-fed butter can even help fat loss, read that here.


Another factor in favor of butter:


Due to the content of stable saturated fats in butter, this makes butter one of the healthiest oils or fats to cook with. Oils high in polyunsaturated fats are the worst to cook with due to their highly unstable nature, which contributes to excess free radical production.  For more info about this topic, here's an article I did about healthy vs unhealthy cooking oils


What about the saturated fats in butter?


No, the saturated fat in butter is NOT bad for you. If you've been reading my newsletters for some time, you know that we've already beaten that topic to death. If you're new to this newsletter, you can go back to this page to see why saturated fats are a perfectly natural part of the human diet and always have been:  
Evidence that saturated fat is NOT bad for you


Mike Geary
Certified Nutrition Specialist
Certified Personal Trainer
Founder - TruthAboutAbs

Get the solution to rid yourself for life of this problem by reading more details about this unique workout and diet program at the home page -- Losing Dangerous Abdominal Fat

iskandarX Society Review - Setbacks Happen On The Road To Recovery


Have you ever wondered why people often experience setbacks when they begin to tackle their anxiety? Setbacks happen because, as you face your anxiety and the situations that make you feel uncomfortable, the avoidant/protective side of your personality becomes active.When you decide to tackle your anxiety issue head on, the protective side of your personality would rather that you left well enough alone. Your protective side doesn’t like taking risks and feels better when you don’t put yourself in situations that make you feel anxious.


It’s the part of you that says:


“Let’s stay in our comfort zone today. At least we’re safe here.”


This part of your personality has your interests at heart, but you know deep down that a life cocooned from all adversity doesn’t lead to happiness. When you begin on your healing journey, it’s all new and it can feel like you’re moving into unknown territory. You quickly master areas of your life that were causing you problems.


Your protective side takes a back seat and watches with suspicion as you make this progress. Then, after a while, your protective side becomes more active for fear that, with all this progress, a great fall must be just around the corner.


As you move upward and onward, your protective side gets scared and tries to put on the brakes. This creates a conflict and fuels feelings of anxiety. The feelings can be very intense and might be similar to what you’ve experienced before-such as panic and general unease-or there may be new sensations never experienced before.


You might have been doing really well for a week, but then your protective side pops its head up and says something like this:


“Okay, well done. We’re not worried about dizzy spells anymore -fine. But what’s that ringing in your ear?”


“That sounds like trouble to me . . . LET’S GET WORRIED.


“No panic attacks in a week-great. But don’t be fooled. That means a really BIG one is about to pounce!”


These thoughts undermine your confidence. Suddenly you’re feeling vulnerable again, and the anxiety can return as your confidence dips and you obsess again about the way you feel. This kind of response is natural in recovery, and if you’ve experienced a setback recently, I want to show you how to best deal with it.


The first thing to remember is that setbacks happen. Try to never let a setback convince you that you’re not making progress. It doesn’t mean that all your progress has been undone. In general, setbacks are inevitable, and you need to have an accepting attitude toward them.


Secondly, setbacks form part of your healing. To move beyond the anxiety, you need to work with the protective side of your personality and teach it that there really is nothing to fear. When setbacks occur, it’s an indication that you now need to take your new understanding and work with your protective side, which is resisting the change.


You might want to think of that protective side as a small child who doesn’t want you (the parent) to take risks or do anything out of your comfort zone. Talk to this part yourself. Reassure it that all will be well and that it’s necessary for you to work through the anxiety in order to experience more freedom and happiness.


Setbacks can feel like a big step backward, but they’re generally followed by rapid progress on many levels if you engage fully with this protective side of yourself.


There’s an opportunity here for you to create a new working relationship with your protective self, and this will really seal your recovery. When you educate your protective self that you’re really safe and encourage it to take the steps with you, you become fully empowered to end your anxiety problem. All of your internal energies go in the same direction, and there’s no conflict.


Persistence will carry you through all setbacks and ensure your success.


Keep your confidence intact. Build it on the past, on each time you’ve succeeded.


Play those previous successes like a film in your head, again and again, each night as you go to sleep. All the panic attacks you’ve dealt with, all the sensations of anxiety you’ve felt and yet you still got on with it.


General anxiety disorder and, especially, panic attacks are probably the most frightening experiences a person can go through. In most cases, you feel like you’ve had a brush with death itself. That’s no small feat to deal with while on your lunch break!


Be proud of your experiences. You’re not a cowardly victim, but a survivor of a terrifying experience-and what’s more, you probably stayed at work or collected the kids from school. You continued living. Sure, there may be a few hairy anxiety memories in the past that you’d prefer to forget, but the underlying emotion to build upon is that you survived and you’re here now, alive and living a new day.


Build a wealth of memories, and they’ll be your resource from which to draw strength. Write them down, because that solidifies them and makes them more real in your mind. Read them to yourself regularly.


Be sure to keep a diary as written proof of the progress you’re making-the trips you take that weren’t possible before, the special days when you completely forgot you ever had an anxiety problem. You need to keep a record of these achievements because it’s easy for your protective side to negate the great strides you’ve made.


Confidence, just like fear, is contagious. Soon you’ll find it spreading to all areas of your life, giving you a quality of life even beyond your pre-anxiety days.


Always try to focus on the success you’ve achieved, and it will grow and expand in your life.


Persist with it. Turn a setback into an opportunity to solidify your real confidence. Regardless of what happens, you can handle it. Regardless of how your body feels, you’ll move through the anxiety and come out the other side smiling.


If you remain persistent, setbacks can be quickly turned to your advantage, and you’ll be strengthened by the experience.


Setbacks are delicate periods to move through, so you also need to be kind to yourself. Understand that they’re the result of YOU just trying to protect YOU. Be your own best friend. When you take your protective self by the hand and teach it that there’s nothing to fear, you’ll quickly march toward a greater experience of freedom.


Recovery is not a straight linear process. It will help if you try not to measure success on a day-to-day basis. Some days will be better than others-that’s just the way it is, so don’t get upset if you complete something successfully one day but fail the next.


Keep your eyes on the end goal, and persistence will carry you there.


What If My Anxiety Comes Back?


After a person has successfully moved out of their anxiety it is only natural, to at some stage, fear its reoccurrence. I call this the anxiety shadow. It is a worry in the back of your mind that the anxiety could return with full force and disrupt your life all over again.


Anxiety leaves such a strong imprint on people’s lives that it is normal to have such concerns. Fearing a return of anxiety is common when your life becomes stressful again and you worry that the extra stress will tip you back into a state of general anxiety. If you find yourself worrying in such a manner have faith that all will be well.


This worry is just a shadow of what has gone, it is based on the past not the future. Generally the anxiety shadow passes quickly after a day or two and you forget about it again. Remind yourself of the new tools and education you have. Take solace in the fact that your new understanding will lift the anxiety quickly again were it to return.


To your success…


Barry McDonagh


P.S. If you have experienced an anxiety setback and want to get over it quickly, get the support and information you need in my course Panic Away. Stage 3 of the course deals specifically with overcoming setbacks.


Visit: Panic Away


All material provided in these emails are for informational or educational purposes only. No content is intended to be a substitute for professional medical advice, diagnosis or treatment. Consult your physician regarding the applicability of any opinions or recommendations with respect to your symptoms or medical condition

-Learn how to be empowered and gain confidence by engaging a simple technique to defuse any panic attack.
-The four most powerful approaches to creating an enduring anxiety buffer zone (particularly useful for those who experience GAD).<
-Learn to avoid making the one mistake almost everyone makes during a panic attack episode.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rujukan