Cari Artikel

Sunday, June 17, 2012

Lagu dangdut daaaa hamil 3 bulan


Korang suka dengar lagu kan? Aku pun suka jugak dengar lagu tapi yang aku pelik tu, lagu-lagu yang member2 aku suka dengar sekarang nie lagu dangdut. Tajuk dia Hamil Duluan.









Ni lirik lagu tu


* awalnya aku cium-ciuman
Akhirnya aku peluk-pelukan
Tak sadar aku dirayu setan
Tak sadar aku ku kebablasan
*courtesy of LirikLaguIndonesia.Net
Reff:
Ku hamil duluan sudah tiga bulan
Gara-gara pacaran tidurnya berduaan
Ku hamil duluan sudah tiga bulan
Gara-gara pacaran suka gelap-gelapan

Repeat reff

** o ow aku hamil duluan
O ow sudah tiga bulan

Repeat *
Repeat reff [2x]
Repeat **

Yang nie versi Sinta Dan JOJO









Yang Nie Versi Tuty Wibowo nyanyi. Enjoy!!!


SEO Articles


Artikel yang berSEO terbaik akan meningkatkan trafik SEO laman web kerana artikel diindeks dalam talian. Artikel SEO boleh diposkan ke blog peribadi atau pangkalan data artikel SEO, yang membenarkan link kembali ke laman web anda.


Mewujudkan sebuah blog dengan artikel SEO asal adalah cara yang bagus untuk menawarkan kandungan SEO segar kepada penggunjung yang berminat dalam niche atau pasaran produk anda. Anda boleh membantu bergoyang pendapat mereka dengan menawarkan pandangan pakar anda dan memberi mereka maklumat untuk menyokong pendapat mereka. Anda kemudian menghubungkan post blog anda ke laman web utama anda itu sekali orang yang yakin bahawa membeli dibayangkan oleh anda, alat, perkhidmatan atau obat akan mengubah kehidupan mereka, mereka boleh klik pada lebih dan membeli daripada anda.


Know Me, Like Me, Trust Me


Kini itulah pemasaran pintar. Orang lebih suka untuk membeli barang daripada orang yang mereka kenali, suka dan percaya. Artikel SEO adat membantu mereka mengenali anda, meminati anda, dan mempercayai anda. Tetapi, ia tidak akan berlaku semalaman. Anda perlu menyediakan post yang tetap sama ada setiap hari atau sekurang-kurangnya beberapa kali dalam seminggu bagi untuk mempertahankan pengikut dan menyediakan cukup SEO post yang unik untuk memastikan penilaian enjin carian anda tinggi, menarik pembaca baru dan meyakinkan orang ramai bahawa anda adalah pakar dalam bidang anda.


Siapa yang mempunyai Masa untuk semua Itu?


Sudah tentu, mencari masa yang sesuai untuk menulis artikel SEO anda setiap hari boleh menjadi masalah dalam kehidupan seharian kerana anda masih mempunyai kerja lain untuk dibuat. Dan lebih teruk daripada itu, jika kemahiran menulis anda kurang, anda boleh melakukan kerja yang lebih baik meyakinkan orang ramai bahawa anda adalah seorang yang tidak berpengalaman daripada pakar dalam bidang anda. Tidak kira berapa banyak yang anda tahu tentang topik anda, dan sebagai tidak adil kerana ia mungkin kelihatan, jika ia tidak ditulis dengan baik orang akan menganggap bahawa anda tidak bijak. Membeli artikel siap-sedia bertulis untuk postingkan ke  blog anda adalah penyelesaian yang sempurna. Mempunyai pasukan penulis-penulis profesional di perkhidmatan anda adalah cara yang mudah untuk mendapatkan segar, kandungan maklumat kepada penonton anda sambil meningkatkan imej pakar profesional anda.


Bagaimana Penulis akan tahu Niche saya?


Penulis profesional artikel SEO akan mengambil masa untuk menyelidik industri tertentu atau pasaran khusus. Anda juga digalakkan untuk menyediakan tajuk-tajuk atau kata kunci(keyword) yang anda ingin bagi setiap artikel SEO anda. Jika anda tidak pasti yang mana satu kata kunci dan frasa akan menjadi yang paling berkesan dalam artikel-artikel anda, penulis harus mampu untuk menjalankan kajian kata kunci untuk menentukan berapa kali setiap bulan untuk frasa potensi yang dicari.


Ringkasan


Penulisan artikel SEO telah berusaha untuk mencari cara terbaik bagi meningkatkan jualan laman web di Internet. Posting blog anda perlu meyakinkan pembaca anda, suka dan mempercayai anda, bagi meningkatkan kemungkinan mereka membeli daripada anda. Cara terbaik untuk memastikan blog atau laman web anda mengandungi semasa, segar, kandungan maklumat adalah dengan membeli artikel SEO yang asal untuk carian pengoptimuman enjin carian. Artikel-artikel akan menunjukkan penampilan pakar anda dan kepakaran perniagaan anda.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rujukan