Cari Artikel

Friday, May 25, 2012

is Experiment Dengan Nuffnang dan Advertlets



Assalamualaikum W.B.T, dan salam sejahtera, (is bagi salam sebab nie is nak tulis secara bercerita atau berinteraksi dan bukannya posting untuk review atau gosip) kepada semua pembaca blog is yang setia serta tercinta, intan payung, my darling etc, dll basikal dan sebagainya.
is dua 3 hari nie is check status Nuffnang is yang dahulunya Satus is Glitterati, ataupun Exclusive Nuffnangers la katakan. So is buat satu kajian, kajian nie adalah berkaitan (ahak bahasa bis keluaq dah), Gitterati atau Exclusive Nuffnangers ni tadi yang Nuffnang letakkan syarat untuk bertukar kepada status tu.

Ok nie benifit dari Nuffnang bila dah bertukar dan perbedaan dengan yang belum bertukar atau kena downgradekan:


Nuffnang Loyalty Program

 

Exclusive Nuffnangers

Non-Exclusive Nuffnangers

Payment Rates (CPM)Set A Bands. Earnings to be 20-50% Higher than current blog income.Set B Bands. Earnings to be 20-50% Lower than Exclusive Nuffnangers
Payment Rates (CPC)60% higher than normal rate.Normal rate.
Payment Terms30 Days from End of Month Requested60 Days from End of Month Requested
Advertorial OpportunitiesEligibleNon-Eligible
Community Events70% of seats allocated for Nuffnangers. Guests allowed.30% of seats allocated to blogger only.
Contest Winners70% of prizes to Exclusive30% of prizes to non-Exclusive.
Selection for CPUV AdsPriorityNo Priority

Nie syarat dia pulak


How do I apply for the Nuffnang Glitterati club?

You do not need to apply, and will be automatically included as a Nuffnang Glitterati as long as you do NOT have any advertisements from, mentions of, or links to other ad networks originating from SEA, or any other ad networks we deem a competitors on your blog. Our crawlers will automatically include your blog in the club within 4 days.
Note that if an advertisement from, or a link to a competing network is placed on your blog at any time, our crawlers will detect it within 4 days and you will automatically be removed from the club.

Terms and Conditions:

* The Loyalty Program is open to exclusive Nuffnang bloggers where "exclusive" is defined as not having any advertisement unit being placed on the user's blog that originates from South East Asia ad network, or any other ad network that Nuffnang deemed as a direct competitor.
* Loyalty Program membership cannot be backdated to allow for benefits to be earned prior to joining the program.
* Glitterati status may be lost if for any reason we are unable to detect a Nuffnang ad on any of your registered blogs (e.g. if your blog is taken private, has been suspended, or your blog server suffers a prolonged failure), or any blog does not receive any traffic for an extended period of time.
* Any users found to intentionally defraud the system by manipulating the rules to be included in the Loyalty Program will be banned for an indefinite period of time.
* Nuffnang reserves the right to restrict or ban any users from the Loyalty Program without reason or cause.
* Nuffnang reserves the right to alter the Terms and Conditions.

So is telah mencabar sikit syarat dia tu yang tertera bulat-bulat dia tulis:

An "Exclusive Nuffnanger" is a Nuffnang blogger who has NO advertisements from, mentions of, or links to other ad networks originating from SEA, or any ad networks we deem as competitors on his/her blog.

Maksudnya seperti Advertlets upamanya yang is sebut-sebut berulang kali dalam post is dan siap is embed kan post tu kat feature post is(siap leh slide-slide lagi huhuhuuuuuuu). so status account is dah jadi  Membership status : Ordinary(non-exclusive). Huhuuuu memang best sebab semua klik dah dibayar sikit der....

So apa pendapat korang? Stay loyal to Nuffnang? or Persetankan sahaja? Hahahahahahaha. Setakat nie Google penah sangkut payment is USD 8000 dan terus bekukan akaun is, pun is tak heran. Ditambahkan pula blog is nie dah tiga kalu kena closedown dengan google, sekali dengan DMCA, 2 kali sebab dia kata is link farm, sebab time tu is pakai wordpress punya template, so is tak heran kalau takat kena downgrade nie. Huhuhuhuu (cakap besar yer?). Bukan cakap besar tapi dah orang tak suka nak wat camna kan? Lagi pun inilah asam garam blogging, kita promote iklan orang bukan kita punya sendiri. pepehal pun thanks sebab sudi baca apa yang is dok merepek nie.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rujukan